Consult

Soorten consulten:

 • Individueel consult voor jeugd en volwassenen ter plekke in de praktijk of via skype/teams. Een intense dieptereading met schakelen op blokkades. Duur 55 minuten.
 • E-mail consult. Je stuurt fotomateriaal en je vraag/item naar me toe. Je krijgt n.a.v. mijn diepte-reading een verslag en praktische tools retour. Klik hier om een e-mailconsult aan te vragen.
 • Telefonisch consult 25 minuten. Voor dringende vragen en korte directe aansturing op levensitems. Stuur mij een e-mail om dit consult aan te vragen. Stuur eventuele foto’s mee. 
 • Tarieven
 • Inschrijfvoorwaarden 

Om een consult-afspraak te maken bel +31 (0)73-5229084 of stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl

Het individuele consult, een grote sprong en intense ervaring!

Levensplezier is van onschatbare waarde.
Hoe fijn is het als je meer in je kracht komt, kunt gaan voor je missie, meer blijheid in je leven kunt ervaren en oude ballast los kunt laten?
We zijn als mensen allemaal op zoek. Laat je inspireren door een consult en verbaas je over de informatie, die in jou versleuteld ligt en tevoorschijn wil komen!

Het is
Bevrijdend
Heerlijk
Een reuzensprong

De bezoekers van Het Tempeltje zijn van alle leeftijden. Mensen van <0 tot 100> jaar zijn van harte welkom.

We kijken naar verleden, heden en toekomst

 • Een individueel consult toont levensinzichten.
 • Het zet je in je kracht en helpt je jezelf authentiek te manifesteren.
 • Je kunt meer levensplezier ervaren, geïnspireerd raken, creatiever worden en fysiek vitaler.
 • Oude ballast die je bewust of onbewust meedraagt  ‘laat los’.
 • Je krijgt handvatten om je eigen processen en de interacties met je omgeving aan te sturen: thuis, op het werk, in relaties, bij studie, in groepsverbanden enz.
 • Je gaat verbanden zien en begrijpen wie je ten diepste bent.
 • Een consult helpt levensitems te ordenen en brengt daarmee inzicht over hoe te handelen.

Geen therapie of alternatieve zorg

Het Tempeltje verleent geen reguliere of alternatieve zorg en geen therapie. Een consult is een leervorm/training specifiek en persoonlijk op jou afgestemd. Een consult vervangt geen medische zorg en valt niet onder de paramedische of alternatieve geneeswijzen.

Een consult is een intense ervaring, je kunt er langere tijd mee vooruit

Plan na het consult wat rust en ruimte in om e.e.a. te laten bezinken en te verwerken. Je kunt ook fysiek moe zijn nadien. Een consult zet jouw proces van bewustwording verdiept in gang en werkt weken tot maanden door. 

Intake m.b.t. consulten :

 • Voor het eerste consult ter plekke in de praktijk krijg je een inschrijfformulier. Dit formulier vul je ter plekke in. Je krijgt een kopie van het inschrijfformulier mee naar huis.
 • In geval van fysieke, mentale of emotionele klachten dien je altijd de reguliere gezondheidszorg te raadplegen.
 • Individuele consulten zijn voor eigen risico. Je bent en blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de conclusies die je trekt en de stappen die je neemt n.a.v. een consult en de verstrekte informatie.

Reacties bezoekers

Goedemorgen El,

Ik wil je danken voor deze bijzondere ontmoeting waar ik nog in moet landen. Woorden schieten me te kort om het goed te beschrijven. Er gebeurde veel en nu nog. Ik koester graag deze mooie ervaring en kijk uit naar een volgende. Wens je een fijne dag. 
Warme groet, Loubna


 

Lieve El 

De sessie die we samen hadden luister ik nog wel eens af. Alles wat je zei is uitgekomen 🐣 

Ik ben mijn plek gaan innemen met mijn gevoel, mijn huisje , de plinten aan het schilderen; kaders/ grenzen aan het aanbrengen. Nee zeggen met overtuiging. Geen storende zenders in mijn huis. Zhi Neng Qigong gaan doen; kan weer connecten met met de levensstromen. Vanuit mijn innerlijke gevoel en met intenties de dag aan het opstarten 😁

Ik leef weer YES 🔥

Dank je voor het doorgeven van al je liefde volle wijsheid 🙏🏻
Edith


Hoi El

Ik merk dat mijn hele wezen zo thuis komt de sessies met jouw werk(wijze) dat ik zelf graag ook zou leren om die (ruimere) verbinding te maken. Het is alsof ik geconnect raak met iets groters en of mijn hoofd en mijn lijf een helderdere plek krijgen in het grotere geheel. 

Nu weet ik niet of zoiets te leren is. Ik denk altijd.. dat heb je of heb je niet. Maar ik zag in je mail wel wat staan over het quantum jumpen. Ik vind het lastig in te schatten of dat matcht met deze behoefte of dat er nog andere cursussen zijn die je geeft/gaat geven die daarbij aansluiten. Wat schat jij in?

Groetjes, Lotte —- Hoi Lotte, we ontwikkelen allemaal op onze eigen manier onze heldere waarneming.
We kunnen zeker leren meer in contact te staan met ons verruimd bewustzijn en hoe we dat concreet in kunnen zetten voor ons dagelijks leven. Het vraagt wel innerlijke toewijding en tijd. Alle activiteiten van het Tempeltje leiden toe naar: helder waarnemen, meer in je kracht staan, oude ballast loslaten en levensplezier omarmen. Creativiteit opent haar poorten op een nieuw niveau. Heb je zin in één van de activiteiten of triggert het je?
Voel je welkom en spring erin 🤩💕 xEl


Hoi El,

Heel bijzonder was de reading met mijn zoon. Nog mooier is nu te zien wat dit heeft gedaan met de relatie tussen hem en zijn broer, heerlijk. Zo fijn om ze nu écht als broers te zien omgaan met elkaar zónder die strijd. Een genot een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen! We voelen ons heel rijk met zulke super zonen😊.

Lieve groeten van L & G


Hoi El,

 • Wat een jump ben ik aan het maken. Ik voel me bevrijd van iets wat ik al mijn leven lang bij me voel. Niet vooruit komen. Niet echt helemaal erin gaan. Altijd weerstand voelen om iets te doen. Altijd terug gaan staan, want de ander weet het beter. Wie ben ik nou.
 • Ha! ik voel mijn kracht toenemen en ook mijn focus en richting. Ik ben gaan sporten in een sportschool en mijn conditie maakt sprongen maar ook mijn fysieke kracht. En voor het eerst vind ik het ook leuk en voelt mijn lichaam superrrr!. Ik voel me nu pas in mijn lijf komen. Ik ben ook in mijn kracht gaan staan naar mijn ex-partner toe. Voor het eerst. Yesss!! Ik voel het nu letterlijk uit mijn tenen komen.
 • Ik geloof dat ik in de lift zit. Joehoe…..!!! Dankjewel weer El voor de waanzinnige bijzondere dingen die jij doet en waaraan ik mag groeien.

Extra comment: Bovenstaande krijg je natuurlijk niet door enkel een sessie bij jou te doen. Om daar te komen moest ikzelf consistent, toegewijd proceswerk aan mij zelf verrichten. Dat is niet om mijzelf op de borst te kloppen, maar om aan te geven dat het niet uit de lucht komt vallen door alleen maar een sessie bij jou te doen. Maar dat jij wonderen verricht is een feit!


Hallo El,

Nog heel erg bedankt voor het consult gisteren.
Er komt veel oude rommel uit me en ik ben erg moe. Maar voel me ook heel feestelijk omdat ik mezelf weer kan voelen.

Nogmaals dank!

Met hartelijke groet, Yolande


Hoi El,

Sinds het consult gisteren voel ik me zo intens gelukkig, ik heb weer contact met mezelf en (h)erken mezelf weer helemaal terug. Ik heb sindsdien ook energie te over. Je hebt mijn motor echt aangezet en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Het allerbeste, Iris


Wat ze doet…. het is haar vak, haar missie. Maar hoe het voelt.. Het is bijzonder en intens. Feilloos haalt ze de zwakke plekken uit mijn systeem en doorgrondt ze waar het vandaan komt. Doorslapen… al een paar jaar niet meer. Woelen, malen en gedachtes. En vannacht… Ja!!! En alles voelt lichter. M’n energie bruist weer. Hoe ze ‘t doet? Geen idee. Maar ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. En daar echt heel erg blij mee.

Rachelle


Lieve El,

Ik wil je nog heel erg bedanken voor het mooie consult. Het is zo bijzonder hoeveel jij tegelijkertijd kunt zeggen, horen en delen. Vanuit een enorme wijsheid. Ik heb enorme bewondering voor jouw talent. Ik hoop dat je wat van jouw gaven aan mij kunt overbrengen gedurende de training die ik bij je ga doen.

Een warme groet, Manon