Videotrainingen lichaamswerk en energie

Videotraining El Lenssen
Kom in je kernkracht en ga voor een gerichte heldere focus.
Doe de oefeningen lichaamswerk en energie!
De videotrainingen lichaamswerk en energie

Hoe zou het zijn als jij leert omgaan met energetische en mechanische tools, die je dichterbij je kern brengen, bekrachtigen en helpen helder waar te nemen?
Het praktisch integreren van specifieke informatie is de kunst. Dit vraagt om oefening en tijd, maar ook om specifieke kennis.

Vanuit mijn jarenlange praktijkervaring ontstonden tools en handvatten, die direct toepasbaar zijn en direct effect opleveren voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
In de korte videotrainingen lichaamswerk en energie leer jij hoe je energetische tools systemisch kunt integreren om in je kracht te komen en een gerichte heldere waarneming te verwerven. 

Helder zien wordt concreter dan ooit

Als je leert begrijpen hoe ons fysieke systeem samenwerkt met ons energetische systeem, krijg je gericht vat op wat helder waarnemen is vanuit centering. Je blijft in je kracht staan en neemt niet meer zomaar alles waar. Je leert de informatie die doorkomt te filteren.
De videotrainingen lichaamswerk en energie gaan hierover. Naast kennisoverdracht, ga je de informatie tijdens de online lessen oefenen en doorvoelen. Zo integreert de informatie en wordt deze vanzelfsprekend.

Twee videotrainingen

Er zijn twee videotrainingen beschikbaar: ten eerste de training ‘Hoofdwerk’ en ten tweede de training ‘Kom in je kernkracht’. Hieronder leg ik je iets uit over beide trainingen en waarvoor iedere training specifiek bedoeld is.

Videotraining Hoofdwerk

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling gaat hand in hand met het praktisch integreren van energetische en mechanische tools. Denk hierbij aan het verwerven van meer helderheid in je hoofd, een betere focus en een gericht waarnemen.
Je kunt jezelf leren richten op ‘functioneel waarnemen’, zodat je beter filtert wat je ziet. Bovendien kun je jezelf een betere focus aanreiken, zodat je hoofd al haar kwaliteiten op top niveau kan inzetten.
Dit is heel handig. Denk maar eens aan: wanneer je moet studeren, wanneer je een lezing geeft of wanneer je een topprestatie wilt neerzetten.

Helderziend of hoog gevoelig, leer filteren 

Voor wie helder wil waarnemen en intuïtief werk doet, is het een must je waarneming te leren focussen en te richten. Ook wanneer je hoog gevoelig bent, pik je vaak meer informatie op.
Echter niet alles wat je doorkrijgt, heeft een samenhang, of is voor jou bedoeld. Je kunt als het ware te ópen staan.
De training Hoofdwerk geeft je tools, die je helpen dit te verbeteren. De training heeft tot doel dat je leert ‘filteren’ en met een ‘helder gefocust hoofd’ leert waar te nemen. Zo richt je je op wat voor jou van belang is.

Kalm hoofd in connectie met je lijf, reset moment 

In de videotraining Hoofdwerk ga je aan het werk met je brein. Dit gebeurt in connectie met je lijf. Daar leer je iets over via specifieke oefeningen lichaamswerk. Bovendien creëren de lessen een reset moment voor je hoofd. Van een druk vol hoofd schakel je door naar een kalm brein. Dat is een perfect uitgangspunt voor effectief breinwerk. Opeens kun je weer beter presteren, nadenken, studeren of je voordracht houden.
De werkvorm is simpel: Ik doe voor en jij doet na. Het zijn korte online lessen die jijzelf kunt inplannen.

Videotraining Kom in je kernkracht

Meer balans in je lijf is essentieel, zodat je fysieke as en je energetische as leren samenwerken.
Als je bovendien leert centeren in je as, kun je je centerpoint leren masteren.
Dit helpt je op een organische manier in connectie te komen met je intuïtie.

Jouw centerpoint als richtingwijzer

Je leert met stappen gerichter door het leven heen te navigeren, als je je letterlijk bewust wordt van je centerpoint.
Je moet hiervoor je centerpoint kunnen verankeren en de signalen ervan kunnen voelen.
In de training ‘Kom in je kernkracht’ krijg je meer besef van de positie en werking van je centerpoint in
samenwerking met je energetische en je fysieke lichaam.

Jouw blauwdruk en een nieuwe kijk op je intuïtie

Het effect van bovenstaande is, dat je blauwdruk weer in dienst van jou komt te staan. Dat geeft je een bekrachtigd en bestemd gevoel van aanwezig zijn in dit leven. Bovendien leer je ‘voelend’ naar je innerlijke stem te luisteren, vanuit de impulsen die je Ziel en missie je aanreiken. 
Als je deze training vaker doet, zul je steeds op een ander niveau gaan schakelen op de informatie en bewuster door het leven heen kunnen navigeren.

Korte online lessen lichaamswerk en energie

Zo werkt het

De korte videotrainingen van Het Tempeltje zijn zeer toegankelijk en gemakkelijk in te zetten. ‘Ik doe voor en jij doet na’ is het principe. Stap voor stap neem ik je mee, waarbij je ook uitleg krijgt en leert begrijpen waarom iets op een bepaalde manier in je lijf schakelt.

Kies voor een losse les of voor een pakket van drie lessen

Elke les duurt zo’n twintig à vijfentwintig minuten. Je begint met les één.
Deze les doe je drie maal. Je hanteert tussenpozen van één tot enkele dagen, voordat je de les opnieuw doorneemt.
Dan ga je door naar les twee, en zo verder.
Je oefent en raakt vertrouwd met de materie. De informatie kan integreren, omdat je na iedere les verwerkingstijd inbouwt. Je onderbewuste schakelt er ook op mee.

Opfris cursus, nog dieper schakelen

Heb je de lessen gevolgd, dan kan het later in de tijd interessant zijn, om bij wijze van opfriscursus, nog eens door de materie heen te gaan. Je zult er op een andere manier naar kijken en er weer op een dieper niveau op schakelen. Zo maak je je de materie nog meer eigen. 

Tip, verdiepings- en herhalingsles

Les drie is de laatste les van een pakket. Naast de nieuwe materie in deze les, breng ik de eerder geleerde stappen en materie uit les één en twee voor je samen in deze les. Deze derde les is daardoor bij uitstek inzetbaar als herhalingsles.

Je kunt de les los bestellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen het totaalpakket van drie lessen nog eens door te nemen, zodat je alles weer eens heel goed doorvoelt.

Videotrainingen lichaamswerk en energie, kies je training

Hieronder vind je de beschikbare videotrainingen. Kies en lees meer:

Hoofdwerk

Kom in je Kernkracht – Van 3D naar 5D

Inloggen videotrainingen

Om te kunnen inloggen op de videotrainingen moet je beschikken over een gebruikersnaam en een wachtwoord.
De gebruikersnaam is het e-mailadres dat je opgeeft bij de aanschaf van een pakket.
Het wachtwoord ontvang je in je mailbox.

Om in te loggen klik hier: videotraining log in