Reviews

Op deze pagina vind je reviews van:

  • Consulten
  • Essentiegedichten
  • Workshops, masterclasses en trainingen

El Lenssen, bedrijf Het Tempeltje.

Reviews consulten El Lenssen

Ik slaap weer door

Hoi El,

Wat ze doet…. het is haar vak, haar missie. Maar hoe het voelt.. Het is bijzonder en intens. Feilloos haalt ze de zwakke plekken uit mijn systeem en doorgrondt ze waar het vandaan komt. Doorslapen… al een paar jaar niet meer. Woelen, malen en gedachtes. En vannacht… Ja!!! En alles voelt lichter. M’n energie bruist weer. Hoe ze ‘t doet? Geen idee. Maar ik ben dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. En daar echt heel erg blij mee. – Rachelle


Grote omslag: er is een vóór en een ná El

Een sessie bij El helpt mij altijd enorm om een thema, een oud of moeilijk stuk te transformeren. Het geeft me helderheid, duiding en richting.
Het is moeilijk om woorden te geven aan wát er dan precies is veranderd is in mij. Ik weet alleen dat er een vóór en een ná El is. Het voelt anders en lichter en de transformatie werkt voelbaar door in de weken erna.
Het fijne is ook dat je voor, tijdens of na een consult verder niets actiefs hoeft te doen of te laten. Je lijf, brein en energie schakelen als vanzelf.
Een cadeau uit het Universum. Dat mij keer op keer persoonlijk en professioneel laat groeien. Een warme aanrader!
Rozell


Hoi El, 

Ik ga je geen hele verhalen mailen maar ik ben heel blij je te kunnen vertellen dat ik de afgelopen weken door een enorm proces gegaan ben, en dat de pijn aan mijn heup beduidend minder is!!! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben!! Ik ben er nog niet maar ik ben onderweg en ik hoop dat het proces zich voorzet!!
Hartelijke groet. – Renee


Kind 6 jaar, slaapprobleem opgelost

Onze dochter Lourdes van 6 jaar had problemen met (zelf) in slaap vallen. Na het bezoek aan jou voelde ze zich zo fijn en ontspannen, ze stond er zelf van te kijken. Diezelfde avond hebben we het ritueel gedaan zoals je had meegegeven en we hebben er iets leuks van gemaakt. En warempel: Voor het eerst in 6 jaar tijd is ze zonder problemen zelf in slaap gevallen! Feest!! Zo fijn voor haar en mij! We zijn ermee doorgegaan en doen elke dag het ritueel, het blijft goed gaan! Er zijn een aantal dagen tussen geweest die iets uitdagender waren, waarbij ze aan mijn arm bleef hangen en ik de kamer niet uit mocht. Op dat moment heb ik de tips toegepast en de beelden en tools uit het consult gebruikt. Daarna mag ik haar in bed leggen en de kamer verlaten. 

Ze gebruikt ook haar innerlijke spierbal in de klas en probeert minder haar best te doen. Wij zijn zo blij en dankbaar wat je voor ons hebt gedaan! Echt geweldig! We beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven.

Een berichtje van Lourdes zelf:
‘El is lief en fijn en grappig.
Dank je wel dat je me hebt geholpen.
Het werkt echt! 
Kusjes en een hartje van Lourdes’

Tot de volgende keer en nogmaals dank! Groetjes Bregje en Lourdes


Betere relatie broers door consult

Heel bijzonder was de reading met mijn zoon. Nog mooier is nu te zien wat dit heeft gedaan met de relatie tussen hem en zijn broer, heerlijk. Zo fijn om ze nu écht als broers te zien omgaan met elkaar zónder die strijd. Een genot een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen! We voelen ons heel rijk met zulke super zonen. – L & G


Ik leef weer, YES!

Hoi El,

Sinds het consult gisteren voel ik me zo intens gelukkig, ik heb weer contact met mezelf en (h)erken mezelf weer helemaal terug. Ik heb sindsdien ook energie te over. Je hebt mijn motor echt aangezet en daar ben ik je enorm dankbaar voor. Iris


Hoi El,

De sessie die we samen hadden luister ik nog wel eens af. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik ben mijn plek gaan innemen met mijn gevoel, mijn huisje , de plinten aan het schilderen; kaders/ grenzen aan het aanbrengen. ‘Nee’ zeggen met overtuiging. Geen storende zenders in mijn huis. Zhi Neng Qigong gaan doen; kan weer connecten met met de levensstromen. Vanuit mijn innerlijke gevoel en met intenties de dag aan het opstarten. Ik leef weer YES, dank je voor het doorgeven van al je liefdevolle wijsheid. – Edith


Ik kan lang vooruit met een consult

Ruim 8 jaar geleden kwam ik als 27 jarige bij jou voor een consult en daar teer ik nog steeds op.
Wat heeft dat moment met jou veel betekend voor me.
Sindsdien is er veel gebeurd en sta ik op een heel ander punt nu, en ineens voel ik dat ik graag nog eens terug zou willen komen. Ik ben blij dat ik binnenkort voor een nieuw consult mag komen. – Iris


Een consult is echt thuiskomen

Goedemorgen El,

Ik wil je danken voor deze bijzondere ontmoeting waar ik nog in moet landen. Woorden schieten me te kort om het goed te beschrijven. Er gebeurde veel en nu nog. Ik koester graag deze mooie ervaring en kijk uit naar een volgende. Wens je een fijne dag. Warme groet. – Loubna

Consult aanvragen, klik hier


Connectie met iets groters, een heldere plek

Hoi El

Ik merk dat mijn hele wezen zo thuis komt de sessies met jouw werk(wijze) dat ik zelf graag ook zou leren om die (ruimere) verbinding te maken. Het is alsof ik geconnect raak met iets groters en of mijn hoofd en mijn lijf een helderdere plek krijgen in het grotere geheel. Nu weet ik niet of zoiets te leren is. Ik denk altijd, dat heb je of dat heb je niet, maar ik zag in je mail wel iets staan over quantum jumpen Ik vind het lastig in te schatten of dat matcht met deze behoefte of dat er nog andere cursussen zijn die je geeft/gaat geven die daarbij aansluiten. Wat schat jij in? – Lotte

———- Hoi Lotte, we ontwikkelen allemaal op onze eigen manier onze heldere waarneming. Je kunt zeker leren meer in contact te staan met je verruimd bewustzijn en hoe je dat concreet in kunnen zetten voor je dagelijks leven. Het vraagt wel innerlijke toewijding en tijd. Alle activiteiten van het Tempeltje leiden toe naar: helder waarnemen, meer in je kracht staan, oude ballast loslaten en levensplezier omarmen. Creativiteit opent haar poorten op een nieuw niveau. Heb je zin in één van de activiteiten of triggert het je? Voel je welkom en spring erin  xEl


Hulp in een zware periode

Lieve El,

Wat fijn jouw hulp via de app en zo snel via de audio’s die jij voor ons insprak. Je hebt ons echt door deze zware periode heen getrokken. Jouw steun doet enorm goed, het is echt heel waardevol. Wat jij uitsprak en voor ons deed, het was helder, positief en ondersteunend. Zo bijzonder dat dit zo kan. Wij zijn erdoor geraakt.Een dankbare familie


Dierenconsult

Wij hebben een uitgebreid consult gehad met onze lieve maar getraumatiseerde kat.
Onze kat heeft altijd weken nodig gehad om aan nieuwe patronen te wennen, hij was niet speels of sociaal naar onze andere katten en raakte compleet in paniek wanneer hij geen controle over een situatie had. Daarbij betrad hij herhaaldelijk de huiskamer alsof het de eerste keer was dat hij er kwam. Kortom, er was iets mis.

Wij wilden graag de oorzaak weten van dit abnormale katten gedrag.
We zochten daarom contact met El en vroegen of zij ons zou kunnen helpen. 
Na een prettige mailwisseling over en weer, ontvingen we binnen 1,5 week een uitgebreid verslag van de oorsprong van het probleem van onze kat. 

Het was voor ons alleen al op rationeel niveau fijn om de achtergrond van onze kat te kunnen begrijpen. El gaf in het verslag verschillende punten aan, die wij meteen terug herkenden in onze kat. Bovendien merkten we dat het gedrag van onze kat aanmerkelijk was veranderd sinds de afstemming die El met hem had gemaakt. Onze kat gedroeg zich meer ontspannen. 

Daarnaast zagen we zeer zichtbaar verschil in het gedrag van onze kat tijdens een verhuizing. We herkenden het gestreste, gecontroleerde en angstige gedrag niet meer terug.
Dankzij de hulp van El ging de transitie beter dan we ooit hadden durven dromen. 

Ook gaf El ons nog tips over hoe we konden omgaan met de trauma’s van onze kat.
Dit was nog een hele fijne toevoeging aan het consult. 

Wij kijken met grote dankbaarheid terug naar de afhandeling en de resultaten van het consult. De grenzen en blokkades van onze kat zijn zichtbaar verlegd! 

Nogmaals, ontzettend bedankt El. – Liefs Florance

Consult aanvragen, klik hier


Een mega grote groeisprong

Hoi El, dit wil ik even zeggen:

  • Wat een jump ben ik aan het maken. Ik voel me bevrijd van iets wat ik al mijn leven lang bij me voel. Niet vooruit komen. Niet echt helemaal erin gaan. Altijd weerstand voelen om iets te doen. Altijd terug gaan staan, want de ander weet het beter. Wie ben ik nou.
  • Ha! ik voel mijn kracht toenemen en ook mijn focus en richting. Ik ben gaan sporten in een sportschool en mijn conditie maakt sprongen maar ook mijn fysieke kracht. En voor het eerst vind ik het ook leuk en voelt mijn lichaam superrrr!. Ik voel me nu pas in mijn lijf komen. Ik ben ook in mijn kracht gaan staan naar mijn ex-partner toe. Voor het eerst. Yesss!! Ik voel het nu letterlijk uit mijn tenen komen.
  • Ik geloof dat ik in de lift zit. Joehoe…..!!! Dankjewel weer El voor de waanzinnige bijzondere dingen die jij doet en waaraan ik mag groeien.

Extra comment: Bovenstaande krijg je natuurlijk niet door enkel een sessie bij jou te doen. Om daar te komen moest ikzelf consistent, toegewijd proceswerk aan mij zelf verrichten. Dat is niet om mijzelf op de borst te kloppen, maar om aan te geven dat het niet uit de lucht komt vallen door alleen maar een sessie bij jou te doen. Maar dat jij wonderen verricht is een feit!


Grote opruiming en gelukkiger na consult

Hallo El,

Nog heel erg bedankt voor het consult gisteren.
Er komt veel oude rommel uit me en ik ben erg moe. Maar voel me ook heel feestelijk omdat ik mezelf weer kan voelen.
Nogmaals dank! Yolande


Hoi El,

Vorig jaar 10 oktober ben ik bij jou geweest voor een diepte consult. Ik ging voor het heden, maar er kwam een heel verleden. Elke keer als ik de audio opname nadien terug luisterde vielen en puzzelstukjes op hun plek, wat ik niet kon vermoeden. Het heeft me ook inzichten gegeven. – Ria


Consult vanuit een enorme wijsheid

Lieve El,

Ik wil je nog heel erg bedanken voor het mooie consult. Het is zo bijzonder hoeveel jij tegelijkertijd kunt zeggen, horen en delen. Vanuit een enorme wijsheid. Ik heb enorme bewondering voor jouw talent. Ik hoop dat je wat van jouw gaven aan mij kunt overbrengen gedurende de training die ik bij je ga doen. Een warme groet. – Manon

Consult aanvragen? Stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl

Reviews Het Tempeltje consulten, essentiegedichten door El Lenssen
Waarachtig aangeraakt worden, in contact met je verruimd bewustzijn
Foto: Boy van Elten Fotografie

Reviews Essentiegedichten El Lenssen

LIEVE , lieve EL

Heb de tranen over mijn wangen rollen!
Wat een PRACHTIGE gedichten heb je geschreven!!!
Ik ben er ZOOOOOOOOO blij mee.
Sinds ik het allemaal gelezen heb, blijft het zó bij me;
ze zijn echt zó in de roos! Vind het geweldig dat ik
hen dit kan geven: DANK DANK DANK!!
DANK JE WEL!!!!! – Saskia


Ik hoop dat veel mensen zo’n mooi gedichtje mogen ontvangen, want het bijzondere is: je vangt de Essentie in woorden, zodat mensen zich erin kunnen herkennen, en tegelijkertijd help je ze ook om hun Essentie nog beter tot uitdrukking te brengen.


Dit essentiegedicht raakt me, ik voel de kracht ervan

Lieve El,

Dank, dank, dank voor dit mooie gedicht. Het raakt me! Fijn om de kracht te kunnen lezen en voelen in jouw woorden over mijn essentie. Ik ben heel blij met de tekst en nog blijer met de opgemaakte versie. De beelden en kleuren zijn een waardevolle en liefdevolle toevoeging. En wat prachtig dat de letters zich aan jou toonden in het indigoblauw. Die kleur hoort heel sterk bij mij en bij mijn spirituele kant. De stroom van dit moment is niet tegen te houden, dus hoewel je aangaf dat het gedicht enige weken op zich kan laten wachten ben ik niet heel verbaasd (wel blij verrast) dat het zich nu al liet schrijven. Normaals dank voor je afstemming. Een blije en dankbare Ziel.Karin


Het voelt als een echte bekrachtiging El….echt super mooi. Ik voel me voor het eerst echt gezien. Dank, dank, dank, tot tranen toe geroerd.

Klik hier voor meer informatie over de essentiegedichten


Essentiegedicht, reminder van iets ongrijpbaars en heel wezenlijks

Het is een reminder van iets heel ongrijpbaars, dat je zelf soms bijna zou vergeten, door de drukte van alledag. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk heel wezenlijk en heel belangrijk ook om voor ogen te houden, want dit is juist wat je – ook tijdens de drukte van alle dag! – neer wil zetten op Aarde. Nu ik dit schrijf, bedenk ik me dat ik mijn Essentiegedichtje op ga hangen. – Coco


Dit essentiegedicht vertelt precies wie zij is

Wauw, El Lenssen, dit is in Essentie wie mijn moeder is. Ik herken en voel de prachtige energie die je zo mooi omschrijft. Ik ben ongelooflijk blij met dit geschenk voor haar. Wat een geweldig cadeau🙏 ik zou het meteen wel willen geven zo mooi is het. Mijn moeder is zo bijzonder en wat zal het haar bekrachtigen als ze dit zelf ook gaat voelen.


Prachtig, El je beschreef mijn dochter precies hoe ze is en wat ze nu nodig heeft.

Wil je een essentiegedicht aanvragen? Stuur mij een e-mail


Met dit essentiegedicht is hij weer dichterbij

Dank je wel dat we via jou onze broer in het licht konden zetten en dichterbij halen, El. Zo bijzonder.


OOoh wat is ie prachtig met die mooie achtergrond met die mooie kleuren. En wat een moooiii gedicht! Thx El erg gaaf


Wauw, wat ontzettend mooi! Ik ben er stil van…


Dank je wel, dat je mijn zus via jou hebt laten spreken, een pracht cadeau.


El, wat een lieve kaart, wat ik zo mooi vind is de voorbode van de vogel die weer uitvliegt. Je beschreef mijn lievelingslied dat op mijn crematie zal worden gespeeld.


Wauw heel mooi geschreven diep uit het hart. Dank je hier voor het klopt helemaal. – Moesti

Klik hier voor meer informatie over de essentiegedichten


Kippenvel van dit essentiegedicht

Wow El helemaal kippenvel wat is ie gaaf!! Echt te gek wat mooi……! Wat leuk dat je het zo snel hebt gedaan. Ben er echt super blij mee. Een mooi begin om me te laten zijn met mijn gave.
THx thx  liefs – Marianne


Hoi El,

Wat heb je dat prachtig gedaan. Bij elke keer lezen ontdek ik steeds weer iets nieuws, en alles klopt en past zo mooi. Veel dank daarvoor! – Sanne


Het mooiste cadeau dat ik ooit kreeg, dit essentiegedicht

Zo’n mooi cadeau heb ik nog nooit gekregen. Ik heb het vele vele malen opnieuw gelezen. Het hangt nu in mijn werkruimte zodat ik het iedere dag zie.


Ongelooflijk hoe je mijn zoon hebt weten te typeren. Zo zou ik het zelf nooit onder woorden hebben kunnen brengen. Bijzonder om dit zo zwart op wit terug te lezen. Ik vind het zo waardevol om hem dit te kunnen geven. Dank je wel, El!

Een persoonlijk essentiegedicht aanvragen?

Klik voor meer informatie over de essentiegedichten

Reviews Het Tempeltje zelfontwikkeling workshops, masterclasses, trainingen

Reviews workshops, masterclasses en trainingen

Hoi El,

Sjonge, wat een bijzondere cursus geef je El, het voelt als een groot voorrecht dat ik eraan mee mag doen. De inhoud van de cursus is erg nieuw voor me en dus is het regelmatig flink uit m’n comfortzone, maar door de manier waarop je het aanvliegt, en de fijne en veilige sfeer voelt het toch elke keer weer goed. En als ik dan weer merk dat ik iets nieuws geleerd heb realiseer ik me; Ik zit goed op mijn plek bij de cursus. – Wim


Het onverklaarbare wordt in deze cursus opeens zo logisch

Lieve El,

Bedankt voor je uitvoerige feedback op mijn dieptevraag bij de training. Ik wilde jou nog wel even zeggen dat ik ‘t echt zo gaaf vind om te zien tot waar jij gekomen bent. Dat je met humor en een nuchtere kijk het ‘eerder onverklaarbare’ ineens een soort van verklaarbaar weet te maken. Dat het vage zogenoemde zweverige ineens logisch en een vorm van weten wordt. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik vind de weg een feestje!

Elke les ga ik open in en ben ik dankbaar voor de kennis die je met ons deelt. En ik moet zeggen dat ik niet goed ben in het ontvangen van andermans kennis en weten. En verder word ik blij van je lichtelijke chaotische manier van voortbewegen.

Lieve El, ga zo door met het delen van je weten. Je bent een inspirerend mens! Ik kom zeker nog de vervolgcursus doen. Heel veel liefs. – Rachel


Deze training heeft mij geleerd moeilijke situaties het hoofd te bieden

Hoi El,

Het is alweer langer geleden dat ik aan deze training heb meegedaan, maar ik wil graag even iets aan je kwijt. Deze training heeft me geleerd hoe ik nu moeilijke situaties het hoofd kan bieden, doordat ik nu weet hoe ik echt naar binnen kan gaan en zo kan voelen en zien wat er mag en wil gebeuren. Wauw, wat gaaf zeg. Ik wilde je even laten weten hoe dankbaar ik ben voor wat ik heb mogen leren en ervaren. Liefs. – Een oud student


Stap voor stap steeds dichterbij mijn essentie

Hoe leg je andere geïnteresseerde mensen in je omgeving uit, wat de cursus die je nu volgt  -Zielsgelukkig –  in houdt. Tja moeilijk te omschrijven …omdat het een hele intense reis is. Aan de hand van de nodige lesstof en diepte meditatie, onderga je door oefeningen en visualiseren een soort van nieuwe staat van Zijn. Je wordt gebracht naar je Essentie, telkens ‘n stapje dichterbij, dichterbij Jezelf, je Kern, je Levenspad en door dat te beseffen, te ervaren en te luisteren naar dat wat je ziet, voelt, hoort, beleeft, ga je bruisen van energie, een geluksmoment!
Het is een proces, je blijft je ontwikkelen, je blijft bijleren en groeien, ieder op zijn eigen tempo en “niveau”

Vaak ben je na de cursus-trainingsochtend redelijk afgemat en is ‘t heerlijk om ‘s middags de rust te nemen om ná te genieten.
Het brengt je zoveel, een cadeautje voor jezelf en uiteindelijk ook voor de mensen om je heen. Want geluk kun en moet je delen, wat mij betreft in welke vorm ook! El Lenssen verstaat het lichtmeesterschap!
Mariëlle

Klik hier voor de actuele workshops en activiteiten


Sprankelende cursus, heerlijke champagne

Dank je voor de plek die je voor me vrij houdt bij het vervolg op Zielsgelukkig: de Workouts Meesterschap! Ik ben super nieuwsgierig en wil het helemaal leren leren en integreren.

Het voelt zoooo goed, als ik de energie lees en voel, is het net alsof ik de sprankel van champagne ervaar. Is dit het leven…..het bruisen van het leven…..de sprankel van het ZIJN of maakt mijn hart telkens een sprongetje van vreugde. Het maakt niet uit wat het is, het voelt enorm.

Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen in dit leven op dit moment. Oei, ik geloof dat ik me zielsgelukkig voel. – Karin


Ik ben zo gegroeid, wat een fijne energie

Hallo lieve El,

Het komt eigenlijk doordat er gisteren wel 4x tegen me is gezegd door totale vreemden, dat ik zo’n fijne energie om mij heen heb, dat ik tot schrijven getriggerd word. Het is nu alweer zo’n 3 jaar geleden dat iemand mij zei: ‘Je moet echt eens naar El Lenssen toe gaan voor een consult’.
Dat heb ik daarna gedaan en El zei tegen mij na het bijzondere consult dat ze trainingen gaf, die mogelijk voor mij ook interessant zouden kunnen zijn, gezien mijn situatie en proces.
Ik keek naar haar site en eerlijk is eerlijk, ik snapte niet veel over wat de cursus voor mij zou kunnen betekenen, maar ik dacht, deze training moet ik doen.

Nu pas begint de volle uitwerking van de trainingen en mijn werk tot zijn volle wasdom te komen, het is nu zeer regelmatig dat onbekende mensen tegen mij zeggen: ‘Jij hebt zo’n fijne energie om je heen, tot dus gisteren wel 4 x toe’. Ook word ik in toenemende mate begroet op straat zonder dat ik deze personen ken. Ook lijk ik ongekend makkelijk in een groep te matchen, tot mijn eigen en ieders blijdschap. Sowieso is dat natuurlijk heel fijn, nog fijner is, dat ik mezelf nu echt in balans kan brengen door alles wat ik in de trainingen bij El heb geleerd. Doordat ik dagelijks afstem op deze informatie en mediteer, kan ik de tools die El mij aanreikte letterlijk toepassen.
In het begin voelde ik nog niet zoveel, behalve dat er een enorm verwerkingsproces gaande was, waarbij ik steeds meer wijsheid en vertrouwen uit het universum haalde.

Cursus tot op DNA niveau

Op dit moment dringt ten volste tot mij door, dat mijn cellen heel veel informatie bevatten van vorige levens en tijdlijnen en dat ik de energie, die ik ervaar bij sommige mensen of in sommige situaties, nooit zo heftig zouden kunnen voelen, als ze niet tot op DNA niveau zouden zijn terug te voeren. Dat inzicht maakt dat ik huidige problemen kan relativeren en kan ombuigen naar andere inzichten, waardoor mijn leven meer verloopt zoals ik zelf zou willen.

Ook kan ik steeds vaker helder spreken, helder voelen, helder weten en helder schrijven. Doordat ik veel meer gecentreerd ben en als ik dat niet ben, ik mezelf nu kan centreren. Daardoor kan ik nu ook altijd bij mezelf terecht. En dat brengt me iedere dag meer.

En zoals El Lenssen spreekt in haar trainingen ‘Zielsgelukkig’….. Ja, ik kan zeggen dat ik de tools heb mogen ontvangen om mijn ziele pad voor mezelf helder te hebben en deze nu kan bewandelen (iets wat ik mijn hele leven al wil) en dat er steeds meer en meer momenten zijn, waarop ik me zielsgelukkig kan voelen, puur vanuit mezelf en niet door een of andere aankoop of iemands aardige gedrag.

Dus dank je wel lieve El, ik ben heel blij en dankbaar dat ik jouw cursussen heb gevolgd. – Manon

Klik hier voor de actuele workshops en activiteiten


Deze training is een intense persoonlijke reis

El, wat een persoonlijke reis, transformatie en processen waren het de afgelopen 4 maanden. Het was intens, heftig, emotioneel, inspirerend en heel leerzaam. We hebben als groep en als individu heel hard gewerkt. Vandaag, op de laatste cursusdag zijn de laatste puntjes op de i gezet en ik ben klaar voor the next level! Nog meer ondernemen en leven vanuit liefde, mensen begeleiden op hun pad naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling met mijn authentieke kwaliteiten en mezelf krachtig in de wereld zetten. Geen ja-maars meer…..er is vanaf nu echt geen weg terug!Rianne


Geweldige meditatiemomenten

Hoi El

Bedankt voor de mooie, leerzame cursus die ik bij jou mocht volgen.
Ik heb er met volle teugen aan deelgenomen. Vooral de momenten van meditatie waren geweldig om te beleven. 

Je enthousiasme, levensvreugde en -kracht, de boeiende informatie die je aanreikte, de mooie kaarten waar je ons uit liet kiezen en waaruit we allemaal onze eigen boodschap haalden, het was fijn om hier deel van te mogen uitmaken.Liefs, Ingrid 


De onderzoeker is in mij wakker geworden

El Lenssen, ik wil jou nog even bedanken voor je zijn en je licht. Je hebt de onderzoeker in mij wakker gemaakt. Ik geniet van het onderweg zijn, kan het “moeten” steeds beter loslaten. Ben relaxed bewuster en zie nog meer de humor van alles in. Het leven is echt een feestje, en wordt steeds mooier. Ik heb nog een super lange weg te gaan (never ending story) maar heb geen haast meer. Waarschijnlijk kom ik wel weer bij je op consult of volg ik weer een mooie cursus, maar voor nu word ik goed geleid en vind ik antwoorden op mijn vragen via andere wegen. Maar weet dat je voor mij een “eind baas” bent! Veel mensen vallen langzaam door de mand. Maar jij staat daar! Voor mij ongekende hoogte met je wijsheid! Dag lieve El, ik groet je vanuit mijn kern!Rachel


Krachtige oefeningen in workshops

Hoi El  

Eén van de laatste oefeningen van afgelopen zaterdag, ervaar ik als zeer krachtig. Het lijkt wel of ik positie voor mezelf heb bepaald waar ik sta. Dat ik meer in mijn kracht sta. Uiteraard super in mijn nieuwe job uitdaging die ik aangegaan ben, maar ik voel het ook sterk naar mijn zus toe, dus in familiale kant. Ik heb een kleine opdracht voor haar gedaan, en ik merkte dat ik steeds uit evenwicht flipte en eigenlijk in de puur 3D ging hangen. Na die oefening, lijkt het wel dat ik voor mezelf gekozen heb en gemakkelijker mijn grenzen kan bewaken. En er ook van doorleefd ben… moeilijk te verwoorden
Het is allemaal pril maar hier ga ik in groeien en dan wordt het misschien wel routine.

Ook vond ik het afgelopen zaterdag zooo frappant dat jij vertelde over dat vrouwen ( mbt kinderen krijgen, miskramen, bevallingen etc)helemaal niet netjes behandeld worden in onze westerse maatschappij zoals we allemaal willen laten blijken. Had ik toch net van vrijdagnacht op zaterdag gedroomd over dat ik bevallen was van een baby dochter. In die droom wist ik niet dat ik zwanger was maar de bevalling heb ik bewuster meegemaakt. Raar dat ik uberhaupt een droom nog bewust herinnner. Je hebt me nadien uitgelegd hoe die droom te plaatsen.

Verder kreeg ik vorige week op een bepaald ogenblik een sterk gevoel, een ‘wetend’ gevoel: de wereld klopt helemaal niet meer. Dit kan zo niet blijven voortduren. Dit heb ik nog nooit zooooo diep ervaren. Ergens wist ik dit met mijn hoofd maar ik heb het nu letterlijk gevoeld…….

Dit wou ik even kwijt over mezelf en de training. Carolin

Klik hier voor de actuele workshops en activiteiten


Wonderlijke en kleurrijke bijeenkomsten

Hi El,

Kijken met je Ziel,

Een wonderlijke, kleurrijke cursus, die ik de afgelopen maanden heb mogen beleven onder de be-Ziel-ende leiding van El Lenssen. Zij vertelt vol passie en overgave over haar werk. Geeft de cursisten tools, oefeningen, naslagwerk en handvaten voor en tijdens de mediatie, waardoor er diepgang ontstaat en je connectie kunt maken met je eigen ik. Iedereen volgt de cursus op zijn eigen tempo, level en manier. De lesstof ligt in grove lijnen vast, maar wordt verder afgestemd op de groep en is erg divers.

Ik heb ervan genoten en heb het gevoel dat ik zeker een stap heb gezet.

Volg je gevoel… Een mooi begin naar meer connectie met mijn Ziel.

El, nogmaals bedankt!Groetjes Mariëlle


De persoonlijke feedback training is helder en duidelijk

Hoi El,

Je hebt het mooi beschreven in jouw persoonlijke feedback aan mij, helder en duidelijk.
Herkenbaar……ook de uitleg over afstandelijkheid, dat klopt.

Hoe meer de energie van de feedback dieper naar binnen werkt, hoe meer ik me meegenomen voel naar een dieper weten. Ik zie het even heel duidelijk en reageer och ja, zo zit het. Heel bijzonder dit te ervaren. Hoe kon ik het ook niet gezien hebben, maf eigenlijk.

Ik las ook je nieuwsbrieven, over het kosmisch kind, heel herkenbaar.
Ook dank voor het delen van je informatie, ik ervaar dit als rijkdom.
Ik kijk uit naar zaterdag en naar mijn verdere groei, die hier uit voort komt.

Hartelijk dank, El, ik heb de feedback goed ontvangen, ook voor je snelle reactie. Liefs en tot zaterdag. – Karin.


De afgelopen maanden heb ik een bijzondere reis gemaakt bij El Lenssen.
Ik voel me geïnspireerd en heb weer wat verder mogen groeien!Yvonne


Vandaag heb ik de verdiepende cursus kijken met je ziel afgerond. Een inspirerende en authentieke cursus. Ik heb veel geleerd van El en er weer bij bepaald dat er niet 1 manier of weg is maar heel veel verschillende. Mooi om nieuwe tools aangereikt te krijgen. Ik borrel…. Gaaf Brenda


Wat gebeurt er veel in deze workshops en masterclasses

Hoi El

Wat een bijzondere ervaring was het reizen in de tijdlijn. Ik vond het heel spannend omdat mijn vaders kant helemaal niet veilig voelt voor mij, ik ben hem ook niet tegengekomen, maar zijn moeder zwaaide en verwees mij verder, ik kwam bij haar vader uit en hij gaf mij een heel fijn gevoel, heel liefdevol en geaccepteerd, dat ik er wel gewoon mag zijn  volgens mij heeft er op dat moment ook healing plaatsgevonden.

Ik vond het zo mooi en dacht dat wil ik nog graag met je delen en je ook voor bedanken! Groetjes. – Anja


Wat gebeurt er veel. Heel blij met de cursus!!!! Thuisgekomen, zo voelt het.Marné

Klik hier voor de actuele workshops en activiteiten


Getriggerd door de titel ‘ kijken met je ziel’, schreef ik mij in.
Nieuwsgierig en zonder verwachting ben ik er heen gegaan. Ik heb de cursus inspirerend gevonden en heb leesvoer voor jaren geloof ik   

Naast dat Ik echt heb genoten van El’s sprankelende, vrolijke, huppelende, blije persoonlijkheid, heb ik leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten.

Weer een stapje dichter bij jezelf in de reis naar wie je bent en wat je beweegt, wat je passie nu echt is. – Jacqueline


Het voelt als een warme deken

Oh El- jouw lieve woorden had ik nodig. Ik voel ze als een warme deken rond mij.
Voel me vaak met deze materie zo alleen en stel me continue in vraag en of ik ook goed bezig ben met zoon. Waarschijnlijk moet ik niet zoveel nadenken ( eigenlijk weet ik dat ik moet loslaten en goed bezig ben) en gewoon vertrouwen dat het universum me alles gegeven heeft om dit alles aan te kunnen. 

Dank El, en ook dank dat je jouw kennis en jezelf elke cursusdag ter beschikking stelt!

Carolin


De cursus Kijken met je Ziel van El Lenssen is voor mij een hele inspirerende en verrijkende cursus geweest. Het zet veel in beweging. Voor iedereen die dieper wil kijken en voelen een echte aanrader!
Brigitte

Reviews El Lenssen auteur

Reviews El Lenssen Auteur
El Lenssen auteur van het boek Waarnemingen in Het Voorland
Foto: Patricia van Doorne

Reviews boek Waarnemingen in Het Voorland

Hoge zuivere energie, magisch met de geur van de praktijk

Ik ben gestart in de Engelse versie van het boek Waarnemingen in Het Voorland, dat ik van je mocht ontvangen.
Het is magisch, ik kan het boek niet wegleggen, het trekt me naar zich toe. Wat een proces El, dat je hebt doorgemaakt. De materie is zo mooi en begrijpelijk geschreven met heldere kernachtige afbeeldingen waar zoveel wijsheid in zit.
Het boek leest heel prettig, ook door de indeling en het lettertype, en het heeft de geur van jouw praktijkruimte.
De Engelse taal is prachtig, ik wist even niet of ik voldoende de betekenis kan opnemen. Juist wel en in deze taal heeft het iets betoverend. Wat een hoge en zuivere energie heeft het boek, ik voel me erg fijn terwijl ik het lees.
Het nodigt uit om nog meer hierover te voelen, te ervaren en te lezen. Marielle


Dag El!
Dag multidimensionale topsporter!
Bedankt voor de mooie boekbeleving!
Heerlijk om je energie te voelen en je verhaal te horen. Uiteraard heb ik het boek al lang en breed uit. Voordat ik het in de gaten had bereikte ik de ster. Ik vond het heel erg boeiend om je verhaal te lezen! Het is zo herkenbaar met wat ik tijdens de consulten heb gevoeld. Heel fijn om het op papier te kunnen lezen. Voor mij is het heel verhelderend. De afbeeldingen van de schilderijen maken het heel aantrekkelijk en tegelijkertijd gaven ze mij ook een moment van reflectie of bewustwording. Ik hoop en wens dat je heel veel mensen gaat helpen!!Lieve groet! – Dorien


Ik kon niet stoppen met lezen

Ik kon niet stoppen met lezen.
Ook heb ik heb echt genoten van het lezen van je boek.
Het waren heerlijke rustmomenten in het soms hectische leven.
En ik denk dat ik het boek nog regelmatig eens zal pakken om stukken te herlezen of om de prachtige afbeeldingen te bekijken.
Dank je voor dit mooie boek.
Ik heb er nu inderdaad wel meer kijk op, hoe je te werk gaat. En dat is fijn en bijzonder !
Groetjes en liefs. – Arianne


Hoi El,
Ik heb je boek afgelopen weekend uitgelezen. Mooi boek: helder, goed leesbaar en persoonlijk. Mijn complimenten! Lieve groetjes. – Diane

Bestel hier het boek


Een lichtvoetig boek, ik word er blij van

Meestal zijn dit soort boeken zwaar en beladen om te lezen, maar van dit boek werd ik blij en licht van binnen, ik kreeg er energie van.
Ik begrijp nu ook hoe je werkt.
Je beschrijft het zo vanuit de menselijke en tastbare kant, dat ik het heel goed kon volgen.
Wat leest het heerlijk weg, een fijne leesstijl, om je echt bij te ontspannen.
Ik hoefde het ook niet in een keer uit te lezen.
Ik kon heel gemakkelijk af en toe een stukje pakken en zelfs terug pakken.
Dan zat ik meteen goed in het verhaal en kon ik daarmee vooruit.
De afbeeldingen geven echt meerwaarde. Ze maken op een prachtige manier zichtbaar wat je beschrijft.
Wat een super mooi boek! – Jolanda


Leerzaam, duidelijk en boeiend om te lezen

Hoi El,
Wat betreft je boek:
Ik heb hem in een middag uitgelezen. De foto’s van de schilderijen van Hans zijn prachtig. Het boek is herkenbaar, leerzaam , duidelijk en boeiend.
Werkelijk een mooi, spiritueel boek, El.
El, Hans, hartelijk bedankt hiervoor! – Trees


Hoi El,
Ik heb je boek in 2 keer uitgelezen. Heel mooi en duidelijk! Veel dingen kregen voor mij een plek en tegelijk ben ik erg nieuwsgierig geworden. Nieuwsgierig naar wat jij kan en doet, maar vooral nieuwsgierig naar ‘mezelf’. Elke keer als ik bij jou ben geweest kom ik wat dichter bij mezelf, leer ik weer iets en valt er (letterlijk en figuurlijk) een last van me af.

Ook voor de momenten dat ik voor mijn gevoel dreig terug te glijden in de negativiteit waarin ik vastzat voordat ik bij jou kwam, heb jij me een houvast gegeven. Ik sta door jou nu sterker in het leven, bedankt daarvoor! Ik wil dit natuurlijk wel in stand houden en waar mogelijk nog verbeteren, daarom zou ik graag weer een afspraak bij jou willen maken. – Kelly


El,
Hartelijk dank voor het schrijven van je mooie boek.
Jammer toen ik bij de laatste bladzijde kwam, maar het ligt in mijn buurt en ga het zeker weer lezen.
Vanmorgen was ik bij je op consult. Heb er zoveel aan gehad. Alles is mij weer duidelijk gemaakt. Diep van binnen zit het antwoord er waarschijnlijk al, maar jij geeft mij dan liefdevol inzicht.
Nogmaals dank xxx
– Joke

Bestel hier het boek


Dit boek geeft een prachtige beschrijving van hoe jij werkt

Hoi El! Jou naam komt me alleen al ‘licht’ over 
Vanavond heb ik jouw boek gelezen, en ik weet 1 ding: ik heb heling nodig. Wat een prachtige beschrijving van hoe jij werkt. Ik begrijp het verhaal van ‘de snelheid’ ook, het schakelen. Een warm boek. Je komt binnen. Wat ik me goed herinner is wat jij ooit tegen mij zei. Niet geweten dat dit zo’n impact zou krijgen op mij. Daarmee kom ik bij je terug! Dus tot ziens en bedankt voor je boek!
Heb nog meer te zeggen maar dat komt wel. Tot dan! – Brenda


Kleurrijke afbeeldingen van Hans van Gemert werken tot op Zielsniveau

Gisteravond lag ik om 20.15 in bed, doodmoe. (’s- middags hele strijk weg gewerkt bij dochter die aan hernia is geopereerd) Om 0.30 klaar wakker. En jouw boek helemaal uitgelezen tot 2.30 uur. Wat een geweldig werk doe je, wat een cadeau voor de mensheid en wat zou het mooi zijn als dit uitbreiding zou vinden, zodat we met zijn allen ten volle mogen leven, zonder de aannames en overtuigingen van onze ouders en voorouders. Ik denk dat jij uren in je werkzame leven tekort gaat komen, elk mens kan wel een consult van je gebruiken.
De kleurrijke afbeeldingen van Hans werken tot op zielsniveau. Zo voelbaar. Jullie hebben iets heel moois neergezet!! De pilaar ken ik vanuit het werken met het violet vuur van Saint Germain. Je voelt de energie van de bladzijde af spatten. Geweldig!
Jolanda


Ik ben begonnen in je boek, geweldig! Leest zo vertrouwd…herkenbaar..zet ook weer dingen in beweging. En heel duidelijk geschreven! – Marné


Dit boek komt steeds anders binnen, ik lees het vaker

De titel van je boek “Waarnemingen in het Voorland” heeft mij bijzonder geïnspireerd.
Je woorden hebben mijn hart en ziel diep geraakt.
Ik vroeg aan een goede bekende of zij geloofde dat wij van onze voorouders iets mee konden krijgen wat ook als een last kan worden ervaren. Ik geloof zelf sterk dat ik gevormd ben door mensen die ik nooit heb gekend. Traumatische ervaringen van deze mensen worden onbedoeld doorgegeven. In mijn ontdekkingsreis wil ik de ervaringen van mijn voorouders gaan begrijpen, bewust worden en loslaten. Door het lezen van jouw boek werd ik geïnspireerd om mijn legpuzzel van het leven te voltooien en de open stukjes op hun plaats te gaan leggen. Het boek heeft voor mijn duidelijk gemaakt wat ik nog mag leren. Deze veranderingen zullen mijn leven meer inhoud en kwaliteit gaan geven. Het boek is prettig om te lezen, tekst en illustraties zijn mooi op elkaar afgestemd. Ik heb het boek een aantal keren gelezen en het komt elke keer anders bij me binnen.
Charmaine

Meer informatie over het boek Waarnemingen in Het Voorland vind je hier