Quantum Jumpen

**Nieuw** seizoen 2021-2022

Reset jezelf en breng jezelf ‘up to date’We gaan quantum jumpen!

Tijdens de bijzondere workshops Quantum Jumpen, die in de plaats komen van de trainingen Kijken met je Ziel, Zielsgelukkig en De Workouts Meesterschap, gaan we aan de slag met de nieuwste energetische tools die worden aangereikt vanuit de kosmos sinds het jaar 2020. Deze transitieperiode brengt nieuw gereedschap binnen. Bijzonder om in te zetten, en bijzonder om te ervaren.

We gaan van totale verdiepte reset, naar focus en concentratie, via een breed spectrum van organische oefeningen, visualisaties en meditaties, die ter plekke op de groep en het individu worden afgestemd.
In het Nu daar gebeurt het, en zoals je van me gewend ben, is dat wendbaar, flexibel en verrassend specifiek.

Quantum jumpen is een heerlijk speelse, verdiepte, ontspannen activiteit. De nieuwste energetische tools zullen worden ingezet om te groeien naar meer weldaad, welbevinden en levensplezier. Je zult innerlijke inzichten ontvangen, voor jezelf zaken helder krijgen en schakelen op bepaalde informatie. Opgeladen en bijgetankt hervat je je leven.

Locatie

Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258KB Berlicum

Data en tijd

Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 met korte pauze
Zaal open vanaf 9.45

Vier bijeenkomsten seizoen 2021-2022

  • 20 november 2021
  • 15 januari 2022
  • 12 maart 2022
  • 14 mei 2022

Jouw investering

Kosten € 250,- exclusief 21 %BTW voor vier bijeenkomsten.

Wil je meedoen? Geef je hier op

Restitutie

Restitutie van de volledige deelnamekosten voor het quantum jumpen is niet mogelijk. Deze activiteit heeft een beperkt aantal plaatsen en jouw plaats is exclusief voor jou gereserveerd. Mocht je door omstandigheden toch moeten afzien van deelname dan kun je tot uiterlijk 14 dagen voor de eerste bijeenkomst annuleren en ontvang je € 125,- (en 21% BTW) retour.