Consult

Soorten consulten:

Een consult-afspraak kun je maken via e-mail klik hier of via de telefoon: 073-5229084. Misschien krijg je een antwoordapparaat. Spreek je naam en telefoonnummer in, als je wilt worden teruggebeld.

Het individuele consult/training

Levensplezier is van onschatbare waarde.
Wil jij je authentiek manifesteren, in je kracht komen en gaan voor je levensmissie?
Laat je inspireren!

Bij een individuele consultatie/training ter plekke in de praktijk, via skype, via telefoon of per e-mail stem ik me op jou af. Ik krijg levensthema’s en informaties in beeld, die op dat moment voor jouw proces van bewustwording belangrijk zijn. Ik toon het lichaam hoe het hierop kan schakelen, zodat het proces tot op een diep kernniveau kan doorwerken.

Een consult toont je doorslaggevende levensinzichten en laat je zien waar jij jezelf en je leven ter hand kunt nemen om in je kracht te komen en jezelf authentiek te manifesteren.
Een consult opent de weg naar meer levensplezier, inspiratie, creativiteit, focus en doelgericht handelen, vanuit een lichter gemoed en met meer fysieke en mentale vitaliteit.

Tijdens een consult/training reik ik je handvatten aan om je eigen processen en de interacties met je omgeving aan te sturen: thuis, op het werk, in relaties, bij studie, in groepsverbanden e.d. We kijken daarbij naar verleden, heden en toekomst. Je gaat verbanden zien en zo meer ‘weten’ over wie je werkelijk bent.
Een consult helpt levensitems te ordenen en brengt inzicht over hoe te handelen.

Mensen van alle leeftijden zijn welkom: kinderen, jongeren en volwassenen.


Een consult in Het Tempeltje is een leervorm

Het individuele consult is een leer- en trainings-vorm. Een consult valt niet onder zorgverlening of therapie en vervangt geen medische zorg.

 

Intake, adviezen en voorwaarden

 • Voor het eerste consult ter plekke in de praktijk krijg je een inschrijfformulier met de behandelvoorwaarden. Dit formulier vul je ter plekke in. Je krijgt een kopie van het inschrijfformulier mee naar huis.
 • In geval van fysieke, mentale of emotionele klachten dien je altijd de reguliere gezondheidszorg te raadplegen.
 • Een consult heeft tijd nodig om te integreren. Meestal bestrijkt dit proces enkele weken.
 • Bouw na een consult wat rust in, zodat je de informatie kunt laten bezinken.
 • Individuele consulten zijn voor eigen risico.
 • Je bent en blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de conclusies die je trekt en de stappen die je neemt n.a.v. een consult en de verstrekte informatie.

Annuleren van een consult-afspraak kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren.
Bij later of niet annuleren, worden de kosten van het consult in rekening gebracht.
Geef de annulering telefonisch door (eventueel inspreken) telefoon: 073-5229084
Let op: Annuleren via de mail kan alleen, als er ook een leesbevestiging is gevraagd en terug ontvangen.

El Lenssen – Praktijk Het Tempeltje

 

– top –

Consult op afstand via e-mail

Wanneer je verder weg woont, dan kan een e-mailconsult een goede optie zijn. We werken dan via e-mail en een foto van jou.

Dat gaat als volgt:

 • Je stuurt me een e-mail waarin je aangeeft dat je een e-mailconsult wilt.
 • Ik laat je via e-mail weten of ik je kan inplannen en stuur je dan ook een betaal-link met het bankrekeningnummer van Het Tempeltje toe.
 • Je maakt het bedrag over via bank.
 • Zodra de betaling binnen is, wordt je ingepland. Ik stuur je daarover een mail.
 • Hierna stuur je me een mailtje, waarin je aangeeft wat je vragen zijn. Je kunt daarin kort beschrijven waar je tegenaan loopt. Je voegt aan deze e-mail een foto van jezelf toe.  Kies een foto, die je voelt te moeten meesturen.
 • Ik stem me op afstand op je af en maak daarbij o.a. gebruik van je foto en je vragen. Tijdens mijn werk voor jou maak ik een kort verslag. Je krijgt dat verslag via de e-mail per omgaande toegestuurd. Daar kunnen o.a. oefeningen  en tips in staan.
 • Graag hoor ik even van je terug of je het verslag goed hebt ontvangen en de informatie daarin hebt begrepen.
 • Je kunt n.a.v. dat verslag nog een korte vraag stellen. Daar krijg je daarna kort feedback op. Daarmee is het consult afgerond.

Heb je meer vragen, of wil je verder kijken, dan kun je een vervolgafspraak maken.

Wil je een e-mailconsult aanvragen, neem dan contact met me op via e-mail.

 

– top –

 

Consult via Skype of telefoon

Woon je verder weg en is het niet mogelijk ter plekke te zijn, dan is een consult via Skype of via de telefoon een goede optie. Directe contacttijd via skype of telefoon: 45 minuten.

Wil je een consult via Skype of telefoon neem dan contact met me op via e-mail.

 

– top –


Reacties

Hoi El,

Heel bijzonder was de reading met mijn zoon. Nog mooier is nu te zien wat dit heeft gedaan met de relatie tussen hem en zijn broer, heerlijk. Zo fijn om ze nu écht als broers te zien omgaan met elkaar zónder die strijd. Een genot een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen! We voelen ons heel rijk met zulke super zonen😊.

Lieve groeten van L & G

 


Hallo El,

Nog heel erg bedankt voor het consult gisteren.
Er komt veel oude rommel uit me en ik ben erg moe.Maar voel me ook heel feestelijk omdat ik mezelf weer kan voelen.

Nogmaals dank!

Met hartelijke groet, Yolande


 

El, ik wilde je nog even laten weten dat het consult sterk doorwerkt. Deze week vertelde ik mijn moeder over wat je me vertelde over haar en haar vader. Over de boosheid, de schaamte en het oordeel bij mijn grootvader. Mijn moeder herkende het. Het raakte haar en er gebeurde iets. Alsof een zwaar scherm optrok en ze zich lichter ging voelen. Zo speciaal. Ik merk dat we nu meer en dieper met elkaar verbonden zijn en mijn moeder meer levensvreugde uitstraalt. Dit is van onschatbare waarde, dank je wel!

 


 

Hoi El,

Sinds het consult gisteren voel ik me zo intens gelukkig, ik heb weer contact met mezelf en (h)erken mezelf weer helemaal terug. Ik heb sindsdien ook energie te over. Je hebt mijn motor echt aangezet en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Het allerbeste, IrisWat ze doet…. het is haar vak, haar missie. Maar hoe het voelt.. Het is bijzonder en intens. Feilloos haalt ze de zwakke plekken uit mijn systeem en doorgrondt ze waar het vandaan komt. Doorslapen… al een paar jaar niet meer. Woelen, malen en gedachtes. En vannacht… Ja!!! En alles voelt lichter. M’n energie bruist weer. Hoe ze ‘t doet? Geen idee. Maar ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. En daar echt heel erg blij mee.

RachelleHoi El,

Een hele tijd geleden ben ik met mijn dochter, die toen helemaal niet lekker in haar vel zat bij u geweest. U zei toen na de behandeling dat het een aantal weken in zou moeten werken en dat ze misschien toch een keertje terug zou moeten komen.

Ik wil u vertellen dat het nu zoooo goed met haar gaat! Ze zit heerlijk in haar vel, scoort supergoed op school, heeft meer zelfvertrouwen, is vrolijk, ze is een heel ander kind geworden …. zo anders…..zo fijn.

Af en toe begint ze wel eens weer te twijfelen maar met een goed gesprek is dat zo weer van de baan.

Ik en mijn dochter hopen dat het zo goed met haar blijft gaan. Alvast heel erg bedankt. Ik wil haar wel goed in de gaten blijven houden dat ze lekker in haar vel blijft zitten, dat is zo belangrijk.

Lieve groetjes van een moeder en haar dochter


 

Dag El,

Ik heb het consult uitgeschreven. Wat een schat aan bruikbare informatie en inzichten. De quantumjump doet fantastisch werk. Mijn partner jumpt ook gelijk mee door. Nogmaals grote dank voor je werk.

Hartelijke groet, Delilah.