Masterclass

De 21ste eeuw is de eeuw van transformatie, ook in jou!
Leer de Interne codes te begrijpen en hanteren
Herken en verinnerlijk de aloude wetten van het Universum

Masterclasses van Het Tempeltje over de Interne Codes en de Wetten van het Universum

In de Masterclass van Het Tempeltje draag ik kennis over die ons al werd gegeven 3000 jaar v. Chr. in de Tempels van Egypte. Lange tijd konden we deze informatie niet horen of niet bewust leven.
De Interne Codes en hoge octaven worden opnieuw helder zichtbaar in ons. De 6e dimensie wordt een tastbare kosmische realiteit. Het is tijd deze informatie waarachtigheid op te pakken en kernachtig te gaan leven. We worden weer meester van ons eigen energetisch veld en ons bijzondere leven als mens op aarde.

De Interne Codes en de Wetten van het Universum – We scheppen onszelf opnieuw!

Hoe bijzonder is het, als je leert begrijpen hoe het energetische lichaam inspeelt op het fysieke lichaam. In jouw blauwdruk is al jouw informatie te vinden. In jouw fysieke lichaam wordt het zichtbaar. Het fysieke en energetische lichaam kunnen informatie met elkaar uitwisselen. Zodra je de Interne Codes leert begrijpen, kun je leren schakelen op de informatie uit jouw blauwdruk en de weg vrijmaken tot connectie met jouw eerste levensadem en jouw Essentie. Zodra dat gebeurt, word je ontvankelijk voor de hoge octaven en kosmische realiteiten. Je spectrum en waarachtigheid groeien en ontvangen nieuwe krachten en tools, op een manier die je niet eerder voor mogelijk hield.
Je krijgt het vermogen de Nieuwe tijd letterlijk te gaan leven. We spreken hier over ultieme bevrijding en een uitzonderlijke creatiekracht, vanuit verantwoordelijkheid voor de mens, de mensheid, de aarde, de kosmos en al wat leeft.

De Masterclass staat op zichzelf

De Masterclass behandelt een afgerond, op zichzelf staand thema. Het thema dat wordt uitgediept, wordt innerlijk gekoppeld via de Interne Codes, zodat je erop gaat schakelen. Het gekozen thema wordt gedragen door de Wetten van ons Universum. Ik leg het ter plekke aan je uit, terwijl ik het je verdiept laat doorvoelen op organisch energetisch niveau.

Diepe oeroude kennis die weer van ons wordt, gaat het daglicht zien.
Dit is de nieuwe tijd ten top: onszelf in het licht zetten, opnieuw vorm geven en gaan leven vanuit het totaalspectrum van onze mogelijkheden.   

Voor wie?

Iedereen die belangstelling heeft voor het thema van de Masterclass en bekend is met energiewerk kan in principe meedoen. Je zult de informatie op jouw niveau verwerken. Ieder werkt het thema individueel en verdiept door.

Primeur! – Masterclass Gender en Identiteit voorjaar 2022 – datum wordt gepland

Items die in deze Masterclass liggen verankerd:

 • Genderbeleving en genderidentiteit
 • Het masteren van het staartbeen
 • De  invloed van ouders op de blauwdruk en het gender
 • Fysieke klachten van de onderrug, die een gevolg kunnen zijn van een disbalans op de genderrealiteit
 • Evenwicht en uitersten tussen het Mannelijke en het Vrouwelijke
 • Een nieuwe manier van beleving van jouw identiteit
 • De onderliggende Interne Code van dit thema
 • De wet van het Universum die hieraan ten grondslag ligt

Fysieke en concrete effecten van deze Masterclass kunnen zijn:

 • Meer balans en/of ontspanning in de onderrug
 • Het bewust kunnen regisseren en beleven van Kundalini energie
 • Het opbouwen van je energie
 • Een bewuste impuls van je creatieve flow
 • Nieuwe breinreacties, nieuwe ideeën borrelen op

Datum en tijd

Zaterdagochtend van 9.30 tot 12.00 met korte pauze – datum wordt nog gepland
Zaal open 5 minuten voor aanvang.
Pauzedrankje zelf te bestellen in de foyer.

Locatie

Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258KB Berlicum

Deelnamekosten/jouw investering

€ 115,- exclusief 21% BTW – Inclusief reader met werkbladen
Excl. koffie/thee, naar keuze zelf te bestellen in de foyer

Let op: Er mag geen geluidsopname of video worden gemaakt van de Masterclass.
We werken met een beperkt aantal deelnemers.

Aanmelden voor deze Masterclass

Stuur een email naar el.lenssen@tempeltje.nl als je belangstelling hebt voor deze masterclass.

Annuleren Masterclass
Annulering van je deelname aan een Masterclass is niet mogelijk. Jouw plaats wordt speciaal voor jou gereserveerd. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je plaats aan iemand anders doorgeven. Stuur in dat geval een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl met de naam van de deelnemer. Deelname en plaatsbewijzen staan op persoonlijke naam geboekt.


Reacties Trainingen, Masterclasses en Workouts

El, ik wil jou nog even bedanken voor je zijn en je licht. Je hebt de onderzoeker in mij wakker gemaakt. Ik geniet van het onderweg zijn, kan het “moeten” steeds beter loslaten. Ben relaxed bewuster en zie nog meer de humor van alles in. Het leven is echt een feestje, en wordt steeds mooier. Ik heb nog een super lange weg te gaan (never ending story) maar heb geen haast meer. Waarschijnlijk kom ik wel weer bij je op consult of volg ik weer een mooie cursus, maar voor nu word ik goed geleid en vind ik antwoorden op mijn vragen via andere wegen. Maar weet dat je voor mij een “eind baas” bent! Veel mensen vallen langzaam door de mand. Maar jij staat daar! Voor mij ongekende hoogte met je wijsheid! 

Dag lieve El, ik groet je vanuit mijn kern!
Rachel


Hallo lieve El,

Het komt eigenlijk doordat er gisteren wel 4x tegen me is gezegd door totale vreemden, dat ik zo’n fijne energie om mij heen heb, dat ik tot schrijven getriggerd word. Het is nu alweer zo’n 3 jaar geleden dat iemand mij zei: ‘Je moet echt eens naar El Lenssen toe gaan voor een consult’.
Dat heb ik daarna gedaan en El zei tegen mij na het bijzondere consult dat ze trainingen gaf, die mogelijk voor mij ook interessant zouden kunnen zijn, gezien mijn situatie en proces.
Ik keek naar haar site en eerlijk is eerlijk, ik snapte niet veel over wat de cursus voor mij zou kunnen betekenen, maar ik dacht, deze training moet ik doen.

Nu pas begint de volle uitwerking van de trainingen en mijn werk tot zijn volle wasdom te komen, het is nu zeer regelmatig dat onbekende mensen tegen mij zeggen: ‘Jij hebt zo’n fijne energie om je heen, tot dus gisteren wel 4 x toe’. Ook word ik in toenemende mate begroet op straat zonder dat ik deze personen ken. Ook lijk ik ongekend makkelijk in een groep te matchen, tot mijn eigen en ieders blijdschap. Sowieso is dat natuurlijk heel fijn, nog fijner is, dat ik mezelf nu echt in balans kan brengen door alles wat ik in de trainingen bij El heb geleerd. Doordat ik dagelijks afstem op deze informatie en mediteer, kan ik de tools die El mij aanreikte letterlijk toepassen.
In het begin voelde ik nog niet zoveel, behalve dat er een enorm verwerkingsproces gaande was, waarbij ik steeds meer wijsheid en vertrouwen uit het universum haalde.

Op dit moment dringt ten volste tot mij door, dat mijn cellen heel veel informatie bevatten van vorige levens en tijdlijnen en dat ik de energie, die ik ervaar bij sommige mensen of in sommige situaties, nooit zo heftig zouden kunnen voelen, als ze niet tot op DNA niveau zouden zijn terug te voeren. Dat inzicht maakt dat ik huidige problemen kan relativeren en kan ombuigen naar andere inzichten, waardoor mijn leven meer verloopt zoals ik zelf zou willen.

Ook kan ik steeds vaker helder spreken, helder voelen, helder weten en helder schrijven. Doordat ik veel meer gecentreerd ben en als ik dat niet ben, ik mezelf nu kan centreren. Daardoor kan ik nu ook altijd bij mezelf terecht. En dat brengt me iedere dag meer.

En zoals El spreekt in haar trainingen ‘Zielsgelukkig’….. Ja, ik kan zeggen dat ik de tools heb mogen ontvangen om mijn ziele pad voor mezelf helder te hebben en deze nu kan bewandelen (iets wat ik mijn hele leven al wil) en dat er steeds meer en meer momenten zijn, waarop ik me zielsgelukkig kan voelen, puur vanuit mezelf en niet door een of andere aankoop of iemands aardige gedrag.

Dus dank je wel lieve El, ik ben heel blij en dankbaar dat ik jouw cursussen heb gevolgd,

Manon


El, wat een persoonlijke reis, transformatie en processen waren het de afgelopen 4 maanden. Het was intens, heftig, emotioneel, inspirerend en heel leerzaam. We hebben als groep en als individu heel hard gewerkt. Vandaag, op de laatste cursusdag zijn de laatste puntjes op de i gezet en ik ben klaar voor the next level! Nog meer ondernemen en leven vanuit liefde, mensen begeleiden op hun pad naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling met mijn authentieke kwaliteiten en mezelf krachtig in de wereld zetten. Geen ja-maars meer…..er is vanaf nu echt geen weg terug!

Rianne


Hoi El

Bedankt voor de mooie, leerzame cursus die ik bij jou mocht volgen.
Ik heb er met volle teugen aan deelgenomen. Vooral de momenten van meditatie waren geweldig om te beleven. 

Je enthousiasme, levensvreugde en -kracht, de boeiende informatie die je aanreikte, de mooie kaarten waar je ons uit liet kiezen en waaruit we allemaal onze eigen boodschap haalden, het was fijn om hier deel van te mogen uitmaken.

Liefs, Ingrid 


Hoi El  

Eén van de laatste oefeningen van afgelopen zaterdag, ervaar ik als zeer krachtig. Het lijkt wel of ik positie voor mezelf heb bepaald waar ik sta. Dat ik meer in mijn kracht sta. Uiteraard super in mijn nieuwe job uitdaging die ik aangegaan ben, maar ik voel het ook sterk naar mijn zus toe, dus in familiale kant. Ik heb een kleine opdracht voor haar gedaan, en ik merkte dat ik steeds uit evenwicht flipte en eigenlijk in de puur 3D ging hangen. Na die oefening, lijkt het wel dat ik voor mezelf gekozen heb en gemakkelijker mijn grenzen kan bewaken. En er ook van doorleefd ben… moeilijk te verwoorden
Het is allemaal pril maar hier ga ik in groeien en dan wordt het misschien wel routine.

Ook vond ik het afgelopen zaterdag zooo frappant dat jij vertelde over dat vrouwen ( mbt kinderen krijgen, miskramen, bevallingen etc)helemaal niet netjes behandeld worden in onze westerse maatschappij zoals we allemaal willen laten blijken. Had ik toch net van vrijdagnacht op zaterdag gedroomd over dat ik bevallen was van een baby dochter. In die droom wist ik niet dat ik zwanger was maar de bevalling heb ik bewuster meegemaakt. Raar dat ik uberhaupt een droom nog bewust herinnner. Je hebt me nadien uitgelegd hoe die droom te plaatsen.

Verder kreeg ik vorige week op een bepaald ogenblik een sterk gevoel, een ‘wetend’ gevoel: de wereld klopt helemaal niet meer. Dit kan zo niet blijven voortduren. Dit heb ik nog nooit zooooo diep ervaren. Ergens wist ik dit met mijn hoofd maar ik heb het nu letterlijk gevoeld…….

Dit wou ik even kwijt over mezelf en de training.

Vele lieve groetjes, Carolin


Hi El,

Kijken met je Ziel,

Een wonderlijke, kleurrijke cursus, die ik de afgelopen maanden heb mogen beleven onder de be-Ziel-ende leiding van El.

Zij vertelt vol passie en overgave over haar werk. Geeft de cursisten tools, oefeningen, naslagwerk en handvaten voor en tijdens de mediatie waardoor er diepgang ontstaat en je connectie kunt maken met je eigen ik. Iedereen volgt de cursus op zijn eigen tempo, level en manier. De lesstof ligt in grove lijnen vast, maar wordt verder afgestemd op de groep en is erg divers.

Ik heb ervan genoten en heb het gevoel dat ik zeker een stap heb gezet.

Volg je gevoel… Een mooi begin naar meer connectie met mijn Ziel.

El, nogmaals bedankt!

Groetjes Mariëlle


Hoi El,

Je hebt het mooi beschreven in jouw persoonlijke feedback aan mij, helder en duidelijk.
Herkenbaar……ook de uitleg over afstandelijkheid, dat klopt.

Hoe meer de energie van de feedback dieper naar binnen werkt, hoe meer ik me meegenomen voel naar een dieper weten. Ik zie het even heel duidelijk en reageer och ja, zo zit het. Heel bijzonder dit te ervaren. Hoe kon ik het ook niet gezien hebben, maf eigenlijk.

Ik las ook je nieuwsbrieven, over het kosmisch kind, heel herkenbaar.
Ook dank voor het delen van je informatie, ik ervaar dit als rijkdom.
Ik kijk uit naar zaterdag en naar mijn verdere groei, die hier uit voort komt.

Hartelijk dank, El, ik heb de feedback goed ontvangen, ook voor je snelle reactie.

Liefs en tot zaterdag, Karin.


De afgelopen maanden heb ik een bijzondere reis gemaakt bij El Lenssen.
Ik voel me geïnspireerd en heb weer wat verder mogen groeien!

Yvonne


Vandaag heb ik de verdiepende cursus kijken met je ziel afgerond. Een inspirerende en authentieke cursus. Ik heb veel geleerd van El en er weer bij bepaald dat er niet 1 manier of weg is maar heel veel verschillende. Mooi om nieuwe tools aangereikt te krijgen. Ik borrel….😄
Gaaf 

Brenda


Hoi El

Wat een bijzondere ervaring was het reizen in de tijdlijn. Ik vond het heel spannend omdat mijn vaders kant helemaal niet veilig voelt voor mij, ik ben hem ook niet tegengekomen, maar zijn moeder zwaaide en verwees mij verder, ik kwam bij haar vader uit en hij gaf mij een heel fijn gevoel, heel liefdevol en geaccepteerd, dat ik er wel gewoon mag zijn 😊 volgens mij heeft er op dat moment ook healing plaatsgevonden.

Ik vond het zo mooi en dacht dat wil ik nog graag met je delen en je ook voor bedanken!

Groetjes, Anja


Wat gebeurt er veel. Heel blij met de cursus!!!! Thuisgekomen, zo voelt het.

Marné


Getriggerd door de titel ‘ kijken met je ziel’, schreef ik mij in.
Nieuwsgierig en zonder verwachting ben ik er heen gegaan. Ik heb de cursus inspirerend gevonden en heb leesvoer voor jaren geloof ik  🙂 

Naast dat Ik echt heb genoten van El’s sprankelende, vrolijke, huppelende, blije persoonlijkheid, heb ik leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten.

Weer een stapje dichter bij jezelf in de reis naar wie je bent en wat je beweegt, wat je passie nu echt is.

Warme groet, Jacqueline


Oh El- jouw lieve woorden had ik nodig. Ik voel ze als een warme deken rond mij.
Voel me vaak met deze materie zo alleen en stel me continue in vraag en of ik ook goed bezig ben met zoon. Waarschijnlijk moet ik niet zoveel nadenken ( eigenlijk weet ik dat ik moet loslaten en goed bezig ben) en gewoon vertrouwen dat het universum me alles gegeven heeft om dit alles aan te kunnen. 

Dank El, en ook dank dat je jouw kennis en  jezelf elke cursusdag ter beschikking stelt!

Carolin


De cursus Kijken met je Ziel is voor mij een hele inspirerende en verrijkende cursus geweest. Het zet veel in beweging. Voor iedereen die dieper wil kijken en voelen een echte aanrader!

Brigitte


Sjonge, wat een bijzondere cursus geef je El, het voelt als een groot voorrecht dat ik eraan mee mag doen. De inhoud van de cursus is erg nieuw voor me en dus is het regelmatig flink uit m’n comfortzone, maar door de manier waarop je het aanvliegt, en de fijne en veilige sfeer voelt het toch elke keer weer goed. En als ik dan weer merk dat ik iets nieuws geleerd heb realiseer ik me; Ik zit goed op mijn plek bij de cursus 🙂

Wim


Lieve El, bedankt voor je uitvoerige feedback op mijn dieptevraag bij de training. Ik wilde jou nog wel even zeggen dat ik ‘t echt zo gaaf vind om te zien tot waar jij gekomen bent. Dat je met humor en een nuchtere kijk het ‘eerder onverklaarbare’ ineens een soort van verklaarbaar weet te maken. Dat het vage zogenoemde zweverige ineens logisch en een vorm van weten wordt. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik vind de weg een feestje!

Elke les ga ik open in en ben ik dankbaar voor de kennis die je met ons deelt. En ik moet zeggen dat ik niet goed ben in het ontvangen van andermans kennis en weten🤫. En verder word ik blij van je lichtelijke chaotische manier van voortbewegen😂.

Lieve El,  ga zo door met het delen van je weten. Je bent een inspirerend mens! Ik kom zeker nog de vervolgcursus doen.

Heel veel liefs, Rachel.


Hoi El,
Het is alweer langer geleden dat ik aan deze training heb meegedaan, maar ik wil graag even iets aan je kwijt. Deze training heeft me geleerd hoe ik nu moeilijke situaties het hoofd kan bieden, doordat ik nu weet hoe ik echt naar binnen kan gaan en zo kan voelen en zien wat er mag en wil gebeuren. Wauw, wat gaaf zeg. Ik wilde je even laten weten hoe dankbaar ik ben voor wat ik heb mogen leren en ervaren. Liefs, een oud student.


Hoe leg je andere geïnteresseerde mensen in je omgeving uit, wat de cursus die je nu volgt  -Zielsgelukkig –  in houdt. Tja moeilijk te omschrijven …omdat het een hele intense reis is. Aan de hand van de nodige lesstof en diepte meditatie, onderga je door oefeningen en visualiseren een soort van nieuwe staat van Zijn. Je wordt gebracht naar je Essentie, telkens ‘n stapje dichterbij, dichterbij Jezelf, je Kern, je Levenspad en door dat te beseffen, te ervaren en te luisteren naar dat wat je ziet, voelt, hoort, beleeft, ga je bruisen van energie, een geluksmoment!
Het is een proces, je blijft je ontwikkelen, je blijft bijleren en groeien, ieder op zijn eigen tempo en “niveau”

Vaak ben je na de cursus-trainingsochtend redelijk afgemat en is ‘t heerlijk om ‘s middags de rust te nemen om ná te genieten.
Het brengt je zoveel, een cadeautje voor jezelf en uiteindelijk ook voor de mensen om je heen. Want geluk kun en moet je delen, wat mij betreft in welke vorm ook!

El verstaat het lichtmeesterschap!

Mariëlle


Dank je voor de plek die je voor me vrij houdt bij het vervolg op Zielsgelukkig: de Workouts Meesterschap! Ik ben super nieuwsgierig en wil het helemaal leren leren en integreren.

Het voelt zoooo goed, als ik de energie lees en voel, is het net alsof ik de sprankel van champagne ervaar. Is dit het leven…..het bruisen van het leven…..de sprankel van het ZIJN of maakt mijn hart telkens een sprongetje van vreugde. Het maakt niet uit wat het is, het voelt enorm.

Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen in dit leven op dit moment. Oei, ik geloof dat ik me zielsgelukkig voel 😉

Karin