Het teleseminar van Het Tempeltje


Ik kon niet meer stoppen met schrijven, ik kon niet meer stoppen met spreken,
Nieuwjaarsrite 2019 werd geboren.
Mijn hand lam, de pen in het papier gedrukt,
alsof een oerkracht mij aandreef dit ferm en helder te bestemmen…

Ik heb in de flow doorgebouwd en de rite verder uitgewerkt om straks als jullie meedoen op 3 januari 2019 vooral mijn afstemming op jou te maken als je meeluistert, meedoet en als instrument van de nieuwe tijd mee reageert. Ik moet je immers duiden hoe jouw lichaam zal schakelen om de dromen van 2019 waar te maken? Niet de dromen van het ego, maar de dromen die door jouw Essentie worden geduid. Je wordt geroepen! Doe je mee?

Welkom bij het teleseminar van Het Tempeltje.

Regelmatig geef ik live-broadcastings via de telefoon. Deze teleseminars zijn trainingen waarin informatieoverdracht en energiewerk plaats vindt rond een bepaald thema. De informatie wordt door jou direct ter plekke fysiek geïntegreerd via oefeningen en tools die je tijdens deze lessen krijgt aangereikt en meteen uitvoert. Je kunt ook fysieke reacties voelen.

Live-trainingen direct in het moment

Ik stem me af op de groep deelnemers. Ik voel tijdens het teleseminar welke reacties er zijn op groepsniveau en welke aansturing er nodig is om effectief door te pakken.

Het teleseminar is een authentieke live activiteit, die direct voor jou gaat werken en belangrijke content in zich draagt. We gaan tijdens het seminar dan ook meteen lekker aan het werk 50 minuten non-stop, omdat ik wil dat je meegroeit de nieuwe tijdsgeest in.

Daarna ga je met een geïntegreerde ervaring rijker je eigen leven weer in en zul jij deze kennis uitdelen op jouw manier. Hoe geweldig is dat? Zo bouwen we samen aan een nieuwe wereld met een lichtere frequentie.

Werkwijze:

 • Via telefonische geleide oefeningen, kennisoverdracht, visualisaties en praktische tools maak je een innerlijke groeisprong.
 • Je hoort alleen mij spreken. Er is geen uitwisseling tussen de deelnemers.
 • Als deelnemer blijf je anoniem. Echter aan het eind van de les is er, voor wie dat wil, nog gelegenheid een vraag te stellen. Op dat moment luistert de groep deelnemers mee als iemand een vraag stelt en ik daarop antwoord geef.
 • Je belt tijdens het teleseminar in via een speciaal telefoonnummer.
 • Een teleseminar duurt ongeveer 45 minuten met aansluitend 10 minuten ‘vragentijd’.
 • Je kunt inbellen vanuit je eigen verblijfsplek.
 •  Iedere deelnemer werkt op zijn/haar eigen niveau.
 •  Tips en tools zijn nadien heel goed bruikbaar in je dagelijks leven.
 •  Je innerlijke proces versnelt en krijgt er een dimensie bij.
 • Kosten € 24,- p.p. (exclusief lokale belkosten)
 • Inbellen vanuit het buitenland kan ook. Stuur in dat geval even een persoonlijk mailtje naar el.lenssen@tempeltje.nl Je krijgt dan van mij een aparte landcode toegezonden.

Het teleseminar blijkt een zeer krachtige werkvorm te zijn

Mensen die hebben meegedaan spreken over een bewust voelbaar effect, een echte ontwikkelings-stap en leersprong. Voor ervaringen van deelnemers klik hier

Het integreren van je verhoogde trilling in het fysieke lichaam – op weg naar 5D

In de teleseminars vertel ik je over processen rondom groei en ontwikkeling, die nu spelen op aards en kosmisch niveau. Het heeft alles te maken met de geboorte van je Kosmische kind, je creativiteit, de groei naar kosmische volwassenheid en de weg naar contact met je Essentie. (Zie mijn meest recente blogs.)

Je ontvangt tijdens de teleseminars de nieuwste informaties die bij mij doorkomen en al vertaalbaar zijn voor je lichaam en geest in persoon. Ik geef je ter plekke praktische tools, die de evolutie van je brein en je fysieke lijf ondersteunen, als jij op weg bent van ‘waarnemen vanuit 3D’ naar ‘aanwezig zijn in 5D’.

 

Algemene praktische informatie over het teleseminar.

 • De deelnamekosten van het teleseminar: € 24,- (exclusief lokale belkosten)
 • Je belt met je eigen telefoon op een bepaalde tijd naar een door mij gereserveerd nummer dat je van me ontvangt zodra je je aanmeldt.
 • Je hoort alleen mij spreken, zodat je volledig bij jezelf kunt blijven.
 • Het is een werkvorm waarbij je luistert naar wat ik je door de telefoon vertel. Doordat je mij rechtstreeks hoort, en je via de telefoon een connectie maakt met mij, zal de werkvorm krachtig doorkomen.
 • Je krijgt ter plekke oefeningen en informatie, die via innerlijke beelden kan worden versterkt en integraal door je fysieke systeem heen werken.
 • Houd pen en papier bij de hand, het kan handig zijn om notities te maken.
 • Handsfree bellen werkt het fijnste.
 • Het is een intense maar toch heel ontspannen les. Neem na de les even tijd om na te voelen. Sommige mensen hebben de behoefte ook even te slapen!
 • De informatie werkt op bewust en onbewust niveau door. Je maakt een ontwikkelings-stap.
 • Mensen die vaker meedoen aan het teleseminar merken dat het effect krachtiger wordt. Het is een vorm van trainen.


Woon je verder weg? Woon je in het buitenland?
Ook dan kun je meedoen
.

Bel je vanuit een ander land dan Nederland? Ook dan is deelname mogelijk. Stuur even een apart mailtje, zodat we kunnen afstemmen over betaling (kan nu ook via PayPal) en het telefoonnummer, dat je vanuit jouw land moet gebruiken om deel te kunnen nemen. Het bovengenoemde seminar wordt in het Nederlands gegeven.

-top-

Lees hier wat deelnemers erover zeggen:

Testimonials,

Hallo El,

Het teleseminar van gisterenavond kwam goed bij mij binnen.Je stem klonk helder en dichtbij.

Op 12 mei een consult dat instant mijn innerlijk versterkte en mijn slagvaardigheid vergrootte en dan nu de telehealing ; meesterlijk.

Tevoren werd mij in een droom gezegd dat ik meteen na het seminar moest gaan rennen.Dat heb ik gedaan.
Dwars door het pijnpunt in mijn borst.Vannacht krachtige healing van de kosmos gekregen, inclusief wegnemen van spierpijn.

El, dank je wel.
Ik hoop bij het volgende teleseminar weer mee te doen.
Het ga je goed.
Hartelijke groet,

Paul


Hoi El

De teleseminar-avond van 25 maart jl. vond ik heel bijzonder. Prachtig om het een keer mee gemaakt te hebben. Ik voelde je krachtige energie door heel mijn lichaam.

Natuurlijk wil ik je hier voor hartelijk bedanken voor je inzet en de warme energie die je naar ons toegezonden hebt.  El, ik heb volop van je genoten, ga zo door!

Trees


Dankjewel El, 

Wat een mooie ervaring, teleseminar, mijn keel gaf in het begin veel irritatie en er gebeurde emotioneel heel veel!

Hartelijke groet Gerda

Hallo El

Dag Gerda, dank je wel, fijn om te horen, ja je maakt op zo’n moment wezenlijke stappen. Hartelijke groet, El.Wat één hevig teleseminar zeg!

Ik had al wat later ingebeld vanwege omstandigheden, maar god oh god, toen ik eenmaal inbelde en er zo’n 5-10min in zat vond ik het toch iets te heftig voor mijn doen, ik werd wat misselijk.

Ik had natuurlijk al een hevige sessie achter de rug van maandag, maar al met al, de tijd dat ik het seminar heb meegemaakt heb, was weer een stapje in de goede richting, waar ik natuurlijk ook wel tevreden over ben!

Groetjes, Luc

Wow Luc wat tof, ja het was heftig, maar je maakt zeker een mooie stap!!

Ik heb in het eerste stuk uitgelegd hoe je kon zorgen het niet te heftig binnen te laten komen, maar dat stuk had je dus net gemist.

Dat stuk was eigenlijk wel belangrijk, dan was je minder misselijk geweest denk ik.

Een volgende keer kan dit helpen: het geluid van je telefoon zachter zetten  en je kruin meer sluiten, hakken in de grond en doorademen. Minder energie via je kruin laten binnen komen.

Maar hoe dan ook: het was topsport, knap dat je hebt meegedaan, mag je trots op zijn.

Je zult de komende weken veel meer in je kracht komen!

Veel groetjes El.


Hallo El,

Nog even over het teleseminar van een week geleden.
Na het eerste t.seminar kon ik de energie die in mij actief was gewoon volgen.

Maar nu, de tweede keer, werd ik er helemaal in meegezogen.

Afgelopen vrijdag was het raak.Ik zat te lezen, kon mij niet meer concentreren en moest accuut gaan liggen. Opeens brak er energie door in mijn lichaam, prachtig. Het lijkt erop dat mijn gestel wordt rechtgetrokken. Is nog aan de gang.
Bedankt voor het seminar, in september doe ik graag weer mee.

Een fijne vakantie en hartelijke groeten,

Paul


Hoi El,

“Het teleseminar van 11 december was een heel bijzondere ervaring, hetzelfde gevoel als in Het Tempeltje, maar dan thuis op de bank. Het gevoel te hebben zo licht als een veertje te zijn wetende dat het goed is, zonder de juiste woorden ervoor te kunnen vinden. Geruststellend, veilig en echt het gevoel dat je weer ´thuis komt´ na een lange reis.

Een hele fijne werkvorm en doordat je het in je eigen omgeving toepast kun je het makkelijker meenemen naar andere dagelijkse situaties. 

Dank El, het was echt een heel fijne ervaring.  – Lidy

 


Dag El,

Het seminar, dat was zo goed. Ik heb met deze dingen reeds ervaring en nog nooit heb ik het zo down to earth horen uitleggen. Geen hocus spocus taal, maar verstaanbaar. Mensen die minder met energieën bezig zijn, zal dit niet afschrikken.
Ik ben altijd heel voorzichtig om aan deze werkvormen mee te doen, omdat ik niet weet hoe zuiver het is. Maar het voelt zo eerlijk en integer. Waarvoor mijn dank.
Ik heb ‘ andere’ energie. Deze ochtend toen ik opstond. Het lijkt meer de mijne. Waarvoor ook mijn dank.
Carolin

 


Hallo,

Het was fantastisch!

Ik heb na het teleseminar wel even een raar gevoel in mijn linker hersenhelft gehad en rechtsvoor,

maar toen ik in de ochtend opstond leek het net of ik een ander persoon was. Ik voel me zo goed!

Ik zou graag voor de volgende keren mee willen doen!

Groetjes   Luc


Hoi El,

Ik wil je even bedanken voor gisterenavond en dat je mij helpt her-inneren ..

Het was een krachtige initiatie en ben enorm dankbaar dat ik er aan mag deelnemen, ik geloof ook dat we met zijn alle dit ondersteunen en ver-voudigen

Nogmaals dankjewel dat je je pad volgt en dit naar ons toebrengt of mee in contact brengt. Ik ben al een tijdje op weg maar zo fijn om er aan herinnerd te worden dat het ook de juiste weg is voor mij.

Bij deze teken ik graag in(als dat kan) voor de volgende keer puur om te her-inneren (onderhoud aan het DNA zullen we maar zeggen)

Liefs Annemarie


El,

“Wat een ervaring! Ik vond het echt geweldig! Een hele belevenis: ik voelde me écht in een soort van andere wereld, was wel een beetje van slag naderhand: deed alle handelingen nét anders dan normaal, heel raar. Maar ik voelde me ontzettend rustig van binnen, een gevoel wat je wel de hele dag door wilt hebben!

Ik hoop, dat ik het dan ook vaak “op kan roepen”.

Dank je wel!” – Marie-Claire


“Lieve El, 
Bedankt voor de geweldige teleseminar! Ik vond het een hele fijne ervaring en ben blij dat ik daaraan deel heb mogen nemen. Ik vind het altijd heel prettig om naar je te luisteren en alles wat je zegt in me op te nemen. De manier waarop je vertelt en de dingen met me deelt geven me een gevoel van rust en vertrouwen. Je stem vind ik prettig en je brengt wat je deelt op een toegankelijke, positieve, ‘lichte’ manier waar ik me prettig bij voel en waardoor ik er goed in mee kan gaan. Ik vond het fijn dat je uitleg gaf en soms dingen extra toelichtte.Ook voelde ik me er persoonlijk bij betrokken, ondanks dat je je op meerdere mensen richtte. Vooral omdat je af en toe liet weten dat je ons toch allemaal ‘zag’.” – Margriet


El, “Dankjewel voor de seminar die ik mee mocht maken. Het voelde als herkenning en thuiskomen, heeeel fijn!!!!” – Linda.

-top-