Ik heb opnieuw leren lopen

De afgelopen jaren waren voor mij bijzonder intens. Ik heb opnieuw leren lopen. Om allerlei redenen schoof het leven onder mijn voeten vandaan.
Privé, persoonlijk, fysiek en in werk, op alle terreinen van mijn leven was transitie gaande. Het leek wel een afspiegeling van wat het leven ons in deze fase van het mensdom op mondiaal niveau voorschotelt.

Ontworteld

Veel mensen zullen het herkennen, we raken ontworteld als er schoksgewijs intense dingen gebeuren in ons leven.

Er zijn door het leven heen altijd fasen, waarin we opnieuw moeten leren lopen.
Als ik over mijzelf spreek: Ik heb, tot op een heel letterlijk concreet niveau, opnieuw moeten leren lopen na de geboorte van mijn derde kind.
Een ander moment in mijn leven, waarop ik figuurlijk gezegd opnieuw moest leren lopen, was toen een levensbedreigende ziekte mijn leven binnen denderde en alles op zijn kop zette.
Misschien moest ik zelfs voor die tijd al eens opnieuw leren lopen, toen mijn moeder veel te jong wegviel. Ik was een kind van twaalf jaar toen dat gebeurde.

De afgelopen jaren zijn voor mij op een andere manier weer net zo intens geweest. Zoals ik al aangaf, alles begon te schuiven op alle terreinen van mijn leven. Ik moest opnieuw grip zien te krijgen op het leven en de weg hervinden.

Meer diepte, inzicht en kracht: ik werd als nieuw

Wat intense gebeurtenissen kunnen brengen, als je er oprecht en met open vizier naar kijkt, is meer diepte, inzicht en kracht.

Het volbracht zich in mij, ik werd als nieuw.
Bewust en verdiept door alles heen schakelend, navigerend op mijn innerlijke signalen en zaken aanpakkend waar mogelijk, dat is wat ik deed.
Het meest bijzondere vind ik, dat het mij ook nu weer nieuw gereedschap heeft gebracht om in te zetten in mijn werk. Bovendien ben ik meer geworteld dan ooit. Ik sta krachtiger nog dan voorheen, in verbinding met de aarde en dit leven.

Ik heb opnieuw leren lopen
El Lenssen – Krachtig in verbinding met de aarde en dit leven
Foto: Boy van Elten Fotografie
Nieuwe energetische tools voor genade en bevrijding

Ik kreeg in deze afgelopen fase nieuwe energetische tools ter beschikking, in eerste instantie om voor mijzelf in te zetten, daarna onlosmakelijk verbonden met mijn werk voor jullie, voor jou.

Door mijn aardse belevingen, kan ik dit gereedschap nu letterlijk inzetten voor de mensen die naar mij toekomen. Opluchting, heling, genade en het herwinnen van kracht is wat de ontvangende mens dan ervaart. Een gevoel van bevrijding is wat erop volgt.

Ik prijs me gelukkig met innerlijke leiding

Mijn lijf krijgt altijd de juiste hulpjes in mijn zoektocht door dit leven en dat is bijzonder. Wat wordt er goed voor mij gezorgd, als ik de aanwijzingen en signalen uit het Universum volg. Ik vind de weg om persoonlijke ongemakken op te lossen en door te pakken.
Ik kreeg bij mijn geboorte een innerlijke geleide mee, iets dat mij stuurt en inzicht geeft. Het komt vanuit mijn Ziel tevoorschijn. Dat is een groot geschenk.

Vandaag zeg ik met trots: ‘Ik heb opnieuw leren lopen’

Mijn energielichaam heeft nu nog meer tools ter beschikking gekregen. Er straalt meer bijzondere energie van binnenuit mijn lichaam naar buiten.
Deze upgrade van mijn energielichaam haakt aan op de hoge octaafklanken, de trillingen uit het Universum, die wij normaal gesproken niet zomaar kunnen zien.
Deze hoge trillingen geven impulsen en helen.

Ik praat in kleuren en klanken

Ik kan deze hoge en bijzondere frequenties nu ook doorgeven via mijn levenswerk. Je kunt ze letterlijk waarnemen in kleuren. Je kunt ze voelen in trillingen.
Bezoekers van Het Tempeltje, jong en oud, zien en voelen ze nu ook!
Wow, hoe bijzonder is dat?
Je kunt wel zeggen, mijn verandering van nu is grootser, dan alles wat daarvoor vorm kreeg in mij.

Ik heb opnieuw leren lopen, op mijn mooist voor jou!

Ik heb opnieuw leren lopen, daar gaat dit over. Ik heb zelfs letterlijk loop-les genomen.
Het was geen standaard les, die ik daarvoor volgde, maar een les heel speciaal op mij afgestemd. Mijn energie en nieuwe fysieke lichaam kwamen erin bij elkaar.
Nu kom ik opnieuw tevoorschijn en voel me op mijn mooist voor jou!

Beluister hier mijn podcast Een kus van het Universum ter inspiratie en groei

Wil je eens een bijzondere groeiworkshop meemaken? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *