Consult

Vormen van consult in Het Tempeltje

Er zijn allerlei mogelijkheden voor begeleiding en support op maat. Vraag ernaar! Hieronder vind je diverse voorbeelden van diensten:

 • Individueel diepteconsult voor jeugd en volwassenen 55  minuten ter plekke in de praktijk of via skype/teams. Een intense dieptereading met schakelen op blokkades. Fotomateriaal kan aanvullende informatie verstrekken. 
 • E-mail consult. Je stuurt fotomateriaal en je vraag/item naar me toe. Ik stem me af op jou en je item en werk op afstand. Je krijgt nadien een verslag en praktische tools per e-mail toegezonden. 
 • Telefonisch consult 30 minuten. Stuur vooraf een e-mail met toelichting over je vraagstelling. Stuur eventuele foto’s mee. 
 • Consult voor dieren Dit gaat via een e-mail consult, waarbij je foto’s (eventueel filmmateriaal) en de beschrijving van je vraag/probleem toestuurt. Ik werk op afstand en stuur je nadien een verslag met tools.

Beluister hier de podcast over het consult

Wil je een consult aanvragen? Stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl

Ook een essentiegedicht of workshop kan je helpen een groeistap te maken.

Klik hier
 voor meer diensten.

Bezoekers van <0 tot 100> jaar

Als je komt lees ik in de tijdlijnen in sporen van ouders en voorouders, die een herinnering tonen in jouw lichaam van nu. Ik lees ook je Zielshistorie en je triggers in het leven van nu. We openen jouw levensboek op alle niveaus, fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel, spiritueel, kosmisch. Een consult zet je in je kracht. We ruimen oude ballast op. Je leert bovendien veel over het inzetten van je eigen innerlijk navigatiesysteem. Ik werk tegelijkertijd systemisch en met praktische tools, zodat je vlot doorschakelt en je met één consult al een echte sprong maakt.

Kinderen

Voor kinderen maak ik de weg vrij en ruim ik oude blokkades op.
Kinderen leren in het lichaam van nú te landen en blij te zijn met zichzelf.
Invloeden uit historie en leefomgeving worden meegenomen.
Indien nodig wordt een consult voor kinderen soms in twee delen opgesplitst. Er is dan een contactmoment met de ouders en een kort bezoek van het kind ter plekke in de praktijk.
Ook een e-mailconsult kan soms fijn zijn voor advies over kinderen. Daarbij krijgen de ouders informatie en tools.

Dieren

Bij dieren kijken en werken we energetisch op afstand. Dieren blijken hier zeer gevoelig voor te zijn. De effecten zijn soms groot. Ik neem de oorsprong en huidige leefomgeving mee in de reading. Je krijgt een verslag met praktische tools om op door te pakken.

Effecten van een consult

Een individueel consult ter plekke, online, telefonisch of via e-mail heeft integratietijd nodig en kan daarna één of meer van de volgende effecten hebben:

 • Beter slapen
 • Meer innerlijke rust
 • Meer levensvreugde
 • Opeens beseffen dat je ertoe doet
 • Relaties aan kunnen gaan
 • Herstel van relaties of kunnen loslaten van relaties
 • Je plek vinden in het werk dat bij je past
 • Diepe angsten loslaten
 • Verwerken van verdriet of trauma
 • Een vitaler energieker lichaam
 • In je kracht komen
 • In contact komen met je eigen wijsheid
 • Knopen doorhakken, stappen durven nemen
 • Herkennen van je oorsprong en energetische blauwdruk
 • Groei op alle niveaus: mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek
 • Geïnspireerd raken, creatiever worden, ontwikkelen van kunstzinnige skills
Reacties van cliënten n.a.v. consulten
Wil je weten wat een consult voor mensen heeft betekend?
Lees hier de reviews
Sinds het jaar 2000 dit bijzondere werk

Het leven aangaan is een grote uitdaging, zeker als je hoog gevoelig bent. Ik mag al vele jaren mensen bevrijden van oude ballast. Duizenden mensen bezochten inmiddels mijn praktijk.
Ik geef duiding op kruispunten in het leven en zet obstakels om naar kansen. Dat brengt waarachtig levensplezier. Je krijgt eindelijk het gevoel dat je op de juiste plek bent en op het juiste moment geboren. 

Een consult heeft direct effect en werkt lange tijd door

Je lijf vaart er wel bij, je talenten groeien. Dat is het effect van een consult, als we op diep niveau werken en we jouw totale zijn en je levensboek openen. Veel komt aan het licht als ik voor je werk. Je systeem en bewustzijn krijgen ruimte los te laten. ‘Bevrijding’ is misschien wel een heel goed woord om dit te omschrijven.

Een intense ervaring, levens veranderd

Kinderen en jeugd komen op eigen verzoek terug, omdat een consult wezenlijk goed voelt en ze er blij en sterk van worden. De herinnering aan het consult kan magistraal zijn en levens veranderd. Regelmatig zie ik mensen terug, die soms vele jaren geleden een bezoek brachten aan Het Tempeltje. 

Op helder wetend en helderziend niveau, systemisch en concreet

De informatie die energetisch vrijkomt op helder wetend en helderziend niveau, moet tot op fysiek niveau doorschakelen, wil er blijvend effect zijn. Daar werken we aan tijdens een consult. Ik breng de informatie concreet en tastbaar over, waarbij je tips en tools krijgt om het proces zelf door te zetten.
Spiritualiteit en ons verruimd bewustzijn krijgen in Het Tempeltje een concrete vorm, en worden zo toetsbaar en hanteerbaar in het leven van alle dag.

Heb je interesse of wil je iets meer weten over de consulten en andere persoonlijke diensten van Het Tempeltje? Voel je vrij om me te mailen
We bekijken dan, of ik iets voor je kan doen en welke werkvorm het beste bij je past. 

Geen therapie of alternatieve zorg

Het Tempeltje verleent geen reguliere of alternatieve zorg en geen therapie. Een consult is een leervorm/training specifiek en persoonlijk op jou afgestemd. Een consult vervangt geen medische zorg en valt niet onder de paramedische of alternatieve geneeswijzen. Individuele consulten zijn voor eigen risico. Je bent en blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de conclusies die je trekt en de stappen die je neemt n.a.v. een consult en de verstrekte informatie.

Consulten en andere persoonlijke diensten

Naast de individuele consulten biedt Het Tempeltje andere persoonlijke diensten aan waarvan je groeit, geïnspireerd raakt en in je kracht komt: Klik hier voor alle diensten

Tarieven en inschrijfvoorwaarden

Om een consult-afspraak te maken bel +31 (0)73-5229084 of stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl

Oefeningen die je kunt inzetten na een consult

Ik adviseer je graag welke specifieke oefeningen je kunt inzetten na een consult om jouw proces goed te integreren.
Je vindt deze oefeningen op mijn podcast Een kus van het Universum: Klik hier


Reacties cliënten

Reviews consulten El Lenssen

Ik slaap weer door

Hoi El,

Wat ze doet…. het is haar vak, haar missie. Maar hoe het voelt.. Het is bijzonder en intens. Feilloos haalt ze de zwakke plekken uit mijn systeem en doorgrondt ze waar het vandaan komt. Doorslapen… al een paar jaar niet meer. Woelen, malen en gedachtes. En vannacht… Ja!!! En alles voelt lichter. M’n energie bruist weer. Hoe ze ‘t doet? Geen idee. Maar ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. En daar echt heel erg blij mee. – Rachelle


Kind 6 jaar, slaapprobleem opgelost

Onze dochter Lourdes van 6 jaar had problemen met (zelf) in slaap vallen. Na het bezoek aan jou voelde ze zich zo fijn en ontspannen, ze stond er zelf van te kijken. Diezelfde avond hebben we het ritueel gedaan zoals je had meegegeven en we hebben er iets leuks van gemaakt. En warempel: Voor het eerst in 6 jaar tijd is ze zonder problemen zelf in slaap gevallen! Feest!! Zo fijn voor haar en mij! We zijn ermee doorgegaan en doen elke dag het ritueel, het blijft goed gaan! Er zijn een aantal dagen tussen geweest die iets uitdagender waren, waarbij ze aan mijn arm bleef hangen en ik de kamer niet uit mocht. Op dat moment heb ik de tips toegepast en de beelden en tools uit het consult gebruikt. Daarna mag ik haar in bed leggen en de kamer verlaten. 

Ze gebruikt ook haar innerlijke spierbal in de klas en probeert minder haar best te doen. Wij zijn zo blij en dankbaar wat je voor ons hebt gedaan! Echt geweldig! We beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven.

Een berichtje van Lourdes zelf:
‘El is lief en fijn en grappig.
Dank je wel dat je me hebt geholpen.
Het werkt echt! 
Kusjes en een hartje van Lourdes’

Tot de volgende keer en nogmaals dank! – Groetjes Bregje en Lourdes


Betere relatie broers door consult

Heel bijzonder was de reading met mijn zoon. Nog mooier is nu te zien wat dit heeft gedaan met de relatie tussen hem en zijn broer, heerlijk. Zo fijn om ze nu écht als broers te zien omgaan met elkaar zónder die strijd. Een genot een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen! We voelen ons heel rijk met zulke super zonen. – L & G


Grote omslag: er is een vóór en een ná El

Een sessie bij El helpt mij altijd enorm om een thema, een oud of moeilijk stuk te transformeren. Het geeft me helderheid, duiding en richting.
Het is moeilijk om woorden te geven aan wát er dan precies is veranderd is in mij. Ik weet alleen dat er een vóór en een ná El is. Het voelt anders en lichter en de transformatie werkt voelbaar door in de weken erna.
Het fijne is ook dat je voor, tijdens of na een consult verder niets actiefs hoeft te doen of te laten. Je lijf, brein en energie schakelen als vanzelf.
Een cadeau uit het Universum. Dat mij keer op keer persoonlijk en professioneel laat groeien. Een warme aanrader!
 – Rozell


Ik leef weer, YES!

Hoi El,

Sinds het consult gisteren voel ik me zo intens gelukkig, ik heb weer contact met mezelf en (h)erken mezelf weer helemaal terug. Ik heb sindsdien ook energie te over. Je hebt mijn motor echt aangezet en daar ben ik je enorm dankbaar voor. – Iris


Hoi El,

De sessie die we samen hadden luister ik nog wel eens af. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik ben mijn plek gaan innemen met mijn gevoel, mijn huisje , de plinten aan het schilderen; kaders/ grenzen aan het aanbrengen. ‘Nee’ zeggen met overtuiging. Geen storende zenders in mijn huis. Zhi Neng Qigong gaan doen; kan weer connecten met met de levensstromen. Vanuit mijn innerlijke gevoel en met intenties de dag aan het opstartenIk leef weer YES, dank je voor het doorgeven van al je liefdevolle wijsheid. – Edith


Ik kan lang vooruit met een consult

Ruim 8 jaar geleden kwam ik als 27 jarige bij jou voor een consult en daar teer ik nog steeds op.
Wat heeft dat moment met jou veel betekend voor me.
Sindsdien is er veel gebeurd en sta ik op een heel ander punt nu, en ineens voel ik dat ik graag nog eens terug zou willen komen. Ik ben blij dat ik binnenkort voor een nieuw consult mag komen. – Iris


Een consult is echt thuiskomen

Goedemorgen El,
Ik wil je danken voor deze bijzondere ontmoeting waar ik nog in moet landen. Woorden schieten me te kort om het goed te beschrijven. Er gebeurde veel en nu nog. Ik koester graag deze mooie ervaring en kijk uit naar een volgende. Wens je een fijne dag. Warme groet. – Loubna

Consult aanvragen, klik hier


Connectie met iets groters, een heldere plek

Hoi El

Ik merk dat mijn hele wezen zo thuis komt de sessies met jouw werk(wijze) dat ik zelf graag ook zou leren om die (ruimere) verbinding te maken. Het is alsof ik geconnect raak met iets groters en of mijn hoofd en mijn lijf een helderdere plek krijgen in het grotere geheel. Nu weet ik niet of zoiets te leren is. Ik denk altijd, dat heb je of dat heb je niet, maar ik zag in je mail wel iets staan over quantum jumpen Ik vind het lastig in te schatten of dat matcht met deze behoefte of dat er nog andere cursussen zijn die je geeft/gaat geven die daarbij aansluiten. Wat schat jij in? – Lotte

———- Hoi Lotte, we ontwikkelen allemaal op onze eigen manier onze heldere waarneming. Je kunt zeker leren meer in contact te staan met je verruimd bewustzijn en hoe je dat concreet in kunnen zetten voor je dagelijks leven. Het vraagt wel innerlijke toewijding en tijd. Alle activiteiten van het Tempeltje leiden toe naar: helder waarnemen, meer in je kracht staan, oude ballast loslaten en levensplezier omarmen. Creativiteit opent haar poorten op een nieuw niveau. Heb je zin in één van de activiteiten of triggert het je? Voel je welkom en spring erin  xEl


Hulp in een zware periode

Lieve El,

Wat fijn jouw hulp via de app en zo snel via de audio’s die jij voor ons insprak. Je hebt ons echt door deze zware periode heen getrokken. Jouw steun doet enorm goed, het is echt heel waardevol. Wat jij uitsprak en voor ons deed, het was helder, positief en ondersteunend. Zo bijzonder dat dit zo kan. Wij zijn erdoor geraakt. – Een dankbare familie


Dierenconsult

Wij hebben een uitgebreid consult gehad met onze lieve maar getraumatiseerde kat.
Onze kat heeft altijd weken nodig gehad om aan nieuwe patronen te wennen, hij was niet speels of sociaal naar onze andere katten en raakte compleet in paniek wanneer hij geen controle over een situatie had. Daarbij betrad hij herhaaldelijk de huiskamer alsof het de eerste keer was dat hij er kwam. Kortom, er was iets mis.

Wij wilden graag de oorzaak weten van dit abnormale katten gedrag.
We zochten daarom contact met El en vroegen of zij ons zou kunnen helpen. 
Na een prettige mailwisseling over en weer, ontvingen we binnen 1,5 week een uitgebreid verslag van de oorsprong van het probleem van onze kat. 

Het was voor ons alleen al op rationeel niveau fijn om de achtergrond van onze kat te kunnen begrijpen. El gaf in het verslag verschillende punten aan, die wij meteen terug herkenden in onze kat. Bovendien merkten we dat het gedrag van onze kat aanmerkelijk was veranderd sinds de afstemming die El met hem had gemaakt. Onze kat gedroeg zich meer ontspannen. 

Daarnaast zagen we zeer zichtbaar verschil in het gedrag van onze kat tijdens een verhuizing. We herkenden het gestreste, gecontroleerde en angstige gedrag niet meer terug.
Dankzij de hulp van El ging de transitie beter dan we ooit hadden durven dromen. 

Ook gaf El ons nog tips over hoe we konden omgaan met de trauma’s van onze kat.
Dit was nog een hele fijne toevoeging aan het consult. 

Wij kijken met grote dankbaarheid terug naar de afhandeling en de resultaten van het consult. De grenzen en blokkades van onze kat zijn zichtbaar verlegd! 

Nogmaals, ontzettend bedankt El. – Liefs Florance

Consult aanvragen, klik hier


Een mega grote groeisprong

Hoi El, dit wil ik even zeggen:

 • Wat een jump ben ik aan het maken. Ik voel me bevrijd van iets wat ik al mijn leven lang bij me voel. Niet vooruit komen. Niet echt helemaal erin gaan. Altijd weerstand voelen om iets te doen. Altijd terug gaan staan, want de ander weet het beter. Wie ben ik nou.
 • Ha! ik voel mijn kracht toenemen en ook mijn focus en richting. Ik ben gaan sporten in een sportschool en mijn conditie maakt sprongen maar ook mijn fysieke kracht. En voor het eerst vind ik het ook leuk en voelt mijn lichaam superrrr!. Ik voel me nu pas in mijn lijf komen. Ik ben ook in mijn kracht gaan staan naar mijn ex-partner toe. Voor het eerst. Yesss!! Ik voel het nu letterlijk uit mijn tenen komen.
 • Ik geloof dat ik in de lift zit. Joehoe…..!!! Dankjewel weer El voor de waanzinnige bijzondere dingen die jij doet en waaraan ik mag groeien.

Extra comment: Bovenstaande krijg je natuurlijk niet door enkel een sessie bij jou te doen. Om daar te komen moest ikzelf consistent, toegewijd proceswerk aan mij zelf verrichten. Dat is niet om mijzelf op de borst te kloppen, maar om aan te geven dat het niet uit de lucht komt vallen door alleen maar een sessie bij jou te doen. Maar dat jij wonderen verricht is een feit!


Grote opruiming en gelukkiger na consult

Hallo El,

Nog heel erg bedankt voor het consult gisteren.
Er komt veel oude rommel uit me en ik ben erg moe. Maar voel me ook heel feestelijk omdat ik mezelf weer kan voelen.
 Nogmaals dank! – Yolande


 

Hoi El,

Vorig jaar 10 oktober ben ik bij jou geweest voor een diepte consult. Ik ging voor het heden, maar er kwam een heel verleden. Elke keer als ik de audio opname nadien terug luisterde vielen en puzzelstukjes op hun plek, wat ik niet kon vermoeden. Het heeft me ook inzichten gegeven. – Ria


Consult vanuit een enorme wijsheid

Lieve El,

Ik wil je nog heel erg bedanken voor het mooie consult. Het is zo bijzonder hoeveel jij tegelijkertijd kunt zeggen, horen en delen. Vanuit een enorme wijsheid. Ik heb enorme bewondering voor jouw talent. Ik hoop dat je wat van jouw gaven aan mij kunt overbrengen gedurende de training die ik bij je ga doen. Een warme groet. – Manon

Consult aanvragen? Stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl