Essentiegedichten

Ik zet jou in het licht en raak je diepste kern aan
zodat je nooit meer vergeet
en het waarachtige altijd bij je draagt

Ik schreef door de tijden heen hele speciale gedichten voor mensen op een belangrijk kruispunt in hun leven. Nu kun je me vragen, speciaal voor jou, voor je geliefde, voor wie was en wie komt, een Essentiegedicht te schrijven.

In het hart geraakt
Woorden die vertalen wie jij ten diepste bent
zodat jij je zult herinneren

Een Essentiegedicht is  een intense bekrachtiging.
Ik stem me af op jou, of op degene waarvoor het gedicht bedoeld is.
Ik schrijf op mijn Cosmic flow en vanuit mijn diepste weten jouw Essentiegedicht.

Voor een geliefde
een pas geborene
een vergeten mens
een kanjer
een jubilaris
Voor jouzelf
of je naaste
Uit liefde
voor wie jij bent.

Een Essentiegedicht voor boven jouw bed,  op je altaar, voor een gewijde plek, voor op een mooie kaart of bij een heel speciale viering.  Als een welkom aan wat komt, als een groet aan wat was.

Zo werkt het:

  • Je stuurt me een e-mail met een foto en de naam van degene voor wie je dit speciale gedicht aanvraagt.
  • Ik stuur jou daarna een bestel-link om het gedicht te bestellen.
  • Na jouw bestelling plan ik jouw opdracht in. Het maken van deze bijzondere gedichten bestrijkt een periode van meerdere dagen. De wachttijd voor de planning is meestal enkele weken.
  • Als het gedicht klaar is krijg je het als een gewoon tekstdocument toegestuurd via email. Ik vraag je dan uitdrukkelijk naam en spelling nog even te controleren. Kleine aanpassingen zijn dan nog mogelijk.
  • Als extraatje van mij voor jou, kan het zijn dat ik het gedicht voor jou ook met een speciaal gekleurde achtergrond aanbied. In deze achtergrond zit de trillingsfrequentie en één van de kleuren verwerkt, die ik waarneem als ik jouw gedicht schrijf. Deze extra achtergrond is niet in de prijs inbegrepen, kosteloos en onder voorbehoud.
  • Je drukt het gedicht zelf af in de vorm en het formaat van jouw keuze, van A4 formaat tot een klein schilderijtje of afdruk op een ansichtkaart. Door het gedicht op jouw manier te verwerken, krijgt het gedicht jouw intentie en energie mee. Zo wordt het dubbel speciaal en heel persoonlijk als je het aan iemand cadeau doet of opneemt in een speciale levensviering.
  • Als het gedicht voor jouzelf is, zie het dan als een geboorterite, een nieuw begin, een wakker worden van je Essentie. Je zult je herinneren wie je ten diepste bent.
    Mediteer met het gedicht, geef het een speciale plek, verbindt het met jouw energie en voel wat er binnen in jou tot bloei komt.

Kosten:

Een Essentiegedicht kost € 127,50 ( inclusief 21% BTW)

Een Essentiegedicht aanvragen:

Heb je iets te vieren, of is het een speciaal cadeau? Vertel het me!
Stuur een e-mail naar el.lenssen@tempeltje.nl waarin je aangeeft voor wie je dit speciale Essentie-gedicht aanvraagt. Stuur een foto mee.

Ben je op zoek naar een korte notitie, een krabbel uit het Universum of krachtige quote van enkele zinnen? Kijk eens bij kattebelletjes


Er komen zoveel mooie reacties binnen n.a.v. de Essentiegedichten.
Ik voel me een dankbaar en gezegend mens.
Dank, dank aan iedereen die mij zo bekrachtigt in mijn werk!

Reacties:

LIEVE , lieve EL

Heb de tranen over mijn wangen rollen!
Wat een PRACHTIGE gedichten heb je geschreven!!!
Ik ben er ZOOOOOOOOO blij mee.
Sinds ik het allemaal gelezen heb, blijft het zó bij me;
ze zijn echt zó in de roos! Vind het geweldig dat ik
hen dit kan geven: DANK DANK DANK!!
DANK JE WEL!!!!!
Saskia


Ik hoop dat veel mensen zo’n mooi gedichtje mogen ontvangen, want het bijzondere is: je vangt de Essentie in woorden, zodat mensen zich erin kunnen herkennen, en tegelijkertijd help je ze ook om hun Essentie nog beter tot uitdrukking te brengen.


Lieve El,

Dank, dank, dank voor dit mooie gedicht. Het raakt me! Fijn om de kracht te kunnen lezen en voelen in jouw woorden over mijn essentie. Ik ben heel blij met de tekst en nog blijer met de opgemaakte versie. De beelden en kleuren zijn een waardevolle en liefdevolle toevoeging. En wat prachtig dat de letters zich aan jou toonden in het indigoblauw. Die kleur hoort heel sterk bij mij en bij mijn spirituele kant. De stroom van dit moment is niet tegen te houden, dus hoewel je aangaf dat het gedicht enige weken op zich kan laten wachten ben ik niet heel verbaasd (wel blij verrast) dat het zich nu al liet schrijven. Normaals dank voor je afstemming. Een blije en dankbare Ziel.
Liefdevolle groet van Karin.


Het is een reminder van iets heel ongrijpbaars, dat je zelf soms bijna zou vergeten, door de drukte van alledag. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk heel wezenlijk en heel belangrijk ook om voor ogen te houden, want dit is juist wat je – ook tijdens de drukte van alle dag! – neer wil zetten op Aarde. Nu ik dit schrijf, bedenk ik me dat ik mijn Essentiegedichtje op ga hangen. Coco


Wauw, dit is in Essentie wie mijn moeder is. Ik herken en voel de prachtige energie die je zo mooi omschrijft. Ik ben ongelooflijk blij met dit geschenk voor haar. Wat een geweldig cadeau🙏 ik zou het meteen wel willen geven zo mooi is het. Mijn moeder is zo bijzonder en wat zal het haar bekrachtigen als ze dit zelf ook gaat voelen.


Dank je wel dat we via jou onze broer in het licht konden zetten en dichterbij halen, El. Zo bijzonder.


OOoh wat is ie prachtig met die mooie achtergrond met die mooie kleuren. En wat een moooiii gedicht! Thx El erg gaaf


Het voelt als een echte bekrachtiging El….echt super mooi. Ik voel me voor het eerst echt gezien. Dank, dank, dank, tot tranen toe geroerd.


Prachtig, El je beschreef mijn dochter precies hoe ze is en wat ze nu nodig heeft.


Wauw, wat ontzettend mooi! Ik ben er stil van…


Dank je wel, dat je mijn zus via jou hebt laten spreken, een pracht cadeau.


El, wat een lieve kaart, wat ik zo mooi vind is de voorbode van de vogel die weer uitvliegt. Je beschreef mijn lievelingslied dat op mijn crematie zal worden gespeeld.


Wauw heel mooi geschreven diep uit het hart. Dank je hier voor het klopt helemaal. Moesti


Wow El helemaal kippenvel wat is ie gaaf!! Echt te gek wat mooi……! Wat leuk dat je het zo snel hebt gedaan. Ben er echt super blij mee. Een mooi begin om me te laten zijn met mijn gave.
THx thx  liefs Marianne


Hoi El,

Wat heb je dat prachtig gedaan. Bij elke keer lezen ontdek ik steeds weer iets nieuws, en alles klopt en past zo mooi. Veel dank daarvoor!
Sanne


Zo’n mooi cadeau heb ik nog nooit gekregen. Ik heb het vele vele malen opnieuw gelezen. Het hangt nu in mijn werkruimte zodat ik het iedere dag zie.


Ongelooflijk hoe je mijn zoon hebt weten te typeren. Zo zou ik het zelf nooit onder woorden hebben kunnen brengen. Bijzonder om dit zo zwart op wit terug te lezen. Ik vind het zo waardevol om hem dit te kunnen geven.
Dank je wel, El!