Poort naar hogere frequenties, het is onontkoombaar

Er is bijzonder nieuws.

Teleseminar Poort naar 2019 kwam deze ochtend glashelder door, terwijl ik voor jullie allemaal heb gewerkt tijdens een ochtend verdiepte afstemming. Ik sta te popelen je belangrijk nieuws te vertellen. Berichten die ons geleiden naar waarachtigheid en helderheid. Wie luistert zal levensvreugde kunnen omarmen.
De informatie die bij mij binnenkomt is krachtiger dan ooit. Mijn missie en levenstaak zijn bekrachtigd en mijn aan-takken op de frequenties van de lichtmeesters en andere dimensies is helderder en duidelijker dan ooit.

De periode september – december 2018 brachten mij een barre, barre tocht waarbij ik door een nevelig grauw sneeuwlandschap trok van oud geweten, kou, angsten en oude patronen van verstarring en inklinkende energieën. Het leek alsof ik de Mount Everest moest beklimmen onder barre omstandigheden. Een heftige reis, fysiek en mentaal.

Deze tocht liet me meer dan ooit zien wat we achter ons moeten laten, om de weg te openen naar nieuwe frequentie-lagen t.b.v. gezondheid en levensvreugde op alle niveaus.
Diverse Engelen van de aarde hebben me begeleid een belangrijke transitie af te ronden. Ook nu, zoals vaker op belangrijke kruispunten in mijn leven, kwamen ze als vanzelf op mijn pad.
Diverse intense proeven van bekwaamheid kwamen langs. Het grote cadeau dat ik ontving tijdens deze reis is mijn spiritueel leiderschap dat krachtiger is dan ooit en nu wakker en bewust wordt gevoed en gedragen door de dimensies van ons melkwegstelsel en de lichtmeesters van de aarde.

Het is onontkoombaar. Er staat ons een taak te doen. We zijn er al mee bezig, maar 2019 brengt deze in een stroomversnelling. Hoe hoognodig!

We moeten een doorgang creëren naar hogere frequenties

Jij en ik, de mensheid, zullen hand in hand moeten gaan, in samenspraak met moeder aarde.

En dan wordt alles nieuw!

Jazeker, tot mijn tanden aan toe. Hoe symbolisch passend op dit moment. Mijn laatste melktand gaat eruit, mijn nieuwste volwassen tand komt door. Hoera 😉 het startschot is gegeven voor spiritueel leiderschap op een nieuw werkbaar hoger plan.

Mijn missie is alles concreet naar de aarde te brengen en te doen landen in jou en mij.
2019, Ik houd nu al van je!

Alles wordt nieuw voor wie verstaat en hoort.

Gegroet namens El en collega’s lichtmeesters

Lees meer