Consult

Soorten consulten:

In coronatijd een verkort telefonisch consult (max. 30 minuten) tegen aangepast tarief € 62,50 

Een consult-afspraak kun je maken via e-mail klik hier of via de telefoon: 073-5229084.

Het individuele consult/training

Levensplezier is van onschatbare waarde.
Wil jij je authentiek manifesteren, in je kracht komen en gaan voor je levensmissie? Laat je inspireren!

Bij een individuele consultatie/training ter plekke in de praktijk, via skype, telefoon of e-mail stem ik me op jou af en openen we de akasha kronieken. Ik krijg levensthema’s en informaties in beeld die op dat moment voor jouw proces van bewustwording belangrijk zijn. Ik help je systeem te schakelen en blokkades vrij te maken.

Een individuele consultatie/training  toont je doorslaggevende levensinzichten en laat je zien waar jij jezelf en je leven ter hand kunt nemen om in je kracht te komen en jezelf authentiek te manifesteren.

Je kunt wezenlijk in contact komen met jouzelf, waardoor je meer levensplezier gaat ervaren, creatiever wordt, lichter en rustiger van binnen, en fysiek vitaler wordt.

Tijdens een consult kijken we naar verleden, heden en toekomst, ga je de verbanden zien en zo meer ‘weten’ over wie je bent. 

Ik geef je handvatten om je eigen processen en de interacties met je omgeving aan te sturen: thuis, op het werk, in relaties, bij studie, in groepsverbanden, enz.

Mensen van alle leeftijden zijn welkom: kinderen, jeugd en volwassenen.

Let op: Een consult door mij gegeven is geen vorm van zorg of therapie maar een leervorm en trainingsvorm. Een consult/training vervangt geen medische zorg en valt ook niet onder alternatieve geneeswijzen!

Intake, adviezen en nazorg m.b.t. consulten :

 • Voor het eerste consult ter plekke in de praktijk krijg je een inschrijfformulier met de behandelvoorwaarden. Dit formulier vul je ter plekke in. Je krijgt een kopie van het inschrijfformulier mee naar huis.
 • In geval van fysieke, mentale of emotionele klachten dien je altijd de reguliere gezondheidszorg te raadplegen.
 • Een consult heeft tijd nodig om te integreren. Meestal bestrijkt dit proces enkele weken.
 • Bouw na een consult wat rust in, zodat je de informatie kunt laten bezinken.
 • Individuele consulten zijn voor eigen risico.
 • Je bent en blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de conclusies die je trekt en de stappen die je neemt n.a.v. een consult en de verstrekte informatie.

Annuleren van een consult-afspraak kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren.
Bij later of niet annuleren, worden de kosten van het consult in rekening gebracht.
Geef de annulering telefonisch door (eventueel inspreken) telefoon: 073-5229084
Let op: Annuleren via de mail kan alleen, als er ook een leesbevestiging is gevraagd en terug ontvangen.

Ik, El Lenssen, ga ervan uit dat de cliënt, of indien deze minderjarig is, zijn/haar ouder/verzorger of supervisor, kennis heeft genomen van de hierboven verstrekte informatie en indien van toepassing daarnaar zal handelen.

El Lenssen – Praktijk Het Tempeltje

– top –

Consult op afstand via e-mail

Wanneer je verder weg woont, dan kan een e-mailconsult een goede optie zijn. We werken dan via e-mail en een foto van jou.

Dat gaat als volgt:

 • Je stuurt me een e-mail waarin je een e-mailconsult aanvraagt.
 • Ik stuur je een betaal-link met het bankrekeningnummer van Het Tempeltje.
 • Je maakt het bedrag over via bank.
 • Zodra de betaling binnen is, word je ingepland. 
 • Hierna stuur je me een mailtje, waarin je aangeeft wat je vragen zijn. Beschrijf kort waar je tegenaan loopt. Voeg aan deze e-mail een foto van jezelf toe.  
 • Ik ga voor jou aan het werk, stem me op je af en maak daarbij gebruik van je foto en je vragen. Tijdens mijn werk voor jou maak ik een verslag. Je krijgt dat per omgaande toegestuurd. In het verslag staan ook oefeningen  en tips.
 • Graag hoor ik even van je terug of je het verslag goed hebt ontvangen en de informatie daarin hebt begrepen.
 • Je kunt n.a.v. dat verslag nog een korte vraag stellen. Daar krijg je daarna kort feedback op. Daarmee is het consult afgerond.

Heb je meer vragen, of wil je verder kijken, dan kun je een vervolgafspraak maken.

Wil je een e-mailconsult aanvragen, neem dan contact met me op via e-mail

– top –

Consult via Skype of telefoon

Woon je verder weg en is het niet mogelijk ter plekke te zijn, dan is een consult via Skype of via de telefoon een goede optie.
Directe contacttijd via skype of telefoon: 50 minuten.

Wil je een consult via Skype of telefoon neem dan contact met me op via e-mail.

– top –


Reacties

Hoi El,

 • Wat een jump ben ik aan het maken. Ik voel me bevrijd van iets wat ik al mijn leven lang bij me voel. Niet vooruit komen. Niet echt helemaal erin gaan. Altijd weerstand voelen om iets te doen. Altijd terug gaan staan, want de ander weet het beter. Wie ben ik nou.
 • Ha! ik voel mijn kracht toenemen en ook mijn focus en richting. Ik ben gaan sporten in een sportschool en mijn conditie maakt sprongen maar ook mijn fysieke kracht. En voor het eerst vind ik het ook leuk en voelt mijn lichaam superrrr!. Ik voel me nu pas in mijn lijf komen. Ik ben ook in mijn kracht gaan staan naar mijn ex-partner toe. Voor het eerst. Yesss!! Ik voel het nu letterlijk uit mijn tenen komen.
 • Ik geloof dat ik in de lift zit. Joehoe…..!!! Dankjewel weer El voor de waanzinnige bijzondere dingen die jij doet en waaraan ik mag groeien.

Extra comment: Bovenstaande krijg je natuurlijk niet door enkel een sessie bij jou te doen. Om daar te komen moest ikzelf consistent, toegewijd proceswerk aan mij zelf verrichten. Dat is niet om mijzelf op de borst te kloppen, maar om aan te geven dat het niet uit de lucht komt vallen door alleen maar een sessie bij jou te doen. Maar dat jij wonderen verricht is een feit!


Hoi El,

Heel bijzonder was de reading met mijn zoon. Nog mooier is nu te zien wat dit heeft gedaan met de relatie tussen hem en zijn broer, heerlijk. Zo fijn om ze nu écht als broers te zien omgaan met elkaar zónder die strijd. Een genot een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen! We voelen ons heel rijk met zulke super zonen😊.

Lieve groeten van L & G


Hallo El,

Nog heel erg bedankt voor het consult gisteren.
Er komt veel oude rommel uit me en ik ben erg moe. Maar voel me ook heel feestelijk omdat ik mezelf weer kan voelen.

Nogmaals dank!

Met hartelijke groet, Yolande


Hoi El,

Sinds het consult gisteren voel ik me zo intens gelukkig, ik heb weer contact met mezelf en (h)erken mezelf weer helemaal terug. Ik heb sindsdien ook energie te over. Je hebt mijn motor echt aangezet en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Het allerbeste, IrisWat ze doet…. het is haar vak, haar missie. Maar hoe het voelt.. Het is bijzonder en intens. Feilloos haalt ze de zwakke plekken uit mijn systeem en doorgrondt ze waar het vandaan komt. Doorslapen… al een paar jaar niet meer. Woelen, malen en gedachtes. En vannacht… Ja!!! En alles voelt lichter. M’n energie bruist weer. Hoe ze ‘t doet? Geen idee. Maar ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. En daar echt heel erg blij mee.

Rachelle


Lieve El,

Ik wil je nog heel erg bedanken voor het mooie consult. Het is zo bijzonder hoeveel jij tegelijkertijd kunt zeggen, horen en delen. Vanuit een enorme wijsheid. Ik heb enorme bewondering voor jouw talent. Ik hoop dat je wat van jouw gaven aan mij kunt overbrengen gedurende de training die ik bij je ga doen.

Een warme groet, Manon