‘Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders’

4-klein-transparent

Over het boek ‘Waarnemingen in Het Voorland – Gids naar onze ouders en voorouders’

Tijdens mijn jarenlange werk in mijn praktijk, waarbij ik duizenden mensen mocht ‘lezen’ en aansturen op hun levensweg, kreeg ik de sleutels tot transformatie letterlijk in handen. Deze informatie is zo groots en zo waarachtig, dat ik voelde hem naar buiten te moeten brengen. Ik schreef er in 2014 een boek over!

Het boek gaat over een deelonderwerp van mijn werk. Ik vertel in dit boek hoe ik lees en waarneem in de tijdlijnen van ouders en voorouders en wat dat voor effect heeft op de persoon die dit tijdens een consult meemaakt.
Het boek toont voorbeelden van het transformatie, innerlijke groei en herstel van de fysieke balans. 

Weet jij hoe je kunt kijken in Het Voorland van je ouders en voorouders?
Weet je dat daar het goud van jouw oorsprong verborgen ligt?
Weet je dat je waarachtig kunt transformeren,
als je daarnaar op zoek gaat?
Vind het goud in jouw oorsprong en word een
gezonder, gelukkiger en vitaler mens!

Door in Het Voorland van onze ouders en voorouders te kijken, gaan we beter begrijpen wie we zijn, en waarom we dingen op een bepaalde manier doen of ervaren. Door iets uit jouw voorland te doorleven, gebeurt er iets groots van binnen. Het maakt je tot een rijker, vitaler en talentvoller mens!

In “Waarnemingen in Het Voorland” leg ik je uit hoe ik dat doe en hoe het werkt. Levensechte verhalen uit mijn praktijk lichten de informatie toe en laten je zien wat het effect kan zijn. Het zijn verhalen over gewone mensen als jij en ik, waarin je jezelf kunt herkennen.

Met boek heeft prachtige full color afbeeldingen van Hans van GemertDaarmee verdiept de tekst zich en komt alles in jou beeldend tot leven.

Een boek bestellen:

Het boek Waarnemingen in Het Voorland is volledig geregistreerd en heeft een eigen ISB nummer.
Winkelwaarde € 29,95 – nu te koop voor € 24,50 (Excl. verzendkosten) 

ja_ikkoopeenboek


Ja ik wil een boek kopen       

 

 

Geef een boek cadeau!

Een boek kan voor iemand in jouw omgeving heel betekenisvol zijn.
Wil je een ander op weg helpen naar meer licht in zijn/haar leven?
Wil je met iemand anders een bijzonder ‘weten’ en een bijzonder gevoel delen?
Wil je je naasten eens op een andere manier tonen wat Het Tempeltje voor jou heeft betekend in de afgelopen jaren?
Wil je iemand gewoon simpelweg echt blij maken?

ja_ikkoopeenboek


Bestel hier je boek       In januari 2016 is mijn boek in het Engels vertaald.

Titel: Journey into The Foreland – Spiritual guide to our parents and ancestors.

Voor meer info en bestellen van het Engelse boek klik hier

13 comments

 • Pingback: Lichtende kleuren | Balans, tekst en uitleg

 • Dorien

  Dag El!

  Dag multidimensionale topsporter!
  Bedankt voor de mooie boekbeleving!
  Heerlijk om je energie te voelen en je verhaal te horen. Uiteraard heb ik het boek al lang en breed uit. Voordat ik het in de gaten had bereikte ik de ster. Ik vond het heel erg boeiend om je verhaal te lezen! Het is zo herkenbaar met wat ik tijdens de consulten heb gevoeld. Heel fijn om het op papier te kunnen lezen. Voor mij is het heel verhelderend. De afbeeldingen van de schilderijen maken het heel aantrekkelijk en tegelijkertijd gaven ze mij ook een moment van reflectie of bewustwording.

  Ik hoop en wens dat je heel veel mensen gaat helpen!!

  Lieve groet!
  Dorien

 • Arianne

  Ik kon niet stoppen met lezen.
  Ook heb ik heb echt genoten van het lezen van je boek.
  Het waren heerlijke rustmomenten in het soms hectische leven.
  En ik denk dat ik het boek nog regelmatig eens zal pakken om stukken te herlezen of om de prachtige afbeeldingen te bekijken.
  Dank je voor dit mooie boek.
  Ik heb er nu inderdaad wel meer kijk op, hoe je te werk gaat. En dat is fijn en bijzonder !
  Groetjes en liefs,
  Arianne Martens

 • Diane

  Hoi El,

  Ik heb je boek afgelopen weekend uitgelezen. Mooi boek: helder, goed leesbaar en persoonlijk. Mijn complimenten!

  Lieve groetjes,
  Diane

 • Jolanda

  Meestal zijn dit soort boeken zwaar en beladen om te lezen, maar van dit boek werd ik blij en licht van binnen, ik kreeg er energie van.
  Ik begrijp nu ook hoe je werkt.
  Je beschrijft het zo vanuit de menselijke en tastbare kant, dat ik het heel goed kon volgen.
  Wat leest het heerlijk weg, een fijne leesstijl, om je echt bij te ontspannen.
  Ik hoefde het ook niet in een keer uit te lezen.
  Ik kon heel gemakkelijk af en toe een stukje pakken en zelfs terug pakken.
  Dan zat ik meteen goed in het verhaal en kon ik daarmee vooruit.
  De afbeeldingen geven echt meerwaarde. Ze maken op een prachtige manier zichtbaar wat je beschrijft.
  Wat een super mooi boek!
  Jolanda

 • Trees

  Hoi El,
  Wat betreft je boek:
  Ik heb hem in een middag uitgelezen. De foto’s van de schilderijen van Hans zijn prachtig. Het boek is herkenbaar, leerzaam , duidelijk en boeiend.
  Werkelijk een mooi, spiritueel boek, El.
  El, Hans, hartelijk bedankt hiervoor!
  Trees

 • Kelly

  Hoi El,

  Ik heb je boek in 2 keer uitgelezen. Heel mooi en duidelijk! Veel dingen kregen voor mij een plek en tegelijk ben ik erg nieuwsgierig geworden. Nieuwsgierig naar wat jij kan en doet, maar vooral nieuwsgierig naar ‘mezelf’. Elke keer als ik bij jou ben geweest kom ik wat dichter bij mezelf, leer ik weer iets en valt er (letterlijk en figuurlijk) een last van me af. Ook voor de momenten dat ik voor mijn gevoel dreig terug te glijden in de negativiteit waarin ik vastzat voordat ik bij jou kwam, heb jij me een houvast gegeven. Ik sta door jou nu sterker in het leven, bedankt daarvoor!

  Ik wil dit natuurlijk wel in stand houden en waar mogelijk nog verbeteren. Ik zou dan ook graag weer een afspraak bij jou willen maken.

  Groetjes, Kelly

 • Joke

  El,
  Hartelijk dank voor het schrijven van je mooie boek.
  Jammer toen ik bij de laatste bladzijde kwam, maar het ligt in mijn beurt en ga het zeker weer lezen.
  Vanmorgen was ik bij je op consult. Heb er zoveel aan gehad. Alles is mij weer duidelijk gemaakt. Diep van binnen zit het antwoord ws.al, maar jij geeft mij dan liefdevol inzicht.
  Nogmaals dank
  xxx

 • Brenda

  Hoi El!

  Jou naam komt me alleen al ‘licht’ over 🙂
  Vanavond heb ik jouw boek gelezen, en ik weet 1 ding: ik heb heling nodig. Wat een prachtige beschrijving van hoe jij werkt. Ik begrijp het verhaal van ‘de snelheid’ ook, het schakelen. Een warm boek. Je komt binnen. Wat ik me goed herinner is wat jij ooit tegen mij zei. Niet geweten dat dit zo’n impact zou krijgen op mij. Daarmee kom ik bij je terug! Dus tot ziens en bedankt voor je boek!
  Heb nog meer te zeggen maar dat komt wel. Tot dan!

  • Lieve Brenda, dank je wel, heel veel dank, mijn hart groeit en bloeit. Dank voor het bekrachtigen van mijn werk. Ik hoop dat vele mensen net als jij zullen gaan voelen, zien en delen. Je helpt mij ook persoonlijk! Weet je dat? Mensen als jij houden mijn innerlijk vuur mee brandend en laden mijn batterijtje mee op, zodat ik door kan gaan met uitdelen en zichtbaar maken van al dat sprankelende wetende licht. Veel groeten El.

 • Jolanda van der Ben

  Gisteravond lag ik om 20.15 in bed, doodmoe. (’s- middags hele strijk weg gewerkt bij dochter die aan hernia is geopereerd) Om 0.30 klaar wakker. En jouw boek helemaal uitgelezen tot 2.30 uur. Wat een geweldig werk doe je, wat een cadeau voor de mensheid en wat zou het mooi zijn als dit uitbreiding zou vinden, zodat we met zijn allen ten volle mogen leven, zonder de aannames en overtuigingen van onze ouders en voorouders. Ik denk dat jij uren in je werkzame leven tekort gaat komen, elk mens kan wel een consult van je gebruiken.
  De kleurrijke afbeeldingen van Hans werken tot op zielsniveau. Zo voelbaar. Jullie hebben iets heel moois neergezet!! De pilaar ken ik vanuit het werken met het violet vuur van Saint Germain. Je voelt de energie van de bladzijde af spatten. Geweldig!

 • Marné

  Ik ben begonnen in je boek, geweldig! Leest zo vertrouwd…herkenbaar..zet ook weer dingen in beweging. En heel duidelijk geschreven!

 • Charmaine

  De titel van je boek “Waarnemingen in het Voorland” heeft mij bijzonder geïnspireerd.
  Je woorden hebben mijn hart en ziel diep geraakt.
  Ik vroeg aan een goede bekende of zij geloofde dat wij van onze voorouders iets mee konden krijgen wat ook als een last kan worden ervaren. Ik geloof zelf sterk dat ik gevormd ben door mensen die ik nooit heb gekend. Traumatische ervaringen van deze mensen worden onbedoeld doorgegeven. In mijn ontdekkingsreis wil ik de ervaringen van mijn voorouders gaan begrijpen, bewust worden en loslaten.

  Door het lezen van jouw boek werd ik geïnspireerd om mijn legpuzzel van het leven te voltooien en de open stukjes op hun plaats te gaan leggen. Het boek heeft voor mijn duidelijk gemaakt wat ik nog mag leren. Deze veranderingen zullen mijn leven meer inhoud en kwaliteit gaan geven.

  Het boek is prettig om te lezen, tekst en illustraties zijn mooi op elkaar afgestemd. Ik heb het boek een aantal keren gelezen en het komt elke keer anders bij me binnen.

  Warme groet Charmaine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *