Workouts Meesterschap

Elk kwartaal een update om jezelf op scherp zetten, helder te blijven
en nog verder te springen…
Own je Meesterschap!

Schrijf je nu in voor de workouts 2021. Er is een beperkt aantal plaatsen. Stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl

Data workouts winter/voorjaar 2021:

 • Zaterdagochtend 9 januari 2021
 • Zaterdagochtend 17 april 2021

In de workouts Meesterschap gaan we energetisch topsporten en quantumjumpen. De rijke en diepe informatie uit eerdere cursussen en de Masterclasses wordt geïntegreerd en verdiept doorgepakt. Bijzondere initiatiemomenten zullen jou helpen steeds beter te schakelen op de interne codes. De workouts Meesterschap geven je een hernieuwde boost in je ontwikkeling en een upgrade van jouw energie.

De  duizenden casussen uit mijn praktijk en veldwerk, waarbij ik significante verschillen kon maken voor vele mensen, hebben me getoond hoe het werkt. Er zijn vele invloeden, die ik voor jou tastbaar en voelbaar zal maken. We beseffen nog maar half wat ons systeem richt en bepaalt.

Informatieverwerking live in het moment

De informatie in de workouts Meesterschap verwerk je ter plekke tijdens de bijeenkomsten. Dit kun je niet leren uit een boek, dit moet je letterlijk zien en ervaren. Niet de kennis in je hoofd, maar het herkennen en toepassen met heel je wezen, maakt dat je letterlijk wordt wat je leert: een instrument van de Nieuwe tijd. Fit, vitaal, helder en wakker. Empowered om je Missie uit te dragen, je Essentie te leven. Dat vraagt training en herhaling. De workouts Meesterschap houden je scherp en op de rit!

Toegespitst op jou

De workouts zijn specifiek afgestemd op de deelnemers van het moment en gericht op jouw individuele proces. Een aantal maal per jaar kun je deelnemen. Zo groei je door naar een leven vanuit Essentie, waarbij je jouw Missie de wereld inzet en levensvreugde omarmt.

Wie kan er meedoen?

De Workouts Meesterschap zijn bedoeld voor mensen die vaker hebben meegedaan aan een Masterclass of cursus van Het Tempeltje.
Heb je belangstelling stuur dan een mailtje naar el.lenssen@tempeltje.nl

Work-outs Meesterschap inhoud:

 • Contact maken met de dynamiek van het Universum
 • Een body- en mind-reset met een upgrade van je systeem en energie
 • Ruimte maken voor jouw Essentie-frequentie
 • Verdiept uitlezen en blokkades vrijmaken
 • Helder in het nu komen en heerlijk ontspannen
 • Uitlezen van actuele processen en ombouwen naar jouw kwaliteit
 • Je fysieke gestel, je brein en je Essentie ten volle laten samenwerken
 • Van totale reset naar heldere focus en concentratie
 • In beeld krijgen en masteren van jouw Missie en Opdracht
 • Een moment van pas op de plaats t.b.v. van groei, welzijn en levensvreugde

Locatie en tijd

De cursusbijeenkomsten zijn op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00
Zaal open vanaf 9.45

Ze vinden plaats in:
Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258KB Berlicum

N.B. Indien een workout vanwege een corona-lockdown niet in de zaal kan plaats vinden, zullen we de betreffende ochtend online werken. De training wordt daaraan aangepast.

Data workouts winter/voorjaar 2021:

 • Zaterdagochtend 9 januari 2021
 • Zaterdagochtend 17 april 2021

Deelnamekosten

Kosten twee workouts winter/voorjaar 2021: € 135,- inclusief 21% BTW

Wil je in 2021 meedoen, stuur dan een mailtje naar el.lenssen@tempeltje.nl

Restitutie cursusgeld

Restitutie van de volledige deelnamekosten voor de workouts is niet mogelijk. Deze activiteit heeft een beperkt aantal plaatsen en jouw plaats is exclusief voor jou gereserveerd. Mocht je door omstandigheden toch moeten afzien van deelname dan kun je tot uiterlijk 14 dagen voor de eerste bijeenkomst annuleren en ontvang je € 85,- (dit is inclusief 21% BTW) retour wanneer je voor twee workouts had betaald.