Quantum Jumpen

Verrassing, verwondering en speelsheid zijn de toverwoorden
die het Quantum Jumpen tot een feestje maken
Groeisprongen zijn het effect

Quantum jumpen
Quantum Jumpen, groeisprongen
Foto: Boy van Elten Fotografie
Quantum Jumpen: Reset jezelf en breng jezelf up to date!

Quantum Jumpen is een activiteit vol met verrassende elementen om te groeien naar meer weldaad, welbevinden en levensplezier.

Tijdens het Quantum Jumpen is alles mogelijk. Je zult innerlijke inzichten ontvangen, zaken helder krijgen en schakelen op informatie. Opgeladen en bijgetankt hervat je je leven, in je kracht en in connectie met je authentieke zelf.

De nieuwste energetische tools

Tijdens de bijzondere workshops Quantum Jumpen gaan we aan de slag met de nieuwste energetische tools.
Deze tijd brengt nieuw gereedschap binnen. Bijzonder om in te zetten, bijzonder om te ervaren.
Spiritualiteit en helder waarnemen krijgen in deze tijd letterlijk vorm in onze concrete wereld en ons leven van alledag. Hoe dat werkt ga je beseffen en ervaren als je meedoet aan Quantum Jumpen.

In contact met je energetische blauwdruk

We gaan steeds beter begrijpen hoe energie werkt. We leren dat onze energetische blauwdruk letterlijk een deel is van ons.

Tijdens het Quantum Jumpen leer je in contact te komen met jouw persoonlijke energetische blauwdruk.
Dit gaat hand in hand met het ervaren, dat alle kennis en het vermogen tot totaal waarnemen in onszelf versleuteld zijn. Zo leer je op magistraal niveau door het leven heen te navigeren. Hoe gaaf is dat?

Quantum Jumpen, in gesprek met je energetische blauwdruk

We gaan van totale verdiepte reset, naar focus en concentratie, via een breed spectrum van organische oefeningen, visualisaties en meditaties, die op de groep en het individu worden afgestemd.
In het nu daar gebeurt het, en zoals je van me gewend ben, is dat wendbaar, flexibel en verrassend specifiek.

Quantum Jumpen inhoud activiteit

Tijdens het Quantum Jumpen gaan we aan de slag met geleid energiewerk afgestemd op de groep en het individu. Leuke spelvormen, waarbij we energetisch jongleren, laten je ervaren hoe jij kunt communiceren met het energieveld.

Het onderstaande lijstje biedt een overzicht van wat je kunt ervaren tijdens het Quantum Jumpen en wat het jou brengt.

Overzicht effecten Quantum Jumpen:

  • Je leert je eigen energieveld masteren en gaat begrijpen hoe energie werkt en hoe je daarop in kunt spelen. Ook voor je dagelijks leven krijgt dit betekenis.
  • Je groeit toe naar je eigen vorm van helder waarnemen en helder zien
  • Via dieptewerk ontvang je je eigen tips, inzichten en antwoord op innerlijke vragen, waarbij je communiceert met jouw verruimd bewustzijn.
  • Parallelle tijdspaden zullen zich aandienen. Dit brengt je inzichten over jezelf en je Ziels- en levenspad van dit moment.
  • Je ruimt op en laat los wat klaar is. Bovendien laad je jezelf op.
  • Quantum Jumpen zet je in je kracht
  • Je maakt heerlijke groeisprongen

Locatie

Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258KB Berlicum

Let op: Het tonen van een geldige QR code i.v.m. de coronacheck is op dit moment verplicht bij binnenkomst in Den Durpsherd.

Data en tijd

Zaterdagochtend van 9.45 tot 12.00 met korte pauze

Geplande bijeenkomsten 2022:

  • 12 februari 2022
  • 12 maart 2022
  • 14 mei 2022

Jouw investering

Drie bijeenkomsten: € 187,50 exclusief 21 % BTW (€ 62,50 per bijeenkomst)

Wil je drie keer meedoen? Geef je hier op


Eén keer meedoen kan ook

Als er plaats is, kun je ook ad hoc deelnemen aan een bijeenkomst. Jouw investering is dan € 72,50 per bijeenkomst exclusief 21 % BTW.
Wil je één keer meedoen, stuur dan even een mailtje naar el.lenssen@tempeltje.nl

Restitutie/annuleren

Restitutie van de volledige deelnamekosten voor het Quantum Jumpen is niet mogelijk. Deze activiteit heeft een beperkt aantal plaatsen en jouw plaats is exclusief voor jou gereserveerd. Mocht je door omstandigheden toch moeten afzien van deelname, dan kun je tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de activiteit annuleren en ontvang je € 93,75 (en 21% BTW) retour bij betaling voor drie keer.


Reacties op workshops, trainingen, masterclasses, work-outs

Hoi El,

Sjonge, wat een bijzondere cursus geef je El, het voelt als een groot voorrecht dat ik eraan mee mag doen. De inhoud van de cursus is erg nieuw voor me en dus is het regelmatig flink uit m’n comfortzone, maar door de manier waarop je het aanvliegt, en de fijne en veilige sfeer voelt het toch elke keer weer goed. En als ik dan weer merk dat ik iets nieuws geleerd heb realiseer ik me; Ik zit goed op mijn plek bij de cursus.

Wim


Lieve El,

Bedankt voor je uitvoerige feedback op mijn dieptevraag bij de training. Ik wilde jou nog wel even zeggen dat ik ‘t echt zo gaaf vind om te zien tot waar jij gekomen bent. Dat je met humor en een nuchtere kijk het ‘eerder onverklaarbare’ ineens een soort van verklaarbaar weet te maken. Dat het vage zogenoemde zweverige ineens logisch en een vorm van weten wordt. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik vind de weg een feestje!

Elke les ga ik open in en ben ik dankbaar voor de kennis die je met ons deelt. En ik moet zeggen dat ik niet goed ben in het ontvangen van andermans kennis en weten. En verder word ik blij van je lichtelijke chaotische manier van voortbewegen.

Lieve El, ga zo door met het delen van je weten. Je bent een inspirerend mens! Ik kom zeker nog de vervolgcursus doen.

Heel veel liefs, Rachel.


Hoi El,


Het is alweer langer geleden dat ik aan deze training heb meegedaan, maar ik wil graag even iets aan je kwijt. Deze training heeft me geleerd hoe ik nu moeilijke situaties het hoofd kan bieden, doordat ik nu weet hoe ik echt naar binnen kan gaan en zo kan voelen en zien wat er mag en wil gebeuren. Wauw, wat gaaf zeg. Ik wilde je even laten weten hoe dankbaar ik ben voor wat ik heb mogen leren en ervaren.

Liefs, een oud student.


Hoe leg je andere geïnteresseerde mensen in je omgeving uit, wat de cursus die je nu volgt  -Zielsgelukkig –  in houdt. Tja moeilijk te omschrijven …omdat het een hele intense reis is. Aan de hand van de nodige lesstof en diepte meditatie, onderga je door oefeningen en visualiseren een soort van nieuwe staat van Zijn. Je wordt gebracht naar je Essentie, telkens ‘n stapje dichterbij, dichterbij Jezelf, je Kern, je Levenspad en door dat te beseffen, te ervaren en te luisteren naar dat wat je ziet, voelt, hoort, beleeft, ga je bruisen van energie, een geluksmoment!
Het is een proces, je blijft je ontwikkelen, je blijft bijleren en groeien, ieder op zijn eigen tempo en “niveau”

Vaak ben je na de cursus-trainingsochtend redelijk afgemat en is ‘t heerlijk om ‘s middags de rust te nemen om ná te genieten.
Het brengt je zoveel, een cadeautje voor jezelf en uiteindelijk ook voor de mensen om je heen. Want geluk kun en moet je delen, wat mij betreft in welke vorm ook!

El verstaat het lichtmeesterschap!

Mariëlle


Dank je voor de plek die je voor me vrij houdt bij het vervolg op Zielsgelukkig: de Workouts Meesterschap! Ik ben super nieuwsgierig en wil het helemaal leren leren en integreren.

Het voelt zoooo goed, als ik de energie lees en voel, is het net alsof ik de sprankel van champagne ervaar. Is dit het leven…..het bruisen van het leven…..de sprankel van het ZIJN of maakt mijn hart telkens een sprongetje van vreugde. Het maakt niet uit wat het is, het voelt enorm.

Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen in dit leven op dit moment. Oei, ik geloof dat ik me zielsgelukkig voel.

Karin


Hallo lieve El,

Het komt eigenlijk doordat er gisteren wel 4x tegen me is gezegd door totale vreemden, dat ik zo’n fijne energie om mij heen heb, dat ik tot schrijven getriggerd word. Het is nu alweer zo’n 3 jaar geleden dat iemand mij zei: ‘Je moet echt eens naar El Lenssen toe gaan voor een consult’.
Dat heb ik daarna gedaan en El zei tegen mij na het bijzondere consult dat ze trainingen gaf, die mogelijk voor mij ook interessant zouden kunnen zijn, gezien mijn situatie en proces.
Ik keek naar haar site en eerlijk is eerlijk, ik snapte niet veel over wat de cursus voor mij zou kunnen betekenen, maar ik dacht, deze training moet ik doen.

Nu pas begint de volle uitwerking van de trainingen en mijn werk tot zijn volle wasdom te komen, het is nu zeer regelmatig dat onbekende mensen tegen mij zeggen: ‘Jij hebt zo’n fijne energie om je heen, tot dus gisteren wel 4 x toe’. Ook word ik in toenemende mate begroet op straat zonder dat ik deze personen ken. Ook lijk ik ongekend makkelijk in een groep te matchen, tot mijn eigen en ieders blijdschap. Sowieso is dat natuurlijk heel fijn, nog fijner is, dat ik mezelf nu echt in balans kan brengen door alles wat ik in de trainingen bij El heb geleerd. Doordat ik dagelijks afstem op deze informatie en mediteer, kan ik de tools die El mij aanreikte letterlijk toepassen.
In het begin voelde ik nog niet zoveel, behalve dat er een enorm verwerkingsproces gaande was, waarbij ik steeds meer wijsheid en vertrouwen uit het universum haalde.

Op dit moment dringt ten volste tot mij door, dat mijn cellen heel veel informatie bevatten van vorige levens en tijdlijnen en dat ik de energie, die ik ervaar bij sommige mensen of in sommige situaties, nooit zo heftig zouden kunnen voelen, als ze niet tot op DNA niveau zouden zijn terug te voeren. Dat inzicht maakt dat ik huidige problemen kan relativeren en kan ombuigen naar andere inzichten, waardoor mijn leven meer verloopt zoals ik zelf zou willen.

Ook kan ik steeds vaker helder spreken, helder voelen, helder weten en helder schrijven. Doordat ik veel meer gecentreerd ben en als ik dat niet ben, ik mezelf nu kan centreren. Daardoor kan ik nu ook altijd bij mezelf terecht. En dat brengt me iedere dag meer.

En zoals El spreekt in haar trainingen ‘Zielsgelukkig’….. Ja, ik kan zeggen dat ik de tools heb mogen ontvangen om mijn ziele pad voor mezelf helder te hebben en deze nu kan bewandelen (iets wat ik mijn hele leven al wil) en dat er steeds meer en meer momenten zijn, waarop ik me zielsgelukkig kan voelen, puur vanuit mezelf en niet door een of andere aankoop of iemands aardige gedrag.

Dus dank je wel lieve El, ik ben heel blij en dankbaar dat ik jouw cursussen heb gevolgd,

Manon


El, wat een persoonlijke reis, transformatie en processen waren het de afgelopen 4 maanden. Het was intens, heftig, emotioneel, inspirerend en heel leerzaam. We hebben als groep en als individu heel hard gewerkt. Vandaag, op de laatste cursusdag zijn de laatste puntjes op de i gezet en ik ben klaar voor the next level! Nog meer ondernemen en leven vanuit liefde, mensen begeleiden op hun pad naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling met mijn authentieke kwaliteiten en mezelf krachtig in de wereld zetten. Geen ja-maars meer…..er is vanaf nu echt geen weg terug!

Rianne


Hoi El

Bedankt voor de mooie, leerzame cursus die ik bij jou mocht volgen.
Ik heb er met volle teugen aan deelgenomen. Vooral de momenten van meditatie waren geweldig om te beleven. 

Je enthousiasme, levensvreugde en -kracht, de boeiende informatie die je aanreikte, de mooie kaarten waar je ons uit liet kiezen en waaruit we allemaal onze eigen boodschap haalden, het was fijn om hier deel van te mogen uitmaken.

Liefs, Ingrid 


El, ik wil jou nog even bedanken voor je zijn en je licht. Je hebt de onderzoeker in mij wakker gemaakt. Ik geniet van het onderweg zijn, kan het “moeten” steeds beter loslaten. Ben relaxed bewuster en zie nog meer de humor van alles in. Het leven is echt een feestje, en wordt steeds mooier. Ik heb nog een super lange weg te gaan (never ending story) maar heb geen haast meer. Waarschijnlijk kom ik wel weer bij je op consult of volg ik weer een mooie cursus, maar voor nu word ik goed geleid en vind ik antwoorden op mijn vragen via andere wegen. Maar weet dat je voor mij een “eind baas” bent! Veel mensen vallen langzaam door de mand. Maar jij staat daar! Voor mij ongekende hoogte met je wijsheid! 

Dag lieve El, ik groet je vanuit mijn kern!
Rachel


Hoi El  

Eén van de laatste oefeningen van afgelopen zaterdag, ervaar ik als zeer krachtig. Het lijkt wel of ik positie voor mezelf heb bepaald waar ik sta. Dat ik meer in mijn kracht sta. Uiteraard super in mijn nieuwe job uitdaging die ik aangegaan ben, maar ik voel het ook sterk naar mijn zus toe, dus in familiale kant. Ik heb een kleine opdracht voor haar gedaan, en ik merkte dat ik steeds uit evenwicht flipte en eigenlijk in de puur 3D ging hangen. Na die oefening, lijkt het wel dat ik voor mezelf gekozen heb en gemakkelijker mijn grenzen kan bewaken. En er ook van doorleefd ben… moeilijk te verwoorden
Het is allemaal pril maar hier ga ik in groeien en dan wordt het misschien wel routine.

Ook vond ik het afgelopen zaterdag zooo frappant dat jij vertelde over dat vrouwen ( mbt kinderen krijgen, miskramen, bevallingen etc)helemaal niet netjes behandeld worden in onze westerse maatschappij zoals we allemaal willen laten blijken. Had ik toch net van vrijdagnacht op zaterdag gedroomd over dat ik bevallen was van een baby dochter. In die droom wist ik niet dat ik zwanger was maar de bevalling heb ik bewuster meegemaakt. Raar dat ik uberhaupt een droom nog bewust herinnner. Je hebt me nadien uitgelegd hoe die droom te plaatsen.

Verder kreeg ik vorige week op een bepaald ogenblik een sterk gevoel, een ‘wetend’ gevoel: de wereld klopt helemaal niet meer. Dit kan zo niet blijven voortduren. Dit heb ik nog nooit zooooo diep ervaren. Ergens wist ik dit met mijn hoofd maar ik heb het nu letterlijk gevoeld…….

Dit wou ik even kwijt over mezelf en de training.

Vele lieve groetjes, Carolin


Hi El,

Kijken met je Ziel,

Een wonderlijke, kleurrijke cursus, die ik de afgelopen maanden heb mogen beleven onder de be-Ziel-ende leiding van El.

Zij vertelt vol passie en overgave over haar werk. Geeft de cursisten tools, oefeningen, naslagwerk en handvaten voor en tijdens de mediatie waardoor er diepgang ontstaat en je connectie kunt maken met je eigen ik. Iedereen volgt de cursus op zijn eigen tempo, level en manier. De lesstof ligt in grove lijnen vast, maar wordt verder afgestemd op de groep en is erg divers.

Ik heb ervan genoten en heb het gevoel dat ik zeker een stap heb gezet.

Volg je gevoel… Een mooi begin naar meer connectie met mijn Ziel.

El, nogmaals bedankt!

Groetjes Mariëlle


Hoi El,

Je hebt het mooi beschreven in jouw persoonlijke feedback aan mij, helder en duidelijk.
Herkenbaar……ook de uitleg over afstandelijkheid, dat klopt.

Hoe meer de energie van de feedback dieper naar binnen werkt, hoe meer ik me meegenomen voel naar een dieper weten. Ik zie het even heel duidelijk en reageer och ja, zo zit het. Heel bijzonder dit te ervaren. Hoe kon ik het ook niet gezien hebben, maf eigenlijk.

Ik las ook je nieuwsbrieven, over het kosmisch kind, heel herkenbaar.
Ook dank voor het delen van je informatie, ik ervaar dit als rijkdom.
Ik kijk uit naar zaterdag en naar mijn verdere groei, die hier uit voort komt.

Hartelijk dank, El, ik heb de feedback goed ontvangen, ook voor je snelle reactie.

Liefs en tot zaterdag, Karin.


De afgelopen maanden heb ik een bijzondere reis gemaakt bij El Lenssen.
Ik voel me geïnspireerd en heb weer wat verder mogen groeien!

Yvonne


Vandaag heb ik de verdiepende cursus kijken met je ziel afgerond. Een inspirerende en authentieke cursus. Ik heb veel geleerd van El en er weer bij bepaald dat er niet 1 manier of weg is maar heel veel verschillende. Mooi om nieuwe tools aangereikt te krijgen. Ik borrel….
Gaaf 

Brenda


Hoi El

Wat een bijzondere ervaring was het reizen in de tijdlijn. Ik vond het heel spannend omdat mijn vaders kant helemaal niet veilig voelt voor mij, ik ben hem ook niet tegengekomen, maar zijn moeder zwaaide en verwees mij verder, ik kwam bij haar vader uit en hij gaf mij een heel fijn gevoel, heel liefdevol en geaccepteerd, dat ik er wel gewoon mag zijn  volgens mij heeft er op dat moment ook healing plaatsgevonden.

Ik vond het zo mooi en dacht dat wil ik nog graag met je delen en je ook voor bedanken!

Groetjes, Anja


Wat gebeurt er veel. Heel blij met de cursus!!!! Thuisgekomen, zo voelt het.

Marné


Getriggerd door de titel ‘ kijken met je ziel’, schreef ik mij in.
Nieuwsgierig en zonder verwachting ben ik er heen gegaan. Ik heb de cursus inspirerend gevonden en heb leesvoer voor jaren geloof ik   

Naast dat Ik echt heb genoten van El’s sprankelende, vrolijke, huppelende, blije persoonlijkheid, heb ik leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten.

Weer een stapje dichter bij jezelf in de reis naar wie je bent en wat je beweegt, wat je passie nu echt is.

Warme groet, Jacqueline


Oh El- jouw lieve woorden had ik nodig. Ik voel ze als een warme deken rond mij.
Voel me vaak met deze materie zo alleen en stel me continue in vraag en of ik ook goed bezig ben met zoon. Waarschijnlijk moet ik niet zoveel nadenken ( eigenlijk weet ik dat ik moet loslaten en goed bezig ben) en gewoon vertrouwen dat het universum me alles gegeven heeft om dit alles aan te kunnen. 

Dank El, en ook dank dat je jouw kennis en  jezelf elke cursusdag ter beschikking stelt!

Carolin


De cursus Kijken met je Ziel is voor mij een hele inspirerende en verrijkende cursus geweest. Het zet veel in beweging. Voor iedereen die dieper wil kijken en voelen een echte aanrader!

Brigitte