Consult

Soorten consulten:

 • Individueel consult voor jeugd en volwassenen ter plekke in de praktijk 50 minuten
 • Consult via skype 50 minuten.
 • Consult via e-mail. Je stuurt fotomateriaal en je vraag/item naar me toe. Je krijgt mijn verslag voor jou met dieptelezing en praktische tools retour.
 • Verkort telefonisch consult 30 minuten. Voor dringende vragen en directe aansturing op levensitems. Let op: Het verdiept uitlezen en verwerken van thema’s kan alleen via een consult van 50 minuten.
 • Inschrijfvoorwaarden consult

Om een consult-afspraak te maken bel +31 (0)73-5229084 of stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl 

Het individuele consult/training

Levensplezier is van onschatbare waarde.
Er kan van alles spelen dat voor jou even de weg vertroebelt en je systeem blokkeert, waardoor je niet lekker in je vel zit. Of het gaat juist heel goed met je, maar je wilt nog meer kwaliteit, levensplezier en lichtheid de ruimte geven in jouw leven.
Wil jij je authentiek manifesteren, in je kracht komen, gaan voor je levensmissie, meer blijheid in je leven ervaren? Laat je dan inspireren via een consult!

De bezoekers van Het Tempeltje zijn van alle leeftijden
Kinderen, jeugd en volwassenen bezoeken de praktijk.

We kijken naar verleden, heden en toekomst
Bij een consult stem ik me specifiek en intens op jou af. We openen jouw levensboek en de Akasha kronieken, het Al, de Bron in connectie met jouw Essentie. Ik krijg informatie in beeld die op dit moment voor jouw proces en levenskwaliteit belangrijk zijn. Ik help je je systeem te schakelen en blokkades vrij te maken. Het consult toont je doorslaggevende levensinzichten. Je komt in wezenlijk contact met jezelf, voelt je lichter en rustiger van binnen en schakelt fysiek beter.
Ik geef je bovendien concrete handvatten om je eigen processen en de interacties met je omgeving aan te sturen: thuis, op het werk, in relaties, bij studie, in groepsverbanden. Daarmee komt het consult in het hier en nu en wordt wat ik doe tastbaar voor jou.

Een consult is een intense ervaring
Plan na het consult wat rust en ruimte in om e.e.a. te laten bezinken en te verwerken. Je kunt nadien ook moe zijn en je lijf kan erop reageren. Een consult werkt weken tot maanden door. Mensen kunnen soms nog jaren navigeren op de informatie uit een consult. 

Geen vorm van therapie
Let op: Een consult in Het Tempeltje is geen vorm van zorg of therapie maar een leervorm en trainingsvorm. Een consult/training door mij, El Lenssen, gegeven, vervangt geen medische zorg en valt ook niet onder alternatieve geneeswijzen!

Intake, adviezen en nazorg m.b.t. consulten :

 • Voor het eerste consult ter plekke in de praktijk krijg je een inschrijfformulier met de behandelvoorwaarden. Dit formulier vul je ter plekke in. Je krijgt een kopie van het inschrijfformulier mee naar huis.
 • In geval van fysieke, mentale of emotionele klachten dien je altijd de reguliere gezondheidszorg te raadplegen.
 • Een consult heeft tijd nodig om te integreren. Meestal bestrijkt dit proces enkele weken.
 • Bouw na een consult wat rust in, zodat je de informatie kunt laten bezinken en verwerken.
 • Individuele consulten zijn voor eigen risico. Je bent en blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de conclusies die je trekt en de stappen die je neemt n.a.v. een consult en de verstrekte informatie.

Annuleren van een consult-afspraak kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren.
Bij later of niet annuleren, worden de kosten van het consult in rekening gebracht. Bel 073-5229083 en spreek je boodschap in of stuur een e-mail naar  el.lenssen@tempeltje.nl

Reacties

Hoi El,

 • Wat een jump ben ik aan het maken. Ik voel me bevrijd van iets wat ik al mijn leven lang bij me voel. Niet vooruit komen. Niet echt helemaal erin gaan. Altijd weerstand voelen om iets te doen. Altijd terug gaan staan, want de ander weet het beter. Wie ben ik nou.
 • Ha! ik voel mijn kracht toenemen en ook mijn focus en richting. Ik ben gaan sporten in een sportschool en mijn conditie maakt sprongen maar ook mijn fysieke kracht. En voor het eerst vind ik het ook leuk en voelt mijn lichaam superrrr!. Ik voel me nu pas in mijn lijf komen. Ik ben ook in mijn kracht gaan staan naar mijn ex-partner toe. Voor het eerst. Yesss!! Ik voel het nu letterlijk uit mijn tenen komen.
 • Ik geloof dat ik in de lift zit. Joehoe…..!!! Dankjewel weer El voor de waanzinnige bijzondere dingen die jij doet en waaraan ik mag groeien.

Extra comment: Bovenstaande krijg je natuurlijk niet door enkel een sessie bij jou te doen. Om daar te komen moest ikzelf consistent, toegewijd proceswerk aan mij zelf verrichten. Dat is niet om mijzelf op de borst te kloppen, maar om aan te geven dat het niet uit de lucht komt vallen door alleen maar een sessie bij jou te doen. Maar dat jij wonderen verricht is een feit!


Hoi El,

Heel bijzonder was de reading met mijn zoon. Nog mooier is nu te zien wat dit heeft gedaan met de relatie tussen hem en zijn broer, heerlijk. Zo fijn om ze nu écht als broers te zien omgaan met elkaar zónder die strijd. Een genot een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen! We voelen ons heel rijk met zulke super zonen😊.

Lieve groeten van L & G


Hallo El,

Nog heel erg bedankt voor het consult gisteren.
Er komt veel oude rommel uit me en ik ben erg moe. Maar voel me ook heel feestelijk omdat ik mezelf weer kan voelen.

Nogmaals dank!

Met hartelijke groet, Yolande


Hoi El,

Sinds het consult gisteren voel ik me zo intens gelukkig, ik heb weer contact met mezelf en (h)erken mezelf weer helemaal terug. Ik heb sindsdien ook energie te over. Je hebt mijn motor echt aangezet en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Het allerbeste, IrisWat ze doet…. het is haar vak, haar missie. Maar hoe het voelt.. Het is bijzonder en intens. Feilloos haalt ze de zwakke plekken uit mijn systeem en doorgrondt ze waar het vandaan komt. Doorslapen… al een paar jaar niet meer. Woelen, malen en gedachtes. En vannacht… Ja!!! En alles voelt lichter. M’n energie bruist weer. Hoe ze ‘t doet? Geen idee. Maar ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. En daar echt heel erg blij mee.

Rachelle


Lieve El,

Ik wil je nog heel erg bedanken voor het mooie consult. Het is zo bijzonder hoeveel jij tegelijkertijd kunt zeggen, horen en delen. Vanuit een enorme wijsheid. Ik heb enorme bewondering voor jouw talent. Ik hoop dat je wat van jouw gaven aan mij kunt overbrengen gedurende de training die ik bij je ga doen.

Een warme groet, Manon