We creëren nieuwe bewustzijnslagen en dimensies

Ken je het lied van de rockmusical Hair, het lied AQUARIUS?
Vanaf mijn jeugd loopt het als een rode draad door mijn leven. Als een bewustzijns-laag die ik herken, als iets dat wakker zal worden in mij.
In deze jaren en het tijdframe van vandaag begin ik te begrijpen hoe het zit. Nu veel informatie naar mij toekomt, via mijn diepte-views en via inspirerende mensen op mijn pad, wordt alles opeens glashelder.

Onlangs ben ik gestart met een studie Diamond Astrologie. Ik zit in een internationale groep waar we de nieuwste informatie delen en ik enorm getriggerd word, bevestigd en gevoed. Elke dag studeer ik een aantal uur nu het nog vakantie is. Alhoewel studeren? Het is meer een vorm van integreren en verwerken tot op vele niveaus. De informatie sluit naadloos aan bij waar ik sta, wat ik zie en wat ik manifest ga maken.

We creëren nieuwe bewustzijnslagen en dimensies. 

Het wordt me heel duidelijk. Vanuit Essentie gebeurt het. Essentie, dat hele specifieke ‘weten en zijn’ in jou waar niemand je spiegelt, niemand jou bewust herkent…tot het moment dat je begint te CREËREN vanuit Essentie.
We zijn geen slachtoffers van het leven. O nee, dat was de oude tijd, het Vissentijdperk. Er is de roep naar iets nieuws. Evolutie en Kosmos tonen het ons. Vanaf het jaar 2000 opent zich een nieuw tijdframe voor ons mensen op aarde.

This is the dawning of the age of Aquarius!

Ik hoor het lied in mijn hoofd en van binnen begint Essentie te jubelen. Wakker worden is het motto en aan de slag! Vanuit Essentie zullen we het zelf moeten doen. Niemand zal ons spiegelen wie we werkelijk zijn. Divine Creativity komt tevoorschijn vanuit onze volle leegte: The Void.
We zullen steeds meer manifest worden als we Essentie manifest maken.

We leven allemaal in ons eigen universum, tot op celniveau.

New Earth zegt:  “Ik kan mijn eigen wereld creëren. Wat om me heen gebeurt mag me niet meer beïnvloeden en bepalen. Ik ben niet langer slachtoffer.”
En ja, het is een heel proces. Het gebeurt niet zomaar de geboorte van Essentie. De weg ernaartoe is prachtig en als je er aankomt ben je rijk, zoooooo rijk. Laat je voeden en laat je inspireren. Leer!!

Maar zorg er wel voor dat je eerst goed gecenterd bent en contact hebt met je lijf en brein.
Lees mijn E-book ‘Van 3D naar 5D – Hooggevoeligheid is leuk’ maar eens en zorg dat je gaat begrijpen waarom mijn E-book er zo simpel uitziet. De inhoud van dit E-book is wezenlijk en startpunt voor onze groei naar de 5e Dimensie.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *