Even voorstellen

_20160729 El Lensen (10 van 167)

Mijn naam is El Lenssen.
Sinds het jaar 2000 ben ik als Gids voor levenszaken, transformatiecoach en inspirerend spreker werkzaam in mijn eigen praktijk Het Tempeltje. Ik noem mijzelf een levens-bezieler.

Op 24 juli 1961 werd ik geboren in ‘s-Hertogenbosch in een groot gezin met veel broers en zussen. Mijn ouders waren hard werkende mensen. Mijn moeder stierf jong. Mijn vader heeft ons naar beste vermogen groot gebracht, toegewijd aan zijn gezin en zijn werk, heeft hij ontzettend veel voor ons als kinderen betekent.

Ik ben getrouwd met Hans van Gemert. We ontmoetten elkaar via de muziek, een passie van ons beiden in dit leven. We hebben samen drie inmiddels volwassen kinderen, waar we bijzonder trots op zijn. Ze maken me blij, zijn kritisch en vrij denkend, en houden me scherp en bij de tijd.

Zingen, musiceren, dansen, doceren, schrijven, werken met jeugd- en volwassenen, nieuwe ideeën uitdenken, zaken out of the box benaderen, regelmatig reflecteren op wat ik doe, nieuwsgierig leren, exploreren en vernieuwend toepassen, het komt allemaal in mij bijeen, terwijl dat wat ik waarneem en creëer zich direct ook weer uitstrooit als ‘nieuw licht en een helder weten’ het Universum in. De metafysische wereld is mijn vertrouwde thuishonk. Als ik de wereld van daaruit bezie valt alles op zijn plek.

Sinds mijn jonge jaren ben ik al als vakdocent/dirigent en later als dirigent/muzikaal leider werkzaam voor mijn eigen groepen en koren, waar ik al spelend en musicerend een heel eigen draai geef aan muziek. Diverse koren mocht ik leiden en vele optredens brachten we op de planken. Ook nu zingen we door, hoe kan het ook anders, o.a. met Zanggroep Puur
Zang en muziek zijn ook verweven door diverse andere activiteiten die ik aanbied in Het Tempeltje. Klank, trilling en toon zijn betekenisvol in mijn werk.

Als vakleerkracht en groepsleerkracht gaf ik vele jaren les aan kinderen, jeugd en volwassenen binnen het reguliere en het speciaal onderwijs. Het liefste wat ik toen al deed, was ‘de mens achter de persoon zien’ en deze met zijn/haar specifieke kwaliteiten tot zijn recht laten komen. Heel graag trad ik daarbij buiten de kaders van het vastomlijnde programma om ieder te prikkelen zich met plezier en optimaal te ontwikkelen.

Het jaar 1999 bracht een magisch omslagpunt in mijn leven. Na een indringende tijd, waarin ik letterlijk de dood in de ogen keek, kreeg mijn leven een totaal andere wending. In het jaar 1999 en 2000 kreeg ik helderziende boodschappen, heldere dromen en ‘wetende’ inzichten, die mij vertelden nu de draad van mijn ware bestemming op te pakken.
Er werd mij verteld: ‘El, je zult zeer helderziend en helder wetend worden. Vele, vele mensen zullen de weg naar jou vinden. Jij gaat ze inspireren en op hun levensweg zetten.’

En zo is het letterlijk gegaan!
Hierover vind je meer informatie in mijn eerste boek: Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders.

Vanaf het jaar 2000 volgde ik cursussen en trainingen en dook ik volop in de materie van het buitenzintuiglijk waarnemen. Alles wat met de nieuwe tijdsgeest te maken heeft, kwam diep bij mij binnen. Ik transformeerde met stappen tot een instrument van de Nieuwe tijd waar spiritualiteit in een heel nieuw daglicht komt te staan en het werken met energie concreter wordt, dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen. Energie bepaalt wie we zijn en hoe we ons manifesteren. De metafysische wereld wordt concreter dan wat dan ook.

Ik bouwde in de eerste jaren van de 21ste eeuw mijn eigen praktijk op. Eerst was er een inpandige praktijkruimte, maar al heel snel werd het drukker en bouwden we een praktijkruimte met eigen ingang achter aan het woonhuis.

Mijn praktijkruimte noemde ik Het Tempeltje een naam die staat voor mijzelf in persoon, voor mijn lichaam waar ik in woon, en voor mijn heerlijk woon/werkhuis van waaruit ik mijn levenswerk uitzend onze wereld in.

HET TEMPELTJE
temperament
temmen
pellen
el
el-tje
tempeltje
Huis waarin ik woon

Tempel
plaats van respect
heilig huis op aarde

Vanaf het moment dat Het Tempeltje er als praktijkruimte in fysieke vorm letterlijk stond, kwam er een vloedgolf van mensen naar me toe. Uit alle hoeken en gaten van het land en zelfs van ver voorbij onze landgrenzen stroomden de mensen toe. Dat ging veelal via mond op mond reclame, zoals het nu ook nog steeds gaat. Mensen sturen mensen. Zo bijzonder!

Ik ontwikkelde door de jaren heen, al werkend met al deze mensen, geheel eigen strategieën en geheel eigen werkvormen om helder te zien, te voelen, te weten en te helen. Ze bleken zeer effectief te zijn!
Uiteindelijk werd mijn diepste innerlijk weten en zien, de leidraad voor dit alles omvattende waarnemen en grootse werk.
Duizenden mensen heb ik tot op de dag van vandaag mogen ‘lezen, gidsen en inspireren’. Ik voel me een dankbaar en gezegend mens.

De Nieuwe tijd – Er is een grote transitie gaande

We zitten inmiddels in een kosmische time-shift en bewustzijn-shift. We staan aan de poort van hernieuwde ultieme creativiteit en connectie met onze Essentie en Authentieke zijn. De hooggevoelige innovatieve Zielen onder ons wéten dit en reiken uit naar de 5e Dimensie en verder. Als we dit doorpakken verhoogt onze frequentie en kunnen we het bewustzijn van de mensheid naar een nieuw niveau tillen. We kunnen als lichtwerkers betekenisvoller zijn dan ooit.

De nieuwe tijdgeest vraagt van ons door te groeien! Hoe en waarom? Dat leg ik uit in mijn masterclasses en trainingen 

Nog meer werk aan de winkel dus, maar dat is heerlijk, want wie zijn Missie volgt, wordt een eindeloos bewustzijn aangereikt en een onuitputtelijke bron.
Zo treed ik voorbij de wetten van de lineaire tijd om jou te tonen waar we heen kunnen, mogen, misschien wel moeten. Alle activiteiten van Het Tempeltje leiden daar naartoe.

Ik vind het supergaaf jou hier te ontmoeten en je iets te mogen leren over levensmissie, Essentie, kernkracht en werkelijk levensgeluk.
Als levens-bezieler open ik poorten en kom je op jouw levenspad.

El Lenssen – Het Tempeltje


Mijn boeken

Mijn eerste boek kwam uit in 2014:
Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders

Met dit boek geef ik je een ware sleutel tot transformatie in handen. Ik toon je in dit boek, hoe we kunnen transformeren tot vrije, vitale, energieke mensen, die hun talenten gaan inzetten. Het heeft zich in mijn werk al vele malen bewezen. Meer weten over het boek: klik hier

In januari 2016 is de Engelse vertaling uitgekomen:
Journey into The Foreland – Spiritual guide to our parents and ancestors

In 2017 schreef ik een E-book:
Van 3D naar 5D – Hooggevoeligheid is leuk!

Dit boekje omvat een eerste introductie over hooggevoeligheid, hoe ermee om te gaan, en onze weg van 3e naar de 5e Dimensie.
Je kunt dit e-book kosteloos bestellen via deze link


Iets over Hans van Gemert

Sinds jaren staat Hans van Gemert mijn partner, mij met praktische raad en daad bij om Het Tempeltje ook logistiek goed te laten draaien. De website en webshop draaien onder zijn supervisie.

Hans levert ook een muzikaal aandeel in mijn werk voor groepen en zangactiviteiten.

Daarnaast maakt hij prachtige schilderijen, die als beeldend materiaal regelmatig worden ingezet bij workshops en lezingen.

In mijn boek ‘Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders’ heeft hij het sprekende en verdiepende beeldmateriaal en de lay-out van de tekst verzorgd.

Meer lezen over Hans van Gemert: klik hier


Er zijn nog meer mensen die helpen
Vele handen maken ‘LICHT-werk’:

Voor het neerzetten van mijn levenswerk Het Tempeltje – The Little Temple heb ik inmiddels een team van mensen om me heen, die me ondersteunen waar nodig.
Ik krijg assistentie bij het werken op locatie, bij het maken van de afspraken, bij het ontwikkelen van beeldmateriaal en videomateriaal, bij het op orde houden van de financiële administratie, de website en de webshop etc.

Ook mensen uit het buitenland vinden de weg naar The Little Temple. Voor het vertalen van mijn boek, de site en ander werkmateriaal, stond een internationaal team voor me klaar dat me met raad en daad bijstond.

Een aantal foto’s die ik gebruik op de site zijn gemaakt door fotograaf Patricia van Doorne

Dankzij de hulp van mijn partner, mijn kinderen en vele anderen,
die zich voor mijn levenswerk inzetten, kunnen we verder bouwen aan een wereld met een helder bewustzijn,  waar ruimte is voor licht, sprankeling, creativiteit en authenticiteit. Ik voel me een rijk en gezegend mens!

 

HET TEMPELTJE
temperament
temmen
pellen
el
el-tje
tempeltje
Huis waarin ik woon

Tempel
plaats van respect
heilig huis op aarde

Het Tempeltje – The Little Temple
Licht, inzicht en inspiratie
Welkom in mijn wereld!

El Lenssen

_20160729 El Lensen (68 van 167)