De Lichtpoort

Niemand kan het alleen, slechts de connectie laat ons zien en spreken
In dit licht vinden we antwoorden

Jubileum Lichtpoort Twintig jaar Het Tempeltje

12 December 2020 aanvang 15.00

Op 12 december 2020 organiseer ik een feestelijke Jubileum Lichtpoort die iets langer duurt dan normaal, naar verwachting één tot anderhalf uur. We zullen elkaar ontmoeten via de webcam. Mocht je willen inbellen dan kan dat ook prima!

De lichtpoort van Het Tempeltje is een regelmatig terugkerend evenement waarbij je online via je computer of via je telefoon deelneemt aan een bijzondere werkvorm ‘live in het moment’.
Tijdens deze live broadcasting van Het Tempeltje kun je je resetten en kun je voor jezelf nieuwe energie opbouwen. Bovendien zullen we samen veel licht uitzenden via een lichtpoort, die ook op collectief niveau de energie zal upgraden.

De feestelijke Jubileum Lichtpoort Twintig jaar Tempeltje op 12 december 2020 aanvang 15.00 krijgt een geheel eigen vorm. Laat je heerlijk verrassen!

Deelname Jubileum Lichtpoort voor symbolisch bedrag

Ik nodig je uit voor een symbolisch bedrag mee te doen aan de bijzondere Jubileum Lichtpoort op 12 december 2020. Ik trakteer en deel ook graag weer door.
Je kunt meedoen voor € 3,33 en dit bedrag naar keuze nog wat opwaarderen (bestelling vermenigvuldigen). De opbrengst van deze lichtpoort gaat naar de creatieve projecten van de toekomst. Graag ondersteun ik ook jonge getalenteerde mensen die bijzondere parels de wereld inzetten met hun talent. Laten we 2021 vooral mooier maken.

Ben jij erbij? Klik hieronder voor deelname en kies je inleg:

Ja, ik doe mee

Je ontvangt na je aanmelding via e-mail een volledige uitleg over hoe je inbelt of inlogt.

Ik zou het super vinden je bij deze Lichtpoort te ontmoeten!

De lichtpoort is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Een korte introductie en afstemming op de energie van het moment.
  • Geleid à vu energiewerk om tot kalmte, reset en verdieping te komen.
  • Ik lees voor uit eigen werk. De energie zal op collectief niveau implementeren via de groep.
  • Een verdiept meditatiemoment; belangrijk moment van opladen en gezamenlijk opbouwen van de lichtpoort. Eventueel met ondersteuning van een bijzondere afbeelding.
  • Een interactief moment ter afronding; de lichtpoort opent naar 3D via een kracht-quote, die je in de weken erop volgend bewust meeneemt jouw leven in.

Let op: deelname aan de lichtpoort kun je niet annuleren. Je kunt je plaats wel aan iemand anders doorgeven.