De krokodil roert zijn staart

Pfffffffffft, af en toe is het toch wel even stevig.

crocodile-614386_640Denk ik: heb ik nu de boel getackeld en alles kan heerlijk gaan stromen, komt die krokodillenstaart opeens in opstand. Mijn onderrug is gevoelig, mijn hele rug is bij vlagen stug en stijf, en er prikt zomaar iets in mijn zij!

Nee, ik heb niet verkeerd gelopen, gestaan of getild.
En nee, de ouderdom komt wel, maar zonder krokodil! Toch?

Die krokodil is er al lang, al heel lang. Of eigenlijk moet ik zeggen die krokodillenstaart is er al lang!

Het is het verhaal van mijn oorsprong, mijn allereerste ontstaan en mijn diepste weten

Als foetus in de baarmoeder waren jij en ik eerst staartbeen, toen ruggengraat en uiteindelijk groeiden we uit tot een volledige mens. Dat gebeurde in een tijdbestek van eeuwen en eeuwen, en nog langer. Dat is de evolutie van ons, de mens, in notendop.

Ik ben in al die tijd niet één keer geboren, maar duizenden keren. Jij toch ook?
Sterker nog, ik wordt iedere dag opnieuw geboren en wel mèt krokodillenstaart. Die staart hoort gewoon bij mij!
Maar alles leuk en aardig, ik kan je dus wel zeggen: ‘Die staart zit me op dit moment danig in de weg’. Vandaag, gisteren en zo al een paar jaar, stoei ik met die staart.

Wat is dat toch met die staart?

In mijn staart huist mijn oude pijnlichaam.
Om dat te begrijpen moeten we nog een stap dieper gaan.
We komen van ver en van lang geleden. We dragen allemaal onze eigen oude pijnen met ons mee op grond van belevingen en ervaringen uit verledens. Niet alleen de pijn van onze voorouders, maar ook de pijn van levens voor levens, en de pijn van de mensheid in het algemeen, we dragen het allemaal met ons mee. Deze informaties zitten diep verborgen in ons oude pijnlichaam. Ze zitten diep verborgen in en rondom die krokodillenstaart.
Het zit allemaal verborgen in het onderste deel van mijn ruggengraat, mijn staartbeen en mijn stuitje. Dat is dus precies wat mijn rug doet protesteren de laatste tijd.

Mijn staartbeen en ruggengraat willen vrij zijn!!!

Poehhh, moet ik dan door al die oude pijnen heen, moet ik elk verhaal weten, zien of begrijpen?
Neeeeeeeeeeeeee!! Joecheeeeeeeeeeeeee!!!

De nieuwe tijd brengt ons dat we juist dit oude pijnlichaam in korte tijd mogen gaan helen en vrijmaken. Dat moet ook snel gebeuren, want het is meer dan ooit tijd dat we met hoge snelheid onze negativiteit en zwaarte loslaten.
Jij en ik hebben een missie, een boodschap, een talent de wereld in te dragen. Dat gaat over een nieuwe wereld: een lichte, vrije, liefdevolle, creatieve wereld waar plaats is voor iedereen en waar ruimte is voor inspiratie en bezieling. Een wereld waar het hart kan zegevieren en weer begrepen wordt. Een wereld waar het hoofd leert het hart te volgen.

_lichtbollentunnel-groen

Ik wil leven vanuit mijn essentie!

Je hart volgen en je wezens-opdracht begrijpen. Dat kun je alleen maar als je weer leeft vanuit je essentie. Als je je staartbeen heelt, als je je oude pijnlichaam heelt, komt er ruimte om connectie te maken met jouw essentie.
Dan gaat jouw krokodillenstaart glanzen en glimmen. Je ruggengraat gaat dansen en bewegen. Je krijgt je sierlijke souplesse terug! Wat er dan gebeurt met jou, dat is groots en magistraal.

Vandaag kies ik voor een gouden krokodillenstaart, waaruit alle kleuren van de regenboog kunnen ontspruiten! Als je me tegenkomt zal ik naar je zwaaien.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *