Even voorstellen

_20160729 El Lensen (10 van 167)

 

Welkom in de bewuste wereld waar je leert zien, voelen en beleven wie jij ten diepste bent, zodat je met een helder en vitaal bewustzijn in je leven kunt staan en voor jezelf en anderen een ware lichtbrenger en inspirator wordt.

Ik ben El Lenssen en sinds het jaar 2000 als Gids voor levenszaken, trainer, inspirerend spreker en transformatiecoach werkzaam in mijn eigen praktijk Het Tempeltje – The Little Temple.

Het jaar 1999 bracht een magisch omslagpunt in mijn leven. Na een indringende tijd, waarin ik letterlijk de dood in de ogen keek, kreeg mijn leven een totaal andere wending. In het jaar 1999 en 2000 kreeg ik helderziende boodschappen, heldere dromen en ‘wetende’ inzichten, die mij vertelden nu de draad van mijn ware bestemming op te pakken. Er werd mij verteld: “El, je zult zeer helderziend en helder wetend worden. Vele, vele mensen zullen de weg naar jou vinden. Jij gaat ze inspireren en op hun levensweg zetten.”

Hierover vind je meer informatie in mijn eerste boek: Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders.

Vanaf het jaar 2000 volgde ik cursussen en trainingen em dook ik volop in de materie van het buitenzintuigelijk waarnemen en alles wat met de nieuwe tijdsgeest te maken heeft.

Ik bouwde ondertussen mijn eigen praktijk op. Eerst was er een inpandige praktijkruimte, maar al heel snel werd het drukker en bouwden we een praktijkruimte met eigen ingang achter aan het woonhuis aan. Mijn praktijkruimte noemde ik Het Tempeltje.

Vanaf toen kwamen vele, vele mensen naar me toe. Uit alle hoeken en gaten van het land kwamen ze tevoorschijn. De stroom was niet meer te stuiten.

Ik ontwikkelde al werkend geheel eigen strategieën en geheel eigen werkvormen om helder te zien, te voelen, te weten en te helen. Ze bleken zeer effectief te zijn!
Mijn eigen diepste innerlijk weten en zien, werd uiteindelijk de leidraad voor dit alles omvattende waarnemen en grootse werk.

Tot op de dag van vandaag heb ik vele duizenden mensen uit binnen- en buitenland mogen ‘lezen, gidsen en inspireren’. Ze kwamen als vanzelf op mijn pad.

Maar er is meer te doen.

We zitten in een kosmische timeshift en bewustzijns-shift van de 3dimensie naar de 5dimensie. We staan aan de poort van hernieuwde ultieme creativiteit en de connectie met onze Essentie.

Er is een grote transitie gaande. De nieuwe tijdgeest vraagt van ons door te groeien van de 3e  dimensie naar de 5e dimensie. In de teleseminars, de trainingen en interactieve workshops komt de nieuwste kennis bij elkaar en toon ik je hoe je deze informatie tot op fysiek niveau integreert. Voor wie dit begrijpt wordt hoog-gevoeligheid meer dan leuk!

Welkom in de nieuwe wereld. Ik ontmoet je graag.

 

In 2014 kwam mijn eerste boek uit over mijn werk:

Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders.

In januari 2016 is de Engelse vertaling uitgekomen:

Journey into The Foreland – Spiritual guide to our parents and ancestors

 

Met dit boek geef ik je een ware sleutel tot transformatie in handen. Ik toon je in dit boek, hoe we kunnen transformeren tot vrije, vitale, energieke mensen, die hun talenten gaan inzetten. Het heeft zich in mijn werk al vele malen bewezen.

Meer weten over het boek: klik hier

 

In 2017 schreef ik een E-book: Van 3D naar 5D – Hooggevoeligheid is leuk!

Dit boekje omvat een eerste introductie over hooggevoeligheid, hoe ermee om te gaan, en onze weg van 3e naar de 5e Dimensie.
Je kunt dit e-book kosteloos bestellen via deze link.

Nog meer over mij:

Ik ben geboren in 1961 en ben getrouwd met Hans van Gemert. Samen hebben we drie inmiddels volwassen kinderen, die ieder op hun eigen manier iets moois neerzetten in de wereld.

Voordat ik innerlijk geroepen werd tot dit werk, ben ik vele jaren werkzaam geweest als dirigent en docent. Ik heb gewerkt met kinderen, jongeren en volwassenen. Het was een fijne en leerzame tijd. Heerlijk ook om met mensen van alle leeftijden te mogen werken. Deze periode heeft mij geinspireerd en laten zien dat we steeds nieuwe dingen kunnen leren en ontdekken.

Mijn passies zijn zingen, dansen en musiceren!

Ze lopen als een rode draad door mijn leven. Ik weet niet anders, dan dat ik zing voor mijzelf of met anderen.
Daar zijn de koren: ik sta erin en ik sta ervoor! Al meer dan 35 jaar ben ik werkzaam als dirigent en artistiek leider. Ik maakte met diverse zanggroepen jarenlang prachtige muzikale reizen en verzorgde veel optredens door het hele land.
Het dansen ging gelijk op met het zingen. Van kleins af aan ben ik ‘in beweging’ en breng ik groepen ‘in beweging’.
Musiceren vind ik ook heerlijk. Ik bespeel verschillende instrumenten, waarbij ik me door enthousiaste leraren laat coachen!

 

Iets over Hans van Gemert

Sinds jaren staat Hans van Gemert, mijn partner, mij met praktische raad en daad bij om Het _20160729 El Lensen (121 van 167)Tempeltje ook logistiek goed te laten draaien.
De website en webshop draaien onder zijn supervisie.
Hans levert ook een muzikaal aandeel in mijn werk voor groepen en zangactiviteiten.
Daarnaast maakt hij prachtige schilderijen, die als beeldend materiaal regelmatig worden ingezet bij workshops en lezingen.
In mijn boek ‘Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders’ heeft hij het sprekende en verdiepende beeldmateriaal en de lay-out van de tekst verzorgd.

Meer lezen over Hans van Gemert: Klik hier

 

Er zijn nog meer mensen die helpen – Vele handen maken LICHT werk….

Voor het neerzetten van mijn levenswerk Het Tempeltje – The Little Temple heb ik inmiddels een team van mensen om me heen, die me ondersteunen waar nodig.
Ik krijg assistentie bij het werken op locatie, bij het maken van de afspraken, bij het ontwikkelen van beeldmateriaal en videomateriaal, bij het op orde houden van de financiële administratie, de website en de webshop etc.
Ook mensen uit het buitenland vinden de weg naar The Little Temple. Voor het vertalen van mijn boek, de site en ander werkmateriaal, stond een internationaal team voor me klaar dat me met raad en daad bijstond.

De meeste foto’s die ik gebruik op de site zijn gemaakt door fotograaf Patricia van Doorne. Andere foto’s, o.a. op mijn visitekaartje en op de achterkant van mijn boek zijn gemaakt door fotograaf Jos Vergeer.

Dankzij de hulp van mijn partner, mijn kinderen en vele anderen,
die zich voor mijn levenswerk inzetten, kunnen we verder bouwen aan een wereld met een helder bewustzijn,  waar ruimte is voor licht, sprankeling, creativiteit en authenticiteit.
Ik voel me een rijk en gezegend mens!

 

Welkom in The Little Temple

HET TEMPELTJE
temperament
temmen
pellen
el
el-tje
tempeltje
Huis waarin ik woon

Tempel
plaats van respect
heilig huis op aarde

 

The Little Temple – Licht, inzicht en inspiratie!

Welkom in mijn wereld,

El Lenssen.

_20160729 El Lensen (68 van 167)