Straks stort ik in elkaar!

Wat een hersenspinsels bekruipen me de laatst tijd.
De laatste tijd? Time flies!

Het is alsof de tijd door mijn handen wegglipt als ik het lineair bekijk. Vorig jaar, dit jaar, enkele jaren terug? En ja, er gebeurt ook zo enorm veel.
Nu ik ouder word, merk ik dat de tijd sneller lijkt te passeren. Opeens loop ik richting 60, oepsie-ie!! Op 50 was ik trots, maar oei die 60 klinkt als echt voorbij de helft.

Toen ik ging slapen bekroop me plotseling een rare gedachte. Straks ben ik zestig, dan zeventig, tachtig, negentig. Tien jaar verder is helemaal niks. Dat is zooooooo!!
Gisteren was ik nog in de dertig en mijn vroege jeugd kan ik zo in mijn hand dragen en aanraken.

Ooit vond ik iemand van zestig jaar oud. Een echte oude tante, haha, dat ben ik nu dus zelf.
Bizar die tijd en raar hoor, zo’n lijf dat ouder wordt. Deze week zei iemand tegen me: ‘Wat zie je bleek…’ Haha, ja hoor, in enkele jaren verdwijnt al het pigment uit je gezicht. Nou dat gaat dus in rap tempo bij mij.

Van binnen voelt dat heel anders. Ik heb een geheim recept. Ik weet hoe ik mijn lijf heerlijk kan overstijgen. Er is iets in mij dat, los van dat lijf, volop veerkracht, jeugd en een stralend zijn behoudt. Sterker nog, dat ‘iets’ verovert gaandeweg het leven alleen maar méér veerkracht, jeugd, glitter, vonken en creativiteit!

Ik ken een geluk, een groot geluk.

Als je je Ziel laat spreken en je Essentie wakker wordt, ga je glanzen en word je opeens zonder meer gelukkig van binnen. Als je doet wat bij je past, als je kiest voor dat wat als vanzelf gaat, zonder deadline, zonder stretchen, nou dan wordt het allemaal heel simpel, leuk en waardevol.
En nee, het is niet saai, want creativiteit krijgt een nieuw spectrum van aanwezig zijn. Essentie, Ziel en Missie spreken op een nieuw niveau met jou. Creativiteit en vrijheid heb je veroverd op een heel nieuw plan. Van binnen straal je, hoera!

Maar wat dan als ik straks instort, omval?
Uiteindelijk komt ook dat goed, want mijn Ziel en Essentie blijven altijd bestaan en zullen nieuwe prachtige wegen gaan. Dat is heerlijk en subliem, want die Ziel en Essentie immers maakten me in mijn leven gelukkig.

Meer lezen


 

  • Kijken met je Ziel, hoe doe je dat?
  • Contact maken met je Essentie en gelukkig worden, hoe doe je dat?

De cursus Kijken me je Ziel brengt innerlijke processen op gang, waarmee jij je Ziel en zaligheid zult omarmen. Voor meer informatie over deze cursus klik hier